חחחחחחחחחחחחח שוש זה היה הדבר המצחיק היחיד באותו ערב.
פ פליצי קפיצי New member 4/10/11 #37 אוף, אבל רציתי לראות ../images/Emo10.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif
B Blue Emptiness New member 5/10/11 #40 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני דורשת שידור חוזר כשאני באה אליך.
B Blue Emptiness New member 3/10/11 #5 איפה הנקודותתתת תתחדשי על הכל, ממש אהבתי את השמלות! והקרדיגן גם נראה ממש חמוד! 3:
A alina maria New member 4/10/11 #16 i jizzed in my pants טוב לא, אבל בהחלט פערתי עיניים. אפשר לדעת מאיפה השלמות הזו?
M MacabreDoll New member 4/10/11 #20 ../images/Emo54.gif עדיין לא נעלתי אותן ליותר מחצי שעה אעדכן אותך
M MacabreDoll New member 4/10/11 #22 ../images/Emo54.gif כנל" לכן קניתי אותן לפני שבועיים אפילו מדדתי אותן והשארתי בחנות... טחח
M MacabreDoll New member 4/10/11 #24 ../images/Emo54.gif לא צריך לחכות לבעל פשוט תפלי מהן ברחוב.... היית צריכה לראות את סווטי כשקניתי אותן, היא כמעט הרגה אותי
../images/Emo54.gif לא צריך לחכות לבעל פשוט תפלי מהן ברחוב.... היית צריכה לראות את סווטי כשקניתי אותן, היא כמעט הרגה אותי
K Karaoke Superstar New member 4/10/11 #30 ווווואו. לייק לייק לייק../images/Emo125.gif כמה עלו? הן מהממות! יש לי דומות (שצבועות כאילו חצי-חצי) אבל הן לא משהו בכלל. שלך הרבה יותר יפות (אבל ממש יעני. שלי די מכוערות ואני לא נוגעת בהן שלך מדהימות).
ווווואו. לייק לייק לייק../images/Emo125.gif כמה עלו? הן מהממות! יש לי דומות (שצבועות כאילו חצי-חצי) אבל הן לא משהו בכלל. שלך הרבה יותר יפות (אבל ממש יעני. שלי די מכוערות ואני לא נוגעת בהן שלך מדהימות).
B Bedussey New member 4/10/11 #35 נעלייים ~ ../images/Emo222.gif עכשיו אני יכולה למות בשקט XD בקיצור, נעליים מאיביי