שוב-
בנוגע לפאנפיקים

אגנסקעXD

New member
יש סיבה שמוסיפים הרבה איקונים...!

כול אחת רוצה שיקראו את הפאנפיק שלה.. נכון? והן רוצות שיראו.. ויש כול כך הרבה פאנפיקים.. שהאיקון לא תמיד בולט.. אז הן עושות כותרת צומי שיראו......... ואם ישימו רק איקון אחד זה לא כול כך יבלוט..! מבינה?

Be My Escape

New member
אני יודעת שיש לזה סיבה,בגלל זה הרעיון של

התורות הוא רעיון טוב. אף אחת לא תצטרך לדאוג שהפיק שלה הכי יבלוט. עדיף שנחליט איזה אייקון יהיה לכל אחת מראש,וככה לא נצטרך לגרום מצב שלשני פיקים יהיה אותו אייקון.

אגנסקעXD

New member
שיהיה לכול אחת יום מסויים...!

אבל יש גם אפשרות שיהיה לכול אחת שירשור משלה.. אבל זה יקח מלא מקום.. אז עדיף ששני בנות ביום אחד יפרסמו את הפאנפיק שלה..! זה עדיף..!

PerfectSP

New member
זה ייקח יותר מדי מקום.. ../images/Emo190.gif

בעמוד ניתן להכניס רק 15 שרשורים... וחבל שבגלל הפאנפיקים, המון שרשורים חשובים בהרבה יירדו למטה

אגנסקעXD

New member
אז...

עדיף ש.. שלוש פאנפיקים שונים של שלושה אנשים יתפרסמו [היום נגיד] ומחר לאותו שירשור ישרשרו עוד 3 פאנפיקים.. וככה מידי יום שכול אחד יוכל לקרוא.. ולתת קישורים לפאנפיקים הקודמים..[חשוב!] זה עדיף?

אגנסקעXD

New member
אוף..

לא ברור הכתב.. תנסו להבין.. מה שהשום במיסגרת האדומה "לאחר שבוע מפרסמים את ההמשך נגיד לפאנפיק א' יש המשך אז משרשרים לפאנפיק א' " ובמיסגרת הסגולה יוצאת התוצאה..!

Fall Out Liel

New member
אפשר לעשות תורות. כל שבוע יתפרסם..../images/Emo168.gif

פאנפיק. יהיה שרשור שבו יתפרסמו שלושה-ארבעה פאנפיקים שיהיו בקובץ וורד עם הפרקים בפנים. הכי נוח ומסודר

Be My Escape

New member
רעיון טוב.אפשר אבל גם בלי כל הקטע של הWORD.

אני לא רוצה גם להפיל עומס על המנהלים,אבל כדאי שהם ינהלו את העסק..לטובת הפורום:)

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gif לא בטוחה שזה יעבוד כוכך טוב..

הקטע של התורות- אני רואה אותו כהרבה פחות נוח. מאחר ואף אחת לא יודעת מתי היא תכתוב. נגיד דנה מירי ובת שבע [סליחה על השמות XDDD] תורן ביום ראשון. דנה ומירי כתבו והכל טוב, אבל בת שבע הייתה בדיכאון, הייתה עמוסה בעבודות, ולא הספיקה. עכשיו, היא נדפקה. וכל הבנות שקוראות את הפאנפיק שלה נדפקו, כי עכשיו יש פער של שבוע לפרסום. מה היא תעשה? מה גם, שהשרשורים עלולים להתבלגן בכ"ז. ואז חזרנו לנקודת ההתחלה. ווע, לא חשבתי שיהיה לנו כזה קשה למצוא פתרון xD [הועתק מההודעה שלי למעלה.]

אגנסקעXD

New member
אז תבקש ממשהיא אחרת...

להתחלף ! אבל אני בעד ההצעה של Be My Escape שהמנהלים יעשו את זה...!

Bill Kaulitz 89

New member
אני גם חושבת כמו Be My Escape ../images/Emo45.gif

המנהלים יודעים הכי נכון וטוב בשבילנו. בגלל זה הם המנהלים
תנו להם לנסות לפתור את הבעיה
.נ.ב. שמעו רק היום למדתי באמת להעריך את טום. היה לי שיעור גיטרה עכשיו.. ואנשים ?! הבנתי שמשיעור לשיעור זה ניהיה יותר קשה התחרפנתי הרגע !! אני ממש מעריכה את טום שהוא מצליח בכל הקטע של האקורדים והטאבים
ישר כוח טומי !!

LiHiLuSh

New member
נכון זה באמת נורא קשה אהאע אני מקווה שאני לא

ישבר הזה חח XD אני תמיד יזכר בטום ואז ביל ששר לידו חחח D:

Fall Out Liel

New member
דווקא יש לי פתרון לזה..../images/Emo168.gif

אם בת שבע [XDD] הפסידה את התור שלה אז שתודיע מראש [יום-יומיים לפני] שהיא לא תוכל לפרסם ואז נחליף אותה עם מישהו שנמצא נגיד ביום שלישי ורוצה לפרסם ביום ראשון. אז הוא יפרסם יום ראשון והיא יום שלישי, ככה אף אחד לא הפסיד, יש פער רק של יומיים..

LiHiLuSh

New member
אוקי יותר מידי דברים../images/Emo69.gifאינ מבולבלת../images/Emo6.gif ש..

שתחליטו תדברו איתי D:

LiHiLuSh

New member
נמ אולי

או קומונה או פה בפורום ניפתח כמו עכשיו וכמו שאמרו לכל אחד היהאיקון משהו אחד!! ששיך לסיפור שלו!! וכו למי שרוצה להגיב לסיפור יגיב להופעה של הפרק שמישרשם ואז מי ששם את הפרק עם הוא רוצה לשים נגיד עכשיו את פרק 2 היא ישרשר לפרק הראשון וככה ההמך כול פעם תמיד לראשון ולתגובות על כול פרק ילחצו על הפרק D:
אפשר לנשות ועם לא ילך אז תחליטו ..

למעלה