איזה קריזה ! ../images/Emo46.gif
גם הבוקר, למרות שכיוונתי שעון מעורר לשעה 06:00 [כי ב- 07:00 התחלתי משמרת במשמרת התנועה המקומית] , גם הבוקר התעוררתי בשעה 03:30 כי הבן שלי היה חייב להכנס לשירותים... [מה הוא אשם שאנחנו גרים בדירה קטנה בקומה שלישית בבית ישן ? הפיפי מעיק...] ועד שכמעט נרדמתי שוב הילדה התעוררה בשעה 03:50 עם שטף דם מהאף. [מסכנה, הרופאים אומרים שעד הבת מצווה זה בדרך כלל עובר, אז יש עוד שנתיים לסבול...] אבל אוףףףף... אי אפשר לישון ? ואחרי שהסתיים הטיפול במתוקה חשבתי שאולי הפעם אצליח לישון קצת. לישון ? על מי אתה צוחק ארז ?
השעה היתה כבר קרובה ל- 04:15 כשנשמע מהרחוב טירטורו המוכר של הקטנוע המפורסם של מחלק העיתונים... עוד הוא מילא את חובתו לשכנים היקרים שלי ויוצא מהשביל חזרה לרחוב, והנה ממול עצרה המכונית של מחלק העיתונים מהעיתון המתחרה , זה שבכל שני בניינים עוצר ב"דאבל פארקינג" [תגידו, לא חבל להם להרוס ככה את המכוניות שלהם ? ...] נו, אולי עכשיו נצליח לישון עוד קצת ? די, ארז, תהיה רציני... הרי זאת השעה שבה להקת העורבים חייבת להרעיש מהעצים הסמוכים... בקיצור חברים יקרים שלי, כל אחד והצרות שלו... שרק נהיה בריאים. ודרך אגב, סעו בזהירות, זה ממש לא נעים לרשום דו''ח לשכן שלך שמדבר ב
בשעת נהיגה, נכון ? והשכנה שמשום מה לא עוצרת ב"עצור" - מה דינה ? לרשום לה או לוותר לה ? שלכם,
ארז.