שוב-
בנוגע לפאנפיקים

Fall Out Liel

New member
שוב- ../images/Emo18.gifבנוגע לפאנפיקים../images/Emo18.gif../images/Emo168.gif

~העתק- הדבק~ אז ככה: כל פעם פותחים שרשור פאנפיקים שמתמלא ומתבלגן וזה נורא מסובך לקרוא ולמצוא שם פאנפיקים. למשל, קראתי פעם אחת פאנפיק את הפרק הראשון ופתאום אני רואה שיש פרק 10. איפה תשעת הפרקים הקודמים? השרשור נורא מבולגן ולא יוצא לי לקרוא פאנפיקים בגלל שאני מתבלבלת שם. ולכל הכותבים יש פשוט כישרון וממה שהצלחתי לקרוא אז פשוט התאהבתי אבל פתאום אני רואה איזה פרק 50 למשל כשאני קראתי את השלישי. אז חשבתי שנעשה ככה: מי שרוצה לפרסם פאנפיק שישלח לאחד המנהלים [אם הם לא רוצים אז אפשר מישהו מהפורום ואין לי בעיה לעשות אז זה] מסר שהוא רוצה לפרסם את הפאנפיק. ואז יהיה מין תור כזה. כל יומיים-שלושה יתפרסמו שניים שלושה פאנפיקים פאנפיקים לפי תורות. או... אם אין סבלנות אז לפחות תשימו קישורים לפרקים הקודמים או שתכתבו בקובץ וורד ותשימו את כל הפרקים ביחד ופשוט תמספרו אותם [כמו שאני עשיתי] ככה שמי שפספס פרק או שניים לא צריך לחפש בארכיון שנה בשביל למצוא וישר יוכל לקרוא מהפרק שהפסיד עד הפרק החדש. וגם, אם זה בקובץ וורד יש לכם יותר אפשרויות. צבע,גודל,כתב,אפשר לשים תמונה,הבלטה,קו מתחת. הרבה יותר נוח מאשר לפרסם ישר על גבי הפורום. אתם לא חושבים? ואני חושבת שצריך להתייחס אל זה כי אני אישית ממש אוהבת לקרוא את הפאנפיקים שלכם אבל לצערי אני לא יכולה כי אני לא מספיקה לקרוא את כל הפרקים או פתאום אני מתבלבלת וקוראת פרק אחד ופתאום פרק שלישי. וגם, השרשורים של הפאנפיקים מתמלאים ואז יש כאלה [עצלנים ] שלא נכנסים לזה כי לחלק זה תוקע את המחשב. So? What Do You Think? נתנו כמה תגובות אבל לא הגענו להחלטה. מה נעשה? זה יותר מסורבל.. ואני כ"כ רוצה לקרוא את הפאנפיקים שלכם! אבל אני לא כי אני מפסידה פרקים [ואני בטוחה שאני לא היחידה]. אני חושבת שכדאי לשים את כל הפרקים ביחד בקובץ וורד ולמספר אותם ולפרסם בקובץ וורד. וכל פעם לכתוב בוורד את הפרק החדש ולפרסם אותו יחד עם הפרקים הקודמים. אבל בנוגע לסלט שנוצר מכל הפאנפיקים ביחד, מה הפתרון? יש למישהו רעיון?

Fall Out Liel

New member
ואני מציעה שבינתיים לא יתפרסמו פאנפיקים..

לפחות עד שנמצא פתרון או משהו.. גם אני רוצה לפרסם את הפאנפיק שלי אבל אין לי איפה כי השרשור מפוצץ ואני לא רוצה לפתוח חדש [שגם יפוצץ]. אז עדיף לחכות בינתיים. יש לכם סבלנות?

../images/Emo45.gif

אני מסכימה עם מה שרשמת, אני כל כך הולכת לאיבוווד! אני לא מוצאת פרקים ואחרים נעלמים ליי.. ואז אני מסתבכת ולא יוצא לי מזה כלום! לא נראלי שהעניין של התורות יצא לפועל אבל אני אשמח אם ישימו את הקבצים בוורד, כמו שעשית! ככה עקבתי אחרי הפרקים וגם אם מישהו פספס פרק מסוים היה לו אותו בוורד , זה נראה ההצעה הכי הגיונית. ואני ממש רוצה המשך שלך, ממש ממש ממש !! התפרסמי?

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifיש לי הצעה.

היא סוגשל מטומטמת, אבל הצעה. אונג, עם כמה שהפורום פעיל, לפעמים שרשור הפאנפיקים נבלע. מאחר וזה שרשור אחד, הוא מתבלגן. ויש כל-כך הרבה פאנפיקים [וזה חיובי עד מאוד.] שאי אפשר שיהיה שרשור לכל אחת, מאחר וזה ממילא פורום פעיל, גם מינוס הפאנפיקים. עכשיו, מה דעתכן על קומונה? קומונת פאנפיקים של טוקיו הוטל. שלכל אחת יהיה שרשור, עם מאומץ משלה, ולקשר לפרקים הקודמים וכולי. אני לא יודעת עד כמה זה טוב. אבל במקרה כזה זה עלול להיות יעיל.

Bill Kaulitz 89

New member
כןן כןןן כןןןן גמאני בעד !!!! ../images/Emo45.gif

וואי רעיון מעולה ! אבל קומנה רק של פאנפיקייים !!!!!!!!!!! ויהיה אפשר ללסגור אותה גם אחרי שכולם ייגמרו ! וואי את גאונה ! :]]]] המנהלים ייפתחו אותה לא ?

Fall Out Liel

New member
חח ערה בשעה כזו?../images/Emo168.gif

חשבתי שהפורום יהיה שומם ויענו לי רק בעשר..

PerfectSP

New member
יצא לי לראות פעם משהו של קטגוריית ../images/Emo190.gif

להקות משהו... לא משהו שטוקיו היו בו, אבל הרבה להקות אחרות שאני אוהבת כן היוD:

Fall Out Liel

New member
חח, אני הולכת לישון רק באחת בצהריים../images/Emo168.gif

סתם איזה? אני כבר בשלוש לפנות בוקר נרדמת. אבל עכשיו זה שונה כי גזרתי תמונות מהאלפי עיתונים ששכנו אצלי על המדף ותליתי כמה פוסטרים אז לא שמתי לב בכלל שכבר ארבע וחצי >< וואי הזמן עובר מהר. איפה שלוש איפה? אוו הנה ג'יימס בלאנט! גם כן הזבל הזה, איפה הוא היה כשהייתי צריכה לזכור את השם שלו בתשחץ אה?!
XDDD זו השעה

PerfectSP

New member
חחחחחח אז בוקר טוב גם לך../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

זה מה שקורה,כשהולכים לישון בארבע וחצי! קמים באחת
ואז את קולטת שחצי עולם כבר עשה יותר מדי דבריםD: אבל אני בטוב עם זה
חחחח אשכרה הזמן עובר מהר מדי
אמרתי לעצמי שאתמול אני אלך לישון באחת! איזה אחת איזה בטיח, הלכתי לישון בארבע וחצי כרגילXD כי כל שניה אני צריכה רק לסיים משהו אחד
חחח בוקר טוב לך

Fall Out Liel

New member
חח בוקר טוב../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo168.gif

חח באמת עובר מהר
ויש לנו פורום תוסס [בלי העין הרע]

PerfectSP

New member
רעיון טוב! ועוד משהו, ../images/Emo190.gif

כשאת אומרת 'עלול' יש לזה כוונה רעה,כוונה שלילית, כך שבמקרה הזה עלייך לכתוב 'יכול' או משהו דומה. [סתם לידע שלך
]

למעלה