שוב!!!!!!! איסוף אשפה הבוקר היה ב 05:47

יובל לבקוב

אימייל: [email protected] 09-7610325 את יודעת, כשאני חושבת על זה - הדין ודברים שלי עם העירייה בנושא שעות איסוף הזבל התחיל כשהבת שלי היתה בערך בגיל התאומים שלך והיתה מתעוררת בצרחות של בהלה מרעש איסוף הזבל, לפעמים חצי שעה אחרי שנרדמה (ואחרי שאני "ספרתי מרצפות" איתה, בכל רחבי הבית, רוב הלילה). היא כבר בת 6....ועדיין הזבל נאסף אך השכונה מתעוררת
אז כהיום - היתה כוונה טובה של הרשות ובעייה ביישום. חתיכת אתגר עומד כאן לפתחו של יובל ושאר הנוגעים בדבר.

lul5

New member
עדיין לא מבין זה רק עיניין של כסף?

ואם זה עיניין של כסף אז למה יש בעייה?מה מתקמצנים עלנו בכסף שלנו.?..שיקצצו ושיתיעלו גם כך ראש העיר כשהוא רוצה ויש לו אינטרס פותח את הקופה בלי הרבה חשבון (ראה את השיפוץ הנרחב בבנין העירייה)

Mapno

New member
אפרופו איסוף זבל

מה השעה הכי מוקדמת שמותר להם? איך הם אמורים להכנס לבניינים שחדר הזבל נעול? אצלנו התחילו היום בשש וחצי ומשום מה הפועל החליט לצלצל אצלי באינטרקום כדי שנפתח לו....

ארזS

New member
איזה קריזה ! ../images/Emo46.gif

גם הבוקר, למרות שכיוונתי שעון מעורר לשעה 06:00 [כי ב- 07:00 התחלתי משמרת במשמרת התנועה המקומית] , גם הבוקר התעוררתי בשעה 03:30 כי הבן שלי היה חייב להכנס לשירותים... [מה הוא אשם שאנחנו גרים בדירה קטנה בקומה שלישית בבית ישן ? הפיפי מעיק...] ועד שכמעט נרדמתי שוב הילדה התעוררה בשעה 03:50 עם שטף דם מהאף. [מסכנה, הרופאים אומרים שעד הבת מצווה זה בדרך כלל עובר, אז יש עוד שנתיים לסבול...] אבל אוףףףף... אי אפשר לישון ? ואחרי שהסתיים הטיפול במתוקה חשבתי שאולי הפעם אצליח לישון קצת. לישון ? על מי אתה צוחק ארז ?
השעה היתה כבר קרובה ל- 04:15 כשנשמע מהרחוב טירטורו המוכר של הקטנוע המפורסם של מחלק העיתונים... עוד הוא מילא את חובתו לשכנים היקרים שלי ויוצא מהשביל חזרה לרחוב, והנה ממול עצרה המכונית של מחלק העיתונים מהעיתון המתחרה , זה שבכל שני בניינים עוצר ב"דאבל פארקינג" [תגידו, לא חבל להם להרוס ככה את המכוניות שלהם ? ...] נו, אולי עכשיו נצליח לישון עוד קצת ? די, ארז, תהיה רציני... הרי זאת השעה שבה להקת העורבים חייבת להרעיש מהעצים הסמוכים... בקיצור חברים יקרים שלי, כל אחד והצרות שלו... שרק נהיה בריאים. ודרך אגב, סעו בזהירות, זה ממש לא נעים לרשום דו''ח לשכן שלך שמדבר ב
בשעת נהיגה, נכון ? והשכנה שמשום מה לא עוצרת ב"עצור" - מה דינה ? לרשום לה או לוותר לה ? שלכם,
ארז.

ארז, הודעתך מתנשאת, לועגת ואינה במקומה

אני מאוד מבקשת, בהנחה שאתה מעוניין עצמך ביחס הוגן והגון לנושאים שעל סדר היום האישי שלך כתושב, להימנע מהסגנון המזלזל והלועג הזה. אני רואה בהודעה כזו סתימת פיות פאסיבית-אגרסיבית ולא ראוייה. עניינית, נושאי רעש אורבאני אינם גחמת יחידים אלא סוגיה מוכרת ומדוברת בתכנון עירוני, בפתרון סוגיות מוניציפאליות ובאיכות סביבה. להעביר את הנושא להגדרה של גחמת יחידים או דומה לה, אינו מעשה מלומד במיוחד בתחום זה. אני חושבת שהתנצלות תהיה ראויה כאן.

ארזS

New member
מתנשאת ? לועגת ? את רצינית ?

תקראי שוב את התגובה שלי וחושבני שאכן התנצלות תהיה ראויה, אך מצידך ולא מצידי כי לי אין על מה להתנצל. תקראי קוב את התגובה ותנסי להבין אותה. התנצלות תתקבל בברכה.

ארזS

New member
ודרך אגב

כדי לעזור לך להבין את התגובה הקודמת, למקרה שלא הבנת, כל הכתוב בתגובה קרה היום לפנות בוקר, יום שני 22/10/2007 לפי הפירוט שכתבתי במדוייק !!!

ארזS

New member
חנה אני בהלם מתגובתך וחייב להמשיך ולהגיב

אפילו בטרם ראה את תגובתך הבאה אם תהיה כזאת [אולי בינתיים כשאני כותב תגובה זאת כבר הגבת בשנית]. את באמת הבנת את התגובה שלי כמתנשאת ולועגת ? את רצינית ? או שמא את צוחקת ממני. תראי רק את החיבוק שבסוף התגובה, האם זה לא אומר הכל על התגובה עצמה ? האם אסור למשתתף כאן לספר את שעבר עליו בבוקרו [או לפנות בוקרו] של יום ? איזו סתימת פיות יש בתגובתי הנ''ל ? על מה את מדברת בכלל ? למי סתמתי פיות ? ועל איזה סגנון מזלזל-לועג את מדברת ? לא מבין אותך, צר לי. אולי את צריכה עזרה בהבנת הנקרא ולכן ניסיתי לעזור לך להבין. מקווה שהצלחתי.

HayaBee

New member
ארז, נהנתי לקרוא את סיפור הלילה שסיפרת אחה"צ.

אחת מבנותי נוטה לספר סיפורים דומים ועלילות לילה דומות. ילדים קטנים צרות קטנות ילדים גדולים צרות גדולות. שהכל יעבור בשלום תהנה מהם ומהרעש....שיהיה אם אין ברירה.

HayaBee

New member
והעיקר שכחתי להוסיף.....

כשתפגוש אותי....תוותר. לפני זמן מה יצאתי מרחוב השרון לרחוב הרצל ונתפסתי כשלא עצרתי בעצור. השוטר עמד וחיכה בפרוש לשכמותי. יש לי רשיון ארבעים ומשהו שנה ברוך השם נקי, לא עושה עברות תנועה לא יודעת איך זה קרה (אולי סתם אף פעם לא נתפסתי
), נוהגת להתיחס לכל שלט. השוטר היה בן גילי וחביב ביותר. מאחר ומיד כשהתחלנו לדבר אמרתי שאני מצטערת רשם זאת בדוח והמליץ שאכתוב מכתב למחלקת התנועה ואבקש המרת הדוח הכספי (250 שח) באזהרה. עשיתי זאת תגובה עוד לא קיבלתי.

ארזS

New member
ערב טוב לך חיה [אם הבנתי נכון שזהו שמך].

דבר ראשון אני מאוד מקווה שהבנת את הסיפור שלי בצורה הנכונה כפי שהתכוונתי שיובן ולא כפי שחנה הבינה אותו בטעות. אני אב לשני בנים בגילאי 25 + 21 ולשתי בנות בגילאים 10 + 15 וממש כפי שכתבת : ילדים קטנים צרות קטנות ילדים גדולים צרות גדולות. [למרות שלפעמים זה הפוך...]. שרק יהיה לכולנו נחת תמיד. דבר שני, בעניין המשטרתי : לא אני הייתי זה שפגשת כשעברת את העבירה הנזכרת, כי טרם רשמתי דו''ח בצומת הנ''ל, ואני מקווה שנפגש אולי במפגשים יותר נעימים . בכל מקרה תשתדלי להבא לנהוג בייתר זהירות ועם מתן תשומת לב לתמרורים... אבל במקרה שתקבלי [חס וחלילה,
] דו''ח ושם השוטר יהיה ארז [או שתבחיני בתג עם השם שעל החולצה התכולה] תזכירי לי... [למרות שזה יהיה מאוחר לביטול הדו''ח...
] בכל מקרה , פעמים רבות אנחנו מוותרים על רישום דו''ח, במיוחד אם מדובר בנהג/ת שבבדיקה מתברר שהוא/היא זהירים בדרך כלל. לעיתים מסתפקים באזהרה בע''פ ולעיתים רושמים דו''ח אזהרה. דו''ח אזהרה למי שלא יודע - זהו דו''ח לכל דבר שנרשם במחשב המשטרתי אך הוא ללא קנס וללא ניקוד. הוא נרשם למי שמודה מיד בעבירה [ולכן לא כדאי להיות חוכמולוגים] ואשר יש לו רשיון נהיגה מעל 5 שנים כאשר במשך 24 החודשים האחרונים לא נרשמה כל עבירה. למקרה שהנהג או הנהגת שקיבלו אזהרה שכזאת יפגשו שוטר/מתנדב בנסיבות לא נעימות כמוזכר לעיל במשך פחות מ-24 חודשים מקבלת האזהרה - האזהרה תומר מיידית בקנס המתאים ובנקודות הראויות ולנהג/ת ירשם דו''ח רגיל על העבירה החדשה. העניין הוא שלא לכל שוטר או מתנדב מותר לרשום דו''ח אזהרה. אלה עניינים משטרתיים פנימיים [לי למשל אסור אבל לשותף למשמרת מותר]. ובקיצור לסיכום : סעו בזהירות .

a r t h e m i s

New member
ארזS

ממליצה לך מנסיון עם מנהלת הפורום וניהולו בעבר (בווינט) ובהווה לשנות גישה ו-מ-ה-ר. אתה משתמש בסגנון שהיה בעבר - שלא היה ראוי אז וגם לא היום.

ארזS

New member
אינני יורד לסוף דעתך.

והנה בדיוק דבר שיש בו [מבחינתי] משום בעייה בהבנת הנקרא. מצד אחד מהשורה הראשונה בתגובתך אני מבין שאת בעדי ונגד חנה. כך זה משתמע לי. ומצד שני מהשורה השניה אני מבין שאת חולקת על הדברים שכתבתי. מכיוון שכאשר יש לי בעייה כל שהיא אני נוהג להודות בה [בניגוד לאחרים שאינם נוהגים כמוני] אודה לך אם תבהירי באופן חד משמעי ומבלי שניתן יהיה אפילו להסיק מסקנות שונות את הכוונה שבתגובתך. בתודה מראש.

ארזS

New member
אסור לך לכתוב כך !!! חד משמעי .

בן אדם כותב, אני ברוב הגינותי שואל וככה את עונה לי ? שולחת אותי לבית המשפט ? זאת צורה של ניהול פורום ? ת ת ב י י ש י !

ארז, אנא

אני שוב מבקשת להפסיק עם זה. אני שוטחת בקשה אליך ואל כלל הגולשים - אל תביאו אותי למצב בו אני נאלצת למחוק או לשלוח הודעות לכותביהן לניסוח מחדש. זה לא מקום נכון עבור כולנו. כפי שאמרתי - כל הודעה נוספת בשרשור הזה תימחק.

ארזS

New member
לחנה, הבהרה חשובה.

לבקשתך ומפני כבודך אני מפסיק כאן [נגד רצוני] את הדיון הזה. הדיון מועבר כעת לדרכים אחרות [אישיות יותר ואם תבדקי את תיבת המייל שלך תגלי זאת]. המשך יום נעים ודיונים מעניינים בנושאים אחרים.

למעלה