שואו
!

יוווווווו תתחדשי! ../images/Emo24.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אשמח לדיווחים לגבי הנוחות של הנעליים האלו. אני חומדת להן

Bedussey

New member
תודה לכן:) ../images/Emo222.gif

ולגבי הנוחות, הנעליים ממש נוחות, הן לא קשות כאלה כמו שציפיתי שיהיו, ואפילו הלכתי איתן בזמן שהיו לי הרבה שפשופים ברגליים (מהמרטינס >.>) וזה לא כאב ... הסיבה היחידה שקצת קשה לי ללכת בהן זה כי הן כאלה יפות ואני מפחדת ללכלך או להרוס אותן עם ההליכה,אז יוצאת לי קצת הליכת ברווז, אבל זה רק בתקופה שהן חדשות

אשמח לראות תמונת פרופיל של הנעל ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

לראות איך העקב נראה. כמה הן עלו לך? אולי מתישהו אני ארכוש נעלי לוליטה אדומות, הן יתאימו לשמלה שלי. אני באמת צריכה משהו אדום שהוא לא מרטינס שיהיה אלגנטי. לאחרונה אני לובשת הרבה אדום.

Bedussey

New member
אוקיי, אצלם מחר../images/Emo222.gif

הן עלו 40 דולר ועוד 25 דולר משלוח, אז סה"כ שילמתי 240 שקל

באמת מחיר טוב לכאלה זוג נעליים ../images/Emo45.gif ../images/Emo107.gif|עצם

לי ממש חשוב שהן יהיו קודם כל נוחות. אין לי הרבה נעליים, יש לי רק את ה-"בסיסיות" שבאמת משמשות אותי לטווח ארוך. אני משקיעה בזה מאות שקלים, אבל יותר שזה משלם (העקבים שלי של "נאות" למשל? אני הולכת איתן שעות ביום, ואני רצה איתן הרבה יותר מהר משאני נועלת ספורט). לא מסוגלת לקנות נעליים זולות (לדוגמא - טו גו) שהן אחרי שבוע נהרסות. הייתי בטוחה שהן יעלו לך איזה 300. אני אשקול גם לקנות כאלה בעתיד. מה המידה שלך? לקחת בול במידה שלך או חצי מידה יותר? (המרטינס שלי מידה 41 ואני מידה 40, והן כלל לא כאבו לי כשהתחלתי לנעול אותן. איתן דיי הלכתי על המזל, לא מדדתי אותן בכלל לפני כן. פשוט אמרתי לאחותי 40. רק בבית גיליתי שהן מידה אחת יותר. הן היו ממש ממש רכות... בגלל זה מוזר לי לשמוע את כל חוויות התופת שבנות כאן מספרות על המרטינס שלהן
)

מה קורה לי ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

מה רציתי לכתוב במשפט המעוות הזה? "אבל יותר שזה משלם"

Bedussey

New member
לול../images/Emo6.gif ../images/Emo222.gif

האמת שאני חושבת שאם יש נעל ששווה את זה, ותשאר לטווח ארוך ברור שעדיף להשקיע... מה שכן, לי יש סוג של אוסף נעליים (כ-30) אז יש מכל הסוגים ^^ כמובן שיש גם את כל הקטע שהטעם מתחלף, ואז יוצא שיש נעל שהשקעת עליה ואז את כבר לא רוצה אותה... קרה לי נגיד שקניתי לפני שנה וחצי באיטליה נעל ב80 יורו ועכשיו אני לא ממש אוהבת אותה, אז בכל מקרה בעניין הזה הדיעה שלי קצת חלוקה. איפה שקניתי הייתה טבלת מידות כזו עם הסנטימטרים והכל, אבל בכ"ז לא רציתי להסתכן ולקחתי מידה יותר ... זה כן טיפה גדול עליי אבל עדיף ככה אני חושבת:)

למעלה