שוב: בומים מסתוריים במרכז הארץ

כריסטין

New member
שוב: בומים מסתוריים במרכז הארץ

כתבה מאתר YNET כאן אני לא שמעתי בומים אבל הרגשתי שהבית רועד בבוקר

kingdz5

New member
כנ"ל אצלי

אני לא שמעתי בום אך החלונות רעדו ! לפי דעתי זה לא מטוסי חיל האוויר אלה 100% משהו אחר מטוסי חיל האוויר טסים בשמי הארץ כבר המון זמן ואין סיכוי שהבומים הללו יתחילו לצוץ עכשיו בלי שהם צצו מקודם זה משהו מיסתורי שלפחות אני מקווה שזה איך שהו קשור לחוצנים. פשוט אני ממש מצפה כבר לראות אותם נוחתים אצלנו פה בכדור הארץ

cwen

New member
למה אתה מקווה שזה חוצנים?

אני ממש ממש לא מקווה שמדובר בחוצנים. זאת אומרת, אני משוכנעת במאה אחוז שלא מדובר בחוצנים - אבל אילו לא הייתי משוכנעת, אילו הייתי מעלה על דעתי ברצינות את האפשרות שמדובר בחוצנים - הייתי ממש מקווה שזה לא נכון.

יש את זה כאן אצלנו בב"ש כל הזמן

במיוחד באיזור בו אני גרה. הדלת והקירות פשוט מתחילים לרעוד. אבל לדעתי זה ממש לא קשור לחוצנים/ עב"מים. לא כל בום על-קולי הוא ממקור חוץ ארצי. יש גם כל מיני סיבות גיאולוגיות שונות (רעידות אדמה קטנות וכו') שיכולות לגרום לבומים האלה.

ירדן121

New member
נכון לגבי באר שבע יש את זה ממש הרבה

לדוגמא ביום חמישי כל הלילה היה בומים ג ד ו ל י ם .! זה לא היה ממש בומים אל גלי הדף. זה כזה מתחיל ברעידות כאלו שנמשכות כמה שניות. גם אתמול היה את זה די הרבה. אבל זה בטוח לא חוצנים.
חחח

טוב, מתחיל להסתמן פה איזה משהו

http://news.walla.co.il/?w=//827489 בכמה תגובות טענו שגם בפעמיים הקודמות הודעה כזאת יצאה. צריך לבדוק את זה... נשמעה גם טענה על שחפים מתים.

gozlan8

New member
בומים ושחפים

הובא לידיעתי שבאזור ביל"ו יש היום הרבה רעשי בומים, אך מסתבר שזה שייך לתרגיל צבאי מתוכנן מראש. השחפים הורעלו מנבירת מזון מרוסס במזבלה, אירוע זה אינו קשור לשומדבר מסתורי.

Majestic12

New member
לתשומת לבכם...

חיל האויר מפציץ מדי פעם מטרות בעזה וגם יוצר בומים מכוונים. לכן, יש סיכוי שחלק מהבומים שנשמעים בדרום, מקורם בפעילות זו.

סנגי

New member
הסקת מסקנות ../images/Emo13.gif

1}הבומים מופיעים לכול רוחבה של מדינת ישראל ועל פי הטוקבקים מדובר באותם דקות. 2}הבומים אינם מופיעים כרעדות אדמה עפ מכון הססמולוגי 3}הבומים מופיעים גם ללא מזג אויר מעונן. 4}חיל האויר מייד לאחר הבומים הראשוניים שנכתבו בווינט עוד באותו יום שישי שבת טסו בכוונה מטוסי קרב ששברו את מהירות הכול ממטולה עד אילת{כנראה לוחמה פסיכולגית} שזה מחשיד ביותר. 4}הבומים מופיעים גם ללא פעילות אוירית כוונה למטוסי קרב 5}הבומים הסיפטומים הם רעידות חזקות של הבניין ונראה כמו משהו ששואב יונק את האויר בבת אחת ואז משחרר אנרגייה החוצה וזה הדבר שגורם לזעזוע. כמה מסקנות לדעתי אין מדובר בתופעת עבמים אלה בניסוי צהלי של פעימות מגנטיות או טכנולוגייה אחרת שיכולה לכסות בשניות את שמי המדינה ואולי כך להגן או לנטרל טילים . החץ זה בטח בשביל השעשוע לאמריקנים הדבר האמיתי זו מטריית הגנה חדישה. מסקנה אחרת מדובר בניסוי כלים של טכנולגיית תקיפה נגד מדינות עויינות כמו מטוסי קרב חדישים שניתנו עיי הדוד סם. בכול מקרה האירנים הולכים לחטוף מהולמה בגלל שאיומים של מטורפים אחרים כמו סדאם והיטלר בוצעו בפועל לאחר איומים. כנראה טובי הפרופלירים במטכל ישבו ובנו את פרופיל האופי של המטורף החדש וקבעו שמדובר באיש מסוכן סציופת שיבצע אתדבריו ברגע כלי נשק מתאים. למדינת ישראל אין פרווילגייה כמו שויץ להיות בשאנטי זה או לפעול או לחדול. לדעתי את תשובת מסתורי הבומים נראה בחודשים הקרובים כולל העולם כולו. בנתיים המדינה משדרת עסקים כרגיל ברור לכולם שיש פעילות חריגה של גורמי בטחון.

Gilliana

New member
ולא רק איומים...

נא לא לשכוח - האירנים קרובים מאד לנקודת ה-Fale safe בהקמת הכור הגרעיני שלהם. לא נשאר הרבה זמן... מסקנותיך נבונות עד מאד - לרבות הבהירות לגבי הפעילות החריגה בשבועיים האחרונים, לרבות זו של חיה"א.

Gilliana

New member
אין שום קשר whatsoever

זה מה שנקרא לחבר ועוד אחד ולהגיע לחמש.

נראה לי שגם אצלי היה בום

אבל היה זה בום חזק מאוד, ממש ממש חזק, בחיים שלי לא שמעתי בום כזה חזק. כל כך חזק שממש חששתי אם זה קטיושה או משהו אחר.

Majestic12

New member
נא להירגע - עוד מעט בחירות...

ועד לבחירות - האמינו לי שגם האירנים ישמעו בומים (רק יותר קרובים ויותר חזקים)...

kingdz5

New member
נו טוב

אני כבר ממש מצפה לראות מה מצפה לנו מתעלומת הבומים הזאת ! מקווה שזה בסופו של דבר יהיה משהו שיעזור לנו ולא יחמיר את חיינו עוד יותר.

gozlan8

New member
אוקיי

כי בצפון של הקריות חוץ מקצת יותר מטוסי קרב, לא בומים ולא שוםוכלום.

גם אני גרה בקריות:

לא שמעתי בומים הפעם, רק בפעם הראשונה שהייתה בלילה כן. לפי דעתי יש סבירות גבוהה שזה ניסוי בנשק, הגנה או תקיפה, יכול להיות שמתרגלים לקראת תקיפה...

למעלה