אני שומעת לפחות פעם ביום שזה בכלל לא מספיק, אבל יש לי עכשיו במחשב לשמוע כמה שבא לי כבר מצאת?
L limors2 Active member 15/1/07 #53 אני שומעת לפחות פעם ביום שזה בכלל לא מספיק, אבל יש לי עכשיו במחשב לשמוע כמה שבא לי כבר מצאת?
R RJlake New member 15/1/07 #58 לא!../images/Emo2.gif אבל לא חיפשתי מאז הפעם האחרונה שבה לא מצאתי אז אחפש שוב! הורדתי פרקים מהעונה החדשה של בנות גילמור
לא!../images/Emo2.gif אבל לא חיפשתי מאז הפעם האחרונה שבה לא מצאתי אז אחפש שוב! הורדתי פרקים מהעונה החדשה של בנות גילמור
L limors2 Active member 15/1/07 #85 כשאסיים את הסדרות הנוכחיות! ועש אז יהיו לי חדשות כשאשיג את הראשונה בדיוידי שאם כן זה יהיה רק בפסח!
S Sweet Revenge New member 15/1/07 #63 לא שתיתי שוקו מאז שעבדתי בארומה וזה היה המקום היחיד ששתיתי בו שוקו טעים.. יואו איך בא לי..
R RJlake New member 15/1/07 #76 יאא אני גם רוצה לעבוד בארומה! ולשתות המון המון שוקו ארומי הכי כיף זה לשים את השוקולד בשוקו ואז לערבב עם כפית,לקחת את הכפית וללקק אותה עם השוקולד המומוס עליה
יאא אני גם רוצה לעבוד בארומה! ולשתות המון המון שוקו ארומי הכי כיף זה לשים את השוקולד בשוקו ואז לערבב עם כפית,לקחת את הכפית וללקק אותה עם השוקולד המומוס עליה
T tkuihehr New member 15/1/07 #90 אני סתם צריך ../images/Emo130.gif ולא אכפת לי לעבוד שוב בארומה בשביל זה..
S Sweet Revenge New member 15/1/07 #92 ../images/Emo6.gif האמת שזה לא ממש כיף לעבוד בארומה.. אבל האוכל שווה-על.. אין מה להגיד.
R RJlake New member 15/1/07 #110 זו הסיבה שאני לא אוכל לעבוד בארומה תוך כדי שאני אעבוד שם אני בעיקר אגניב לחם ושוקולד וכאלה ואחרי יום מעיפים אותי לכו תבינו....
זו הסיבה שאני לא אוכל לעבוד בארומה תוך כדי שאני אעבוד שם אני בעיקר אגניב לחם ושוקולד וכאלה ואחרי יום מעיפים אותי לכו תבינו....