שוכב על הח
,

אירוחים ב ../images/Emo43.gif אנשים

סיון אופירי, מדריכת הכנה ללידה, תתארח בפורום הריון ולידה-תמיכה בין השעות 10.00-12.00 ותשיב לשאלות בנושא הכנה ללידה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=102704870
אבישי ימין, מטפל ברפואה סינית, יתארח בפורום פיברומיאלגיה ו- CFS וישיב לשאלות בנושא הפיברו' והטיפול בה ברפואה הסינית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=672&msgid=102675078
צביה אלגלי, מומחית לשימוש נבון ברשת, ורימון לוי, נשיא איגוד האינטרנט הישראלי יתארח בפורום להיות הורים בין השעות 20.00-22.00 וישיב לשאלות בנושא גלישה זהירה באינטרנטו מעוניינים בסיוע? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=102686484

../images/Emo41.gifדרך נהדרת להשיג יותר מ2 כרטיסים לניצנים../images/Emo41.gif

הקרדיט לי ולאחותי הקטנה
טוב כמו שאתם בטח יודעים השנה ניתן להזמין רק 2 כרטיסים לפלאפון. אז במקום לסנג'ר פלאפונים מחברים\אחים\אחיות\הורים וכו... ניתן להשיג כמות אדירה של כרטיסים על פלאפון אחד. אסביר בקצרה. פותחים חשבון חדש על המספר נגיד של אבא. מזינים דציבלים. לוקחים את הכרטיס SIM של אבא,מכניסים לפלאפון,מזמינים כרטיסים,ההודעה מגיעה לפלאפון שלכם בזמן שהכרטיס SIM של אבא שלכם בפנים. מחליפים שוב את הכרטיס SIM והנה לכם עוד כרטיס
עשיתי את זה עם הכרטיס SIM של אחי ואחותי וכרגע יש לי 6 כרטיסים של כל הימים בפלאפון. שווה ביותר

האמת שדי חיסלתי את הדציבלים שלי

הוצאתי 90 על כל הכרטיסים ונשארו לי כמה פקקים בודדים ואין לי ממש חשק להתחיל לאסוף שוב מה גם שאין בכפר שלי מיכלי איסוף. אני מאמין שאתם מעצמה די גדולה בעניין פקקים וכאלה,ובטוח שלמישהו מהחברה יש אורנג'. זה לא סיפור גדול,הולכים לבית שכולם בו אורנג' עם איזה 100-150 פקקים,שעתיים עבודה וכולם מסודרים
בכל מקרה אם לא תצליחו לארגן עניינים ומישהו יתקע דברי איתי ונקמבן משהו

ב י ז י

New member
בנוסף,

אפשר גם לפתוח חשבון על שם של אמא\אמא\דודה או מה שזה לא יהיה, וכשההודעה תגיע לפלאפון שלהם, פשוט לשלוח אותה לפלאפון שלכם, ואז לשמור אותה [וככה לא כתוב מאיזה מספר ההודעה נשלחה].

לא נראה לי שזה אפשרי...

אם אפשר לשלוח את ההודעת תמונה הזאת לכל אחד אז תחשבי שכל אחד היה יכול לשכפל את אותו כרטיס עשרות ומאות פעמים. אולי זה אפשרי אבל בטוח יש כאן קץ'. יכול להיות שבקופות רושמים את הקוד של כל כרטיס ואז כשמישהו ינסה להכנס פעמיים מאותו כרטיס עם אותו קוד הוא לא יצליח. המארגנים לא יקחו סיכון שבמקום 10,000 איש יכנסו פתאום 15,000,זה יכול לגרום לבלגאן אטומי.

Dug E

New member
הם מוחקים לך בעצמם את ההודעה מהטלפון

ככה שאם הם מוחקים זאת אומרת שיש סיבה. ואז יהיה אפשר להכנס עם אותו קוד.

זה לא סותר...

יכול להיות שהם רושמים את הקוד במחשב ואז מוחקים את ההודעה. הם בטוח חשבו על זה שאנשים יכולים לשלוח את ההודעה של הכרטיס לכל החברים שלהם. לא הגיוני שהפרצה כל כך קלה...

ב י ז י

New member
דווקא הגיוני שהיא כ"כ קלה,

בקוקה קולה שהייתה בחיפה [נו שנה שעברה], מלא אנשים שלחו אחד לשני ת'הודעות, ערכו בהם ת'מספרים כרצונם, ונכנסו ללא שום בעיה לאירוע.

יש לכם את הבית הכחול :)

סתם האמת שאני לא יודע. אין לכם כרטיסים חכמים וכל השיט הזה? אם לא אז פשוט תספרי לחברה את השיטה. תבואי אליה עם דציבלים או משהו כזה ותארגני לעצמך כרטיסים על הפלאפון שלה.

hadas2401

New member
אפשר משהו יותר פשוט...

אחרי שקנית מהחשבון שלך, אתה משנה בחשבון השני את המספר לפלאפון שלך [ובזה שהשתמשת - כותב מספר אחר] לאדעת אם הבנתם אין לי כח להסביר אבל זה די פשוט

אני לא בטוח שזה אפשרי...

כי ברגע שהזנת מספר כלשהו אי אפשר להזין אותו שוב. ניסיתי להכניס את המספר טוקמן הישן שלי אבל מסתבר שהזנתי אותו כבר בניצנים 2005 ולכן לא יכולתי להזמין ממנו. אבל ננסה את השיטה שלך...

hadas2401

New member
וכנראה שלא יכולת להשתמש בו

כי הוא רשום כמספר פלאפון של חשבון אחר אם פתחת אחד חדש...

eliavtu

New member
ואפילו יותר פשוט..

הרי הוא שומר לך את התמונה בפלאפון אז פשוט - תפתח עוד חשבון מפלאפון אחר.. ואז כשתקבל את הכרטיסים לפלפאון האחר תשלח את זה לפלאפון שלך.. הרי הוא שומר את זה כתמונה - לא כהודעת תמונה.. ככה שאפילו לא משנה מי שולח את זה

Eldarch

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מותר עכשיו עד חמישה כרטיסים לפלאפון.

(רק חבל שהם נזכור אחרי שהזמנתי דרך אבא..) לא באים מספיק אנשים או מה

t o o s h a

New member
לא רק זה - אם אתה עונה על 2 שאלות טיפשיות

כמו "איזו להקה שרה שיר על מרלין מונרו" , אתה מקבל 10 דציבלים בחינם!!! מזל שלא אספתי השנה והכל נשאר לי משנה שעברה, אחרת הייתי ממש מתעצבנת.

אוסישקין ../images/Emo16.gif../images/Emo14.gif

תמיד תהיה בלבי. "כי הבית זה אוסישקין ואותו לא מחליפים אנחנו אוהבים אותך, הפועל את השדים האדומים." בגלל אנשים-חלאות אתה אינך. אבל לנצח בלב. "אוווו 25 הפרש! 25 הפרש, 25 הפרש, 25 הפרש!!" לזכר הימים
.

למעלה