זה לא קנאה, רינתי זה חשק מרוכז.
P poseidon111 Active member 9/7/12 #56 כמו שעושים כולם. פונים למקור עצמו במקום ללכת סחור סחור בהתכתבות איתי. מתעקשים.
J Jake Speed New member 9/7/12 #58 אני בן 40, דון ובחיים לא התעקשתי עם אישה. בחיים לא "לקחתי" אישה. אני לא צריך את זה, כשהן רוצות, הן לוקחות. אני לא מתחנן, דון אני נעתר
אני בן 40, דון ובחיים לא התעקשתי עם אישה. בחיים לא "לקחתי" אישה. אני לא צריך את זה, כשהן רוצות, הן לוקחות. אני לא מתחנן, דון אני נעתר
P poseidon111 Active member 9/7/12 #59 זה מעניין. גם אם נדמה לך שזו האחת, לא תעשה מאמץ? תתן למישהי כזו ללכת רק בגלל האגו של "מי שרוצה אותי ואני רוצה אותה, שתעשה היא את הצעד"? אמרת בעצמך, אתה בן 40. זמן טוב לשינוי הרגלים ישנים.
זה מעניין. גם אם נדמה לך שזו האחת, לא תעשה מאמץ? תתן למישהי כזו ללכת רק בגלל האגו של "מי שרוצה אותי ואני רוצה אותה, שתעשה היא את הצעד"? אמרת בעצמך, אתה בן 40. זמן טוב לשינוי הרגלים ישנים.
J Jake Speed New member 9/7/12 #61 אין אחת. מי כמוני יודע יש "אחת שהולכים איתה על זה" וגם אז זה לא מכתוב. זה לא עיקרון ובטח לא אגו. זה עניין של מציאות (Reality) בחורה שלא מתאמצת להשיג משהו (או מישהו) לא תעריך אותו
אין אחת. מי כמוני יודע יש "אחת שהולכים איתה על זה" וגם אז זה לא מכתוב. זה לא עיקרון ובטח לא אגו. זה עניין של מציאות (Reality) בחורה שלא מתאמצת להשיג משהו (או מישהו) לא תעריך אותו
P poseidon111 Active member 9/7/12 #63 ראשית, יש את האחת. "מי כמוני יודע". שנית, ואני קצת מבוגר ממך, המאמץ הוא דו צדדי, ולכל אורך הזמן, ישאר כזה. רק כדי לא לחרבן זאת מההתחלה.
ראשית, יש את האחת. "מי כמוני יודע". שנית, ואני קצת מבוגר ממך, המאמץ הוא דו צדדי, ולכל אורך הזמן, ישאר כזה. רק כדי לא לחרבן זאת מההתחלה.
J Jake Speed New member 9/7/12 #64 צ'מע, דון, בוא נסכים שלא להסכים מאמץ, כדי שיהיה דו צדדי, כדבריך מחייב שגם היא תיתן PUSH וזה אומר שאם אני "מפתה", "מחזר" ושאר מילים מעין אלה אז שהיא תעשה גם מאמץ. יש?
צ'מע, דון, בוא נסכים שלא להסכים מאמץ, כדי שיהיה דו צדדי, כדבריך מחייב שגם היא תיתן PUSH וזה אומר שאם אני "מפתה", "מחזר" ושאר מילים מעין אלה אז שהיא תעשה גם מאמץ. יש?
ד דאגרוטיפ New member 9/7/12 #67 הו הוריבל'ה, אני לא מתקנאה באותה אחת, אני ממזמן הייתי שותה לך את הדם.
J Jake Speed New member 9/7/12 #68 עזבי, דאגרו הדם שלי לא טעים, הוא עובר דרך הלב המת שלי ומקבל טעם מוזר. אבל יש לי נוזלים אחרים שאשמח להשקות אותך בהם.
עזבי, דאגרו הדם שלי לא טעים, הוא עובר דרך הלב המת שלי ומקבל טעם מוזר. אבל יש לי נוזלים אחרים שאשמח להשקות אותך בהם.
ר רינתי77 Active member 9/7/12 #69 תגידו לי, חוץ מהחלפת נוזלים, יש לכם אולי עוד משהו שיש לכם עניין בו. סתם, זה מסקרן את הקוראים.
J Jake Speed New member 9/7/12 #73 מצב החסה בשטחים אבל זה לא לפורום. אף אחד פה לא יכול להתמודד עם זה אינטלקטואלית
ד דאגרוטיפ New member 9/7/12 #70 נשמטה לך היוד, המכרעת במילה האירוטית הזו: עיזבי. - איני עד כדי כך מיובשה, ואם אתה כל כך סקרן, אתה מוזמן להשקות תחילה את עצמך.
נשמטה לך היוד, המכרעת במילה האירוטית הזו: עיזבי. - איני עד כדי כך מיובשה, ואם אתה כל כך סקרן, אתה מוזמן להשקות תחילה את עצמך.
A Anna begins cc New member 10/7/12 #75 להבא אשים בכל הודעה כותרת "ג'ייק, הודעה זו מכילה תוכן נטול מעשי זימה לסביים, דפדף הלאה". בסדר?..