התגעגעתי, פוקיטיטו.
ד דאגרוטיפ New member 9/7/12 #8 פורק'ה, פוס? תגיד, תגיד. אמנם האייקון שהצמדת חינני אבל, אתה יודע שאני אהבלה מיסודי. תאמר במישרין.
ד דאגרוטיפ New member 9/7/12 #20 זה בכלל לא אמורפי, מותק פוס, אני לא מבינה בעירפולית. איזה פוסט, תגיד בעממית ינעל העולם שלך.
ד דאגרוטיפ New member 9/7/12 #28 ומה כבר יכולתי לומר? שבחרתי להתפרנס מאמנות שכולה שיר הלל לפיתוי? שריקוד הטנגו הנו פיתוי מראשיתו ועד סופו? שהוא נוסד בבתי הזונות ברובע המהגרים בבוואנס איירס, ארגנטינה? מה לי ולזה, אני תוהה. http://www.youtube.com/watch?v=t04jE7d0Obw&feature=related
ומה כבר יכולתי לומר? שבחרתי להתפרנס מאמנות שכולה שיר הלל לפיתוי? שריקוד הטנגו הנו פיתוי מראשיתו ועד סופו? שהוא נוסד בבתי הזונות ברובע המהגרים בבוואנס איירס, ארגנטינה? מה לי ולזה, אני תוהה. http://www.youtube.com/watch?v=t04jE7d0Obw&feature=related
ד דאגרוטיפ New member 9/7/12 #6 האמת, אני זקוקה לנזירה מיומנה שתאייש את תא הוידוי, בטני מלאה והיה לי יום מחורבן שהסתיים בטוויסט מוי מפצה. יש נזירה בקהל?
האמת, אני זקוקה לנזירה מיומנה שתאייש את תא הוידוי, בטני מלאה והיה לי יום מחורבן שהסתיים בטוויסט מוי מפצה. יש נזירה בקהל?
ל ליאור243 New member 9/7/12 #10 לא נזירה, אבל מיומנה שלשלי 250$ לתיבה בלי שאף אחד יראה ואת יכולה להתחיל.נשבע לך לשמור על דיסקרטיות. מעכשיו! תתחילי
לא נזירה, אבל מיומנה שלשלי 250$ לתיבה בלי שאף אחד יראה ואת יכולה להתחיל.נשבע לך לשמור על דיסקרטיות. מעכשיו! תתחילי
ד דאגרוטיפ New member 9/7/12 #11 תרשום, תרשום: קיבלתי מתנה - לאנז'רי תחתונים מכל הסוגים שמלת חוף מלהיטה/ יש אפשרות לשימוש בית טי שירטים משעשעים, וגופיות "עשה אותי בעדנה" רשמת?
תרשום, תרשום: קיבלתי מתנה - לאנז'רי תחתונים מכל הסוגים שמלת חוף מלהיטה/ יש אפשרות לשימוש בית טי שירטים משעשעים, וגופיות "עשה אותי בעדנה" רשמת?
ל ליאור243 New member 9/7/12 #12 כוסאומו המדינה הזאת,מה קורה לכן היום? אתן מריחות חרמנים דרך המסך ועושות דווקא? סוז ,תגידי לה שתרגיע,יש לי לב חלש.
כוסאומו המדינה הזאת,מה קורה לכן היום? אתן מריחות חרמנים דרך המסך ועושות דווקא? סוז ,תגידי לה שתרגיע,יש לי לב חלש.
ד דאגרוטיפ New member 9/7/12 #15 חלילה! זהו מחקר אמפירי בהמשך ישיר לדיון הפילוסופי שהתנהל כאן מוקדם יותר באשר לנכסינו הנשיים, ולמילוי יעודנו.
חלילה! זהו מחקר אמפירי בהמשך ישיר לדיון הפילוסופי שהתנהל כאן מוקדם יותר באשר לנכסינו הנשיים, ולמילוי יעודנו.
ד דאגרוטיפ New member 9/7/12 #16 כן, יש. בשולי הבד המיותר מוטב לכם ולי שאיני יודעת לצלם, וטוב מכך להעלות למחשב, אחרת הפורום הזה היה הופך לבורדל, גרידא. ומדי פעם איזה שרשור אתנחתא קלה.
כן, יש. בשולי הבד המיותר מוטב לכם ולי שאיני יודעת לצלם, וטוב מכך להעלות למחשב, אחרת הפורום הזה היה הופך לבורדל, גרידא. ומדי פעם איזה שרשור אתנחתא קלה.
ד דאגרוטיפ New member 9/7/12 #19 חחחחחחח ככלל, כל הקונספט של כיסוי המקומות הללו שנועדו לחופש מלא, ולא להסתר. הבד הזה מיותר ליברטה!