שוב השיער חזר

פשוט גועל נפש

טוב, שיקראו לי שוביניסט או וואטאבר, אבל אישה שעירה זה דבר ד-ו-ח-ה. סבבה, נוח לה עם זה והיא לא חייבת להתגלח כי אפאחד לא מכריח אותה. אבל שלא תבכה שאף בן לא רוצה אותה. אחחח, טוב להיות בן

benny afro

New member
בנות,תהנו מזה שאתן צריכות להוריד

שערות,אני רציני,זה כל כך יפה,נוח,מושך... רגל חלקה זה פשוט דבר יפהפה ( בנים אני ממליץ לגלח איזה ריבועון קטן ברגל,ולראות עד כמה...), ההרגשה הזאת של החלקות והעדינות, זונות!!! את כל הדברים הטובים לקחתם... אנחנו:להשתין בעמידה,וואלה יופי כוס אמק.

חחח לי כבר גילחו ת'רגל

(הקעקוע האחרון שעשיתי. מחר שוב) וזה היה ממש כיף
אבל אני לא מסכים איתך- לדעתי יותר כיף להיות בן. אני אישית נהנה מכל שניה. האמת? גם אתה צריך, סך הכל גם אין הרבה דברים שתוכל לעשות בנידון...

benny afro

New member
אני נהנה לא להיות בן...

אלא להיות גבר כאן ההנאה האמיתית בלהיות זכר, אבל אישית הייתי מעדיף להיות אישה...הרבה הרבה הרבה יותר...משהו מדהים.

אוקיי. כל אחד והבחירה/העדפה שלו

למרות שאני לא מוצא בכזו העדפה כל עיניין

Devilish Angel

New member
אני מוצאת!!

אני אישה, ואני אישה גאה נכון, נדפקנו עם המחזור והלידות, אבל להיות אישה זה הרבה יותר כיף ומעניין מאשר להיות גבר... יש לנו את כל הקטע של האיפור והשיער והשדייםםם (אחח שדיים זה יפה
) וציפורניים וחצאיות וזה... לא יודעת, אני אוהבת :) לדעתי להיות גבר זה משעמם ולהוריד שערות ברגליים, גם אם זה כואב - ההרגשה שזה חלק אחר כך מפצה על הכללללל...

../images/Emo26.gif

איפור- כבר הבעתי את דעתי על הגועל הזה מזמן (מה גם שלדוגמא- חברה שלי לא מתאפרת). שיער- אנחנו לא יכולים לגדל שיער? אז מה עשיתי עד עכשיו? שדיים- הדבר האחרון שאני רוצה שיהיה לי. כ"כ מיותר. סתם להסחב עם זה ולדאוג שזה לא יגיע לפופיק בגיל 40.
עוד משהו?

Devilish Angel

New member
כן!!

לפחות עלינו לא רואים שאנחנו חרמניות... אצלינו הכל מוחבא בסתר ואף אחד לא צריך לראות שאנחנו חמות, נגיד על הכוסון שהולך ברחוב... והדבר הכי חשוב: אנחנו המין היפה לא שאתם לא... אבל זה ידוע שאנחנו...

Dragons Birth

New member
זה לא ידוע ממש

זה התחיל בגלל שאתן בלי לסים לב יכולות לסחרר ראש של מישהו על צידו ואפשר לראות שאתן חרמניות זה בהליכה שלכן

EverMan

New member
חחחחח , כן ...

ממש ... מה אני אגיד לך - ממש קשה להסתכל על בת ולראות אם היא חרמנית ... השפת גוף שלה בדיוק אותה שפת גוף ואף מוחצנת יותר. ובשביל לראות אם בן חרמן צריך להוריד לו את המכנסיים (אחרת הוא יכול להסתיר את העובדה), ושמגיעים למצב הזה עם בת - כבר רואים/מרגישים שהיא חרמנית. אז עם כל הכבוד - אין גאווה באף אחד מהמינים. רק שהבנות צריכות לטפל בעצמן הרבה יותר מכל מובן אפשרי. אם זה היגייני (פעם בחודש) או זה בהריון ואם זה באסתטיה של להוריד שערות

Devilish Angel

New member
את רוצה להגיד לי ש..

את אוהבת דימום חודשי מהכוס? ואת מצפה בקוצר רוח לכאבי לידה נוראיים?! כי אם כן, את האישה היחידה שאני שמעתי עליה

A lost angel

New member
בני מותק.. טועה!

אתה, אתה לא מדמם כל פאקינג חודש בין 5-14 ימים! אין לך סיכון גבוה בהידבקות במחלות שמועברות במגע מיני הטרוסקסואלי! אין לך רחם! אין לך זוג גושי שומן שנתלים ממך שאותם אתה צריך להרים למעלה כי זה לא יפה, ולמחוץ אותם עם חזיה,שלא נדבר על ההפרשות מהנרתיק ומהחזה. אז, עדיין רוצה להיות אישה?

benny afro

New member
רוצה מאוד מאוד

כל החסרונות שלכן ביחד,לא משתווה אפילו לחצי מהיתרונות. אחחחח,שתגדלו ותחכימו תבינו.

benny afro

New member
לבנים יש יתרונות חומרניים בלבד

לבנות יש יתרונות נפשיים,מושכים ובקיצור,הרבה מעבר לשטחיות של החומריות.

A lost angel

New member
בנות מתוסבכות כי החברה הפכה אותן

למתוסבכות, ויותר עמוקות מהגברים. אם החברה לא הייתה כ"כ שוביניסטית, ובכל מקום היינו רואים שאין, בכלל, שיוויון בין גברים לנשים. בכלל, בשום מקרה, ללא יוצא מן הכלל, אז אולי לא היו יתרונות נפשיים. בשביל הייתרונות המנטליים, תהיו הומו!
דנה

למעלה