שוב-
בנוגע לפאנפיקים

florit11

New member
../images/Emo127.gif כמו שעשו באינויאשה! D:

רעיון מצויין! אבל... אני לא אהיה רגילה לראות פורום ללא פאנפיקים... XD

אגנסקעXD

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo151.gif../images/Emo220.gif../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif../images/Emo160.gif../images/Emo103.gif

צומי.. אז מה הוחלט בסוף?

X Slider

New member
מי מתנדבת לפתוח ולנהל תקומונה?

אם יש מעוניינת, שתפנה אלי במסר ונסדר את העניין

keren eckshtein

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!../images/Emo220.gif

זה רעיון ענק , רעיון מצוין . אני ממש אהבתי . זה כל כך יחסוך לחץ ובלגן בפורום . ובאמת אם לכל אחד יהיה מאומץ משלו וזו תהיה קומונה רק בשביל זה , זה יכול להסתדר ולצאת ממש טוב
! אני כל כך בעד :)

Lilo093

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo36.gifאהההההה!!! אי אפשר להצביע!!../images/Emo26.gif

אי אפשר יותר להצביע לאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בטח יש כבר תוצאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה שאני נדחפת ככה, אבל ניסיתי להכנס עכשיו להצביע, וכניראה מ12 בלילה, אי אפשר להצביע יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שהרבה הצביעו בשבילם....................... טוב אני בלחץץץץץץץץץץ סליחה על החפירה.....................

Fall Out Liel

New member
או.קיי, אני לא כועסת עלייך אבל...../images/Emo168.gif

יש שרשור של תפוז ממש מתחת, לא יכולת לשרשר לשם?

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifרגע, אז משביתים את הפאנפיקים?????../images/Emo26.gif

OK תודיעו לפני אם משביתים בסוף את הפאנפיקים, או לא כדי שאני אדע אם להוסיף את שלי..... פשששששש כמה שביתות יש בזמן האחרון.......... חחחח

Fall Out Liel

New member
תראי..../images/Emo168.gif

אף אחד לא מוכרח להפסיק אלא זו רק בקשה כדי להימנע מהעומס שיש עכשיו עם הפאנפיקים. אם את רוצה תוסיפי אבל אני מציעה לך לחכות.

tsofa

New member
אחלה ../images/Emo45.gif גמאני בתסבוך מזהה :| ../images/Emo85.gif

Fall Out Liel

New member
מה הוחלט? קומונה לפאנפיקים!../images/Emo168.gif

אם אף אחד לא מתנגד אז תפתח קומונה לפאנפיקים. הייתי פותחת אבל יש לי כבר קומונה ואני לא יכולה עוד אחת ><. אז יש מישהו שמוכן?

Be My Escape

New member
../images/Emo31.gifקומונה לפאנפיקים זה רעיון גרוע!

זה מסרבל את העניין פי שתיים ממה שעכשיו! כל פעם שמישהי תרצה לכתוב פיק היא תצטרך ללכת לקומונה?אז בשביל מה יש את הפורום? רעיון די מגוחך,אבל עם הרוב יחליטו שכן,מה אני שאגיד לא?

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאני מודה שזה מסורבל במידה מסוימת,

וזה לא פיתרון מושלם, אבל כרגע אנחנו בבעיה גדולה יותר עם הפאנפיקים, זה פורום פעיל, והוא מתבלגן, ושרשור הפאנפיקים שלנו מבולגן באופן מטורף. יש מלא פאנפיקים שאני אוהבת, ולא יכולה לעקוב אחריהם. הפורום הוא בשביל טוקיו הוטל, לא רק בשביל פאנפיקי טוקיו הוטל, והוא אחד הפעילים ממילא. הקטע של התורות- אני רואה אותו כהרבה פחות נוח. מאחר ואף אחת לא יודעת מתי היא תכתוב. נגיד דנה מירי ובת שבע [סליחה על השמות XDDD] תורן ביום ראשון. דנה ומירי כתבו והכל טוב, אבל בת שבע הייתה בדיכאון, הייתה עמוסה בעבודות, ולא הספיקה. עכשיו, היא נדפקה. וכל הבנות שקוראות את הפאנפיק שלה נדפקו, כי עכשיו יש פער של שבוע לפרסום. אני אמרתי ואני אגיד שוב, קומונה זה לא הפיתרון האידיאלי. אבל זה פתרון. ויכול להיות שהתורות זה יותר נוח, מי אני שאקבע? אבל אנלא יודעת.

Be My Escape

New member
../images/Emo18.gifההצעה שלי../images/Emo18.gif

~העתק הדבק~ שמעו,כל אחת מוסיפה מאה ואחת אייקונים בפאנפיק שלה. הרעיון שלי? שכל אחת תבחר לעצמה אייקון אחד שיופיע פעם,גג פעמיים בכותרת. זה נורא מבלבל עם כל האייקונים של ה"מאומצים" וכל הבולשיט הזה.=\

למעלה