חנה
מכיוון שהייתי מנהל בתפוז יש לי קצת מושג בנושא שנקרא שרשור נכון. את יכולה לחלוק עלי, ואת בכל מקרה הרי חולקת חזור וחלוק, אבל לדעתי עדיף היה , ובמיוחד במקרה הנדון שכן אשרשר את התגובה לסיפור של הזבל. תגובתך הראשונה ואלה הממשיכות עדיין מדהימות אותי, ועובדה היא שעוד כמה מהמשתתפים כאן חושבים כמוני. את לעומת זאת נתלית בשתי תגובות בלבד [של ניטרוי ושל qrst האחת] ואני נדהם מכך שהרי qrst האחת כתבה בכורתרת לתגובתה שהבינה שהתגובה שלי צינית, אך מצד שני אני הבנתי אחרת לחלוטין מהתוכן של תגובתה ! כך שאת מתייחסת [בחיוב מבחינתך] רק למה שנעים לך לקרוא ושוללת את מה שלא נעים לך לקרוא... זה שאת לא יודעת להבדיל בין טפל לעיקר ובין תגובה צינית לתגובה רצינית שנכתבה בכל הרצינות אך עם כאב וחיוך מעורבבים זה בזה - זאת הבעייה שלך שכתוצאה ממנה זאת הבעייה של הפורום כולו. את יודעת על כמה דברים אני יכול להעיר לך בניהול ובהתנהלות של הפורום אך אינני רוצה לעשות זאת ? אינני חפץ במריבות כי אדם רודף שלום אנוכי. לכן אני המום מהתגובות שלך בשרשור הנוכחי כפי שאני המום מעוד תגובות שלך בנושאים שונים. שתביני חנה, עם כל הכבוד ואני רוחש לך הרבה כבוד : בפורומים בעולם מנהל הפורום נקרא Moderator . האם את יודעת מה הפירוש של המושג הזה ? ואילו כאן את פועלת כאילו הפורום הוא שלך ומה שלא מתאים לך אין כאן מקומו. צר לי חנה, אבל לא זאת הדרך שבה את צריכה לנהוג ולהתנהג. ומי שצריך לקבל התנצלות זה אני ולא את.