שוב: בומים מסתוריים במרכז הארץ

mikemn

New member
הפתרון לתופעת הבומים !

מדובר בפצצות ואקום מסוג thermobaric weapons מהדור החדש. או בסלנג פצצות דלק אוויר. היתרון שהם יכולים לחדור לבונקרים ומערות ומתקנים תת-קרקעים. הואקום שהן יוצרות יכול לגרום לגל הדף רציני. למה שומעים בזמן האחרון? המבין יבין... הנה לינק מעניין: http://www.globalsecurity.org/military/systems/munitions/blu-118.htm

Gilliana

New member
נו באמת... ../images/Emo4.gif

ראשית כל - הפצצות הנ"ל לא יוצרות גלי הדף מעבר לרדיוס מצומצם ושנית - עד כמה שידוע לי בן לאדן לא מתחבא במערות בית גוברין...

mikemn

New member
תשובה

אם היית צריך להתאמן על הפצצה של מתקנים תת-קרקעים בארץ רחוקה מה היית עושה? מה קורה ללחץ האויר שמתפוצץ פצצת דלק-אויר. נוצר ואקום מאד גדול. בעקבות זאת גל הדף חזק פי 100 מפצצה קונבנציונאלית. אם תסתכלו על הלינק ניתן לראות שהדור החדש הינו טיל חכם הרבה יותר. לדעתי עליתי על הפיתרון לכן נראה לי שכדאי לי לשתוק!!!

יש מצב

http://www.f-16.net/news_article1198.html http://www.strategypage.com/messageboards/messages/34-1875.asp http://www.globalresearch.ca/articles/CHO505A.html

Gilliana

New member
מאד לא מתקבל על הדעת

מצטערת - ואני לא מתכוונת להכנס כאן למגוון הסיבות שהופכות את העניין לבלתי הגיוני בעליל, אני אתן לך רק כמה נקודות למחשבה: א. מדובר בפצצות יקרות ביותר שלא "מתאמנים עליהן" - לא כך זה עובד. ב. איזורי ניסוי במדינת ישראל, מבלי לציין מיקומים, מרוחקים מאד מריכוזי אוכלוסין ואין סיכוי שהדף פצצה שכזו יכול לעבור מרחקים של מאות קילומטרים. ג. מהותם של גלי ההדף שפקדו את מדינת ישראל בחודשים האחרונים מבהירה כי מקורם מהאוויר ולא מהקרקע. לא מדובר בתופעות של לחץ אוויר whatsoever.

אני מסכים איתה!

(רגע היסטורי נא לצלם) לפי מה שידוע לי הפצצות לא עובדות על וואקום על הם מונחות ע"י לייזר ומחיר כל פצצה הוא כמו 10 וילות בקיסריה או אם תרצה הרצליה פיתוח כך שממש לא נדמה לי שעורכים בהם ניסויים וגם ממש לא ליד הים בוא פשוט נקבל את העובדה שאלו מטוסים! מאוד פשוט ומתקבל על הדעת!

Gilliana

New member
באמת רגע היסטורי! ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

נו, אולי עוד יש לנו תקווה...

לקראת חודש אפריל צפויה הפצצה באיראן

מידע מדוייק! נראה לי פשוט שיש אימונים זהו למה דווקא בישראל יש בומים מסתוריים ולא באיזורים אחרים?..תורידו את סוגיית החוצנים מהנושא

gozlan8

New member
לגבי המידע האמין -

אמנם היו בומים גם במקומות אחרים, אלא שבמקרה הזה הסוד אינו סודי והמידע אינו מודיעיני מזמן... ועדיין מג'יסטיק במסגרת הערכת הזמן שהקציב!

חפY

New member
למה הכל קשור באיראן? ../images/Emo46.gif

אולי זה ממקור מרוחק יותר מאיראן?
ואולי לא.

Gilliana

New member
מה לעשות - אלו הן העובדות

וכל זה נאמר לך אחרי ניתוח יסודי ומקיף של התופעה.

Gilliana

New member
שטיחים מעופפים... ../images/Emo8.gif

לפחות כנראה שבקרוב הם אכן יעופפו.

yotamde

New member
תמוה

רק אתמול שמעתי את דני רופ מבטל מכל וכול את הטענה שמקור הבומים היא האינברסיה. חייל האוויר מפיל את האשמה על מזג האוויר, החזאים משתלחים בחיל האוויר שמכחיש גם הוא ואני מריח פה סקופ.

סנגי

New member
עוד משהו קטן ששמתי לב../images/Emo183.gif

הבומים מתרחשים לרגע זה אומר כאילו מדובר בסוג מסויים של פעימת שדה מגנטי או אחר דבר שכנראה דורש מקור אנרגייה אדיר על מנת לכסות את שמי המדינה כנראה זמן מספיק בפעימה קצרה על מנת לנטרל טילים כי פעימות ארוכות בלתי אפשריות בגלל כמות עוצמת האנרגייה שדרושים להם. לכן ביפים קצרים בתדריות גבוהות הם הפתרון וחסכון במקור האנרגייה לכן אנו שומעים תזוזות קצרות כמה פעמים בלילה. אמר לי חבר טוב מדען מתחיל בטכניוןבמדע ופיתוח מוצרים שאת הבולשיט שהמדינות מפתחות בטכנולגייה הם בדכ מפרסמים בכלי התקשורת באופן שקוף בשביל שכולם ידעו לאן הולכים כספי המיסים. את הדברים העסיסיים שומרים בשמירת מסווג ביותר ברמת איפול טוטאלית הוא סיפר שלאמריקנים ולישראלים יש טכנולוגיות כה מתקדמות עד שחובבי המדע בדיוני בעצמם לא יאמינו. הוא סיפר שלארצות הברית כבר מזמן יש מנועים אלקטרומגנטים שנמצאים כבר על כלי תעופה ועוברים בדיקות עיי קומץ מדענים וצוותים ממודרים ברמה של סדרות הבדיונית סטארגייט. הוא סיפר שנאסא זה קרקס להמונים וגם המעבורות הישנות שאכן טסות הם דבר ארכיוני. ארצות הברית בחדרי חדרים מתקדמת בשנות דור בטכנולגיית חלל ועושה דברים מדהימים בחלל ואפילו הצליחה בצורה מתקדמת בנושא גשר איינשטיין. הוא סיפר שרובנו לעולם לא נדע זאת כי הסוד הוא הכוח רובנו נמשיך לחשוב על דלק מזהם מסעות עתידיות למאדים בעוד שבמציאות האמריקנים מתקדמים מאוד מכול הבחינות אפילו בגילוי מקורות אנרגייה חלופיות שנשמרות בכספות שלהם.

חפY

New member
השאלה שלי

האם נעשה שימוש בטכנולוגיה ממקור חוצני?

למעלה