שוב השיער חזר

Dragons Birth

New member
תיאוריה מפגרת

הטבע עדיין שולט בנו חזק מאוד כמה שתרצה להיות מודע כשאדם מאויים הוא נכנס לפאניקה ברוב המקרים אדם רגיל בפעם הראשונה אדם מסוגל להסתגל אבל אדם לא מסוגל להמנע מהטבע ויש לנו עדין שיערות אנחנו עדיין אוכלים וגרים באיזה "חור" בשם בית כמו חיות יש לנו טכנולוגיה אבל זה הדבר הכמעט יחיד שמבדיל ביננו לבין שאר בעלי החיים אולי מהסיבה שברגע שנוצרנו חיפשנו משהו אחר ולא קיבעון אלה התחדשות והמשכיות

Bassman

New member
חחח אתה לא שם לב אבל אתה מסכים...

"ברגע שנוצרנו חיפשנו משהו אחר ולא קיבעון אלא התחדשות והמשכיות" חחחח ניסינו להשתנות! לא להסכים עם הסטטוס קוו! (הלך הדברים הרגיל).... לפני שאתה שולל מישהו תבדוק שאתה לא מסכים איתו בעצם

Dragons Birth

New member
אני לא מסכים ואמרתי את זה

שכמה שאנחנו בני האדם מנסים להתרחק הטבע אוחז בנו חזק מידי זה מה שאמרתי נכון הסכמתי שאנחנו מנסים להתרחק ולשלוט בעצמנו אבל אנחנו לא מצליחים

Bassman

New member
אבל אנחנו כן מצליחים...

עדיין יש לנו שיער- אבל אנחנו יכולים להוריד אותנו עם אנחנו רוצים. זה מה שמבדיל אותנו. הבחירה... אנחנו יכולים לבחור מה לעשות עם עצמנו! ולאט לאט זה אפילו יהיה יותר בולט. אני כבר רואה את זה: "קחי כדור כל לילה למשך שבועיים ותגידי שלום לשיער מיותר לך ולכל צאצאייך"...

Dragons Birth

New member
מחזור? לידה?

זה הטבע וזה הקיום שיער על הראש... בני אדם רובם לא אוהבים קירחות בראש טריפת מזון.. הטבע שולט בנו לגמרי הוא חיוני לנו מאוד מאוד וכמה שבני האדם ינסו לברוח מימנו הם זקוקים לטבע כדי לחיות ברגע שהם יתגברו על הטבע לגמרי הם יהיו רובוטים כולם בלי לנשום אפילו כל עוד בני אדם הם כאלה הם חיים על הטבע וזקוקים לו אלה אם כן אתה דג?

Bassman

New member
חחחח לקחת את התאוריה שלי קצת יותר

מדי רחוק.... לא אמרתי שהם רוצים למרוד בכל מה שקורה בטבע, אבל הם מנסים להגיע לדברים חדשים. עובדה: כן יש אנשים שמגלחים לבד את השיער. אה- אפשר לשכפל גנטית... זה לא בדיוק לידה

Bassman

New member
אני עונה לכל מי שאני חושב שצריך

תשובה
חוצמזה... למה לא?

shualpower

New member
כי הוא מזיין כל כך הרבה את השכל

ואין לו מושג מה הוא אומר יש לי פתגם בשבילו "גם אוויל מחריש, חכם ייחשב" תפנים

Bassman

New member
לפחות השכל שלי מזדיין../images/Emo13.gif

ויש לי פתגם בשבילך... "הפוסל במומו פוסל" נמאס לך מזה שהוא מגיב לכל הודעה, הבנו. די להגיב לכל הודעה עם זה.....

Calgone

New member
העניין הוא לאו דווקא זה..

למרות שאכן פילוסופיה מעניינת במובן מסוים... אבל במובן מסוים הטבע לעולם לא מאבד מכוחו... זה שאנחנו משתמשים בטבע למעננו לא אומר שאנחנו מורדים בטבע... הטבע הוא הכל, העובדה שאנחנו מייצרים סכיני מתכת לחתוך את מזוננו לא שונה במובן הפילוסופי מסנאים המשתמשים באבנים לפצח את האגוזים שלהם... אנחנו רוצים לחשוב שאנחנו שולטים בטבע, אבל בעצם כמה שאנחנו לומדים יותר אנחנו מבינים כמה אנחנו חסרי יכולת וכמה אנחנו בעצם לא מבינים כלום... אנחנו חושבים שאנחנו "כלים" כי אנחנו משתמשים בכלים, כמו שהסנאי חושב שהוא חכם כי הוא מפצח את האגוז עם אבן... הוא התעלה על הטבע... הוא מרד בו! הוא פיצח אגוז עם אבן! האבולוציה לעולם לא מאבדת מכוחה, אי אפשר להתחמק מאבולוציה... שמעת פעם על העובדה הקטנה שהגזע האנושי "גובה" עם התקופות? אז זה נכון... הטבע יותר חכם ממה שנראה לך, וזה שאנחנו חושבים שאנחנו למדנו לרתום אותו לטובתנו לא אומר כלום, במיוחד אחרי שהוא מרים את ראשו עלינו וקובר אותנו בפרו תחת מטרים של שלג.. העניין הוא כזה... אנחנו כולנו עכברים במבוך. אנחנו אולי חושבים שאנחנו חכמים גדולים כי מצאנו את הגבינה, אבל אין לזה שום משמעות.

למעלה