גמני
R RJlake New member 15/1/07 #89 חיחיחי תוכנית עם גושים לבנים מדברים וקופצים והשיר הזוי לך? אבל אין על המומינים וגברת פלפלת
Y yhaa hi New member 15/1/07 #97 האם את מכירה את קלימרו?../images/Emo2.gif האפרוח השחור עם קליפת ביצה על הראש שלו
R RJlake New member 15/1/07 #100 וייי קלימרו!../images/Emo99.gif אהוב ליבי! ושאלתיאל קוואק! אחח ערוץ 1 אחחח
Y yhaa hi New member 15/1/07 #130 זו הייתה תכנית מפחידה../images/Emo10.gif והחתול המפחיד הזה שתמיד רצה לאכול את שאלתי
T tkuihehr New member 15/1/07 #106 שזכור לי רק בזכות השיר והדמות אני לא זוכר שום פרק, אני לא זוכר במה זה עסק ,לא זוכר משם דבר
T tkuihehr New member 15/1/07 #137 כן, בזה אני זוכר הרבה זאת באמת היתה סדרה על החיים, שעל הפרק הראשון הם רצחו את כל המשפחה שלו בתאונת דרכים, זה היה טרגי, זה לימד שהחיים הם טרגיים. את יודעת כמה למדתי מהסדרה הזאת? וכמה אהבתי את חפי , שהיה חפרפרת קטנה ועיוורת ששיחקה את אבא של שלתי
כן, בזה אני זוכר הרבה זאת באמת היתה סדרה על החיים, שעל הפרק הראשון הם רצחו את כל המשפחה שלו בתאונת דרכים, זה היה טרגי, זה לימד שהחיים הם טרגיים. את יודעת כמה למדתי מהסדרה הזאת? וכמה אהבתי את חפי , שהיה חפרפרת קטנה ועיוורת ששיחקה את אבא של שלתי
T tkuihehr New member 15/1/07 #165 והשיר סיום? תמיד אני שמח את הצרות שוכח שואל רק שאלות ואין לי דאגות תפוז מרשים בכלל לכתוב מילים לשירים?
והשיר סיום? תמיד אני שמח את הצרות שוכח שואל רק שאלות ואין לי דאגות תפוז מרשים בכלל לכתוב מילים לשירים?
Y yhaa hi New member 15/1/07 #166 והוא היה כזה מסכן../images/Emo10.gif ופעם הוא שאל אותו איך יכול להיות שהוא אבא שלו והוא ושאלתי יותר גבוה ממנו
והוא היה כזה מסכן../images/Emo10.gif ופעם הוא שאל אותו איך יכול להיות שהוא אבא שלו והוא ושאלתי יותר גבוה ממנו
S Sweet Revenge New member 15/1/07 #109 מי מי מי זה דופק על קליפת הביצה שלי ....?? אל תשאלי אותי מאיפה אני זוכרת את השיר...