שוב!!!!!!! איסוף אשפה הבוקר היה ב 05:47

הכל שאלה של הקשר, קונטקסט

לו ההודעה היתה עומדת בפני עצמה ולא משורשרת לתלונתה של ארתמיס, הייתי צוחקת עד מאוד. הקהות הזאת, יותר מכל דבר אחר, מעציבה אותי.

R a c h e li

New member
הבנתי

בעצם זה כבר לא פורום של כל אחד אומר מה שחשוב לו אלה מזדהה עם הכאב של האחר בליווי של חיבוק או נשיקה רחלי כתבה בציניות

העיקר שהבנת ../images/Emo24.gif

ארז מוזמן להציב את ההודעה במנותק מהשרשור. מבטיחה לחייך, שכן כהודעה שאינה מגיבה לתלונה על שעות האיסוף - היא בהחלט כתובה יפה.

ארזS

New member
חנה

מכיוון שהייתי מנהל בתפוז יש לי קצת מושג בנושא שנקרא שרשור נכון. את יכולה לחלוק עלי, ואת בכל מקרה הרי חולקת חזור וחלוק, אבל לדעתי עדיף היה , ובמיוחד במקרה הנדון שכן אשרשר את התגובה לסיפור של הזבל. תגובתך הראשונה ואלה הממשיכות עדיין מדהימות אותי, ועובדה היא שעוד כמה מהמשתתפים כאן חושבים כמוני. את לעומת זאת נתלית בשתי תגובות בלבד [של ניטרוי ושל qrst האחת] ואני נדהם מכך שהרי qrst האחת כתבה בכורתרת לתגובתה שהבינה שהתגובה שלי צינית, אך מצד שני אני הבנתי אחרת לחלוטין מהתוכן של תגובתה ! כך שאת מתייחסת [בחיוב מבחינתך] רק למה שנעים לך לקרוא ושוללת את מה שלא נעים לך לקרוא... זה שאת לא יודעת להבדיל בין טפל לעיקר ובין תגובה צינית לתגובה רצינית שנכתבה בכל הרצינות אך עם כאב וחיוך מעורבבים זה בזה - זאת הבעייה שלך שכתוצאה ממנה זאת הבעייה של הפורום כולו. את יודעת על כמה דברים אני יכול להעיר לך בניהול ובהתנהלות של הפורום אך אינני רוצה לעשות זאת ? אינני חפץ במריבות כי אדם רודף שלום אנוכי. לכן אני המום מהתגובות שלך בשרשור הנוכחי כפי שאני המום מעוד תגובות שלך בנושאים שונים. שתביני חנה, עם כל הכבוד ואני רוחש לך הרבה כבוד : בפורומים בעולם מנהל הפורום נקרא Moderator . האם את יודעת מה הפירוש של המושג הזה ? ואילו כאן את פועלת כאילו הפורום הוא שלך ומה שלא מתאים לך אין כאן מקומו. צר לי חנה, אבל לא זאת הדרך שבה את צריכה לנהוג ולהתנהג. ומי שצריך לקבל התנצלות זה אני ולא את.

m a l i b i

New member
דווקא רואה בזה קטע הומוריסטי.../images/Emo8.gif

מתי יוצא הספר? או שאתה יוצא במופע סטנדאפ קומדי... לא מבינה מדוע התנפלו עליך כך. ממש לא מבינה. במיוחד עם להקת העורבים, יכולת לעשות דואט מקסים... שיהיה לך בוקר טוב ומקסים. והיום... אני יוצאת למשמרת שלי. מקווה שהנהגים לא ירגיזו היום.

ארזS

New member
זה ברור לחלוטין למי הגבת../images/Emo24.gif

מודה לך שהבנת בצורה נכונה את הדברים שכתבתי.

ההומור היה ברור

הבעיה בהומור מתחילה כשהוא משתמע ככזה שבא ע"ח אחרים. שם, שנון ככל שיהיה, הוא מפסיק להצחיק אותי.

ארזS

New member
זה לא בא על חשבון אף אחד אחר

וגם לא נכתבה בתגובה כל מילה שיכולה להשתמע כאילו היא באה על חשבונו של מישהו אחר. אודה לך אם תצטטי משהו מתגובתי שיכול להשתמע כפי שאת חושבת, כדי שאוכל לפחות לנסות ולהבין את מקור הטעות שלך.

למעלה