שורה תחתונה: כולכן תהיו בעתיד "חמות

עציון

New member
שורה תחתונה: כולכן תהיו בעתיד "חמות

ואני מקווה שאז יפתח פורום: "כלתי ואני" ויהיה זה המשך- רק מכיוון הפוך-לקיטורים הנשמעים והנכתבים פה בפורום. וזה כותב אחד שהוא בעל ובעל נסיון......

shelycat

New member
מחפש שוב לעורר מהומות?

ראיתי את הודעתך בפורום "סבים וסבתות" שמעודדת "להכנס" במשתתפי הפורום הזה, ואם כל מטרתך היא חירוחור ריב, אולי כדאי שתחשוב שוב על כך.

עציון

New member
לא חירחור ריב ולא בטיח. אלא להראות

שלכל מטבע שני צדדים גם אם זה לא מוצא חן בעיניך וגם אם זה לא מתאים לך.

גם אני אהיה חמות

ויש לי מזל שלחמותי היתה חמות נוראית, ולכן היא משתדלת להיות חמות טובה. וסה"כ היחסים בינינו טובים, אבל תמיד יש דברים קטנים שמכעיסים. למשל: כשהיא קונה מתנות לילדים, היא תקנה לילדים שלי בגד מהשוק ולכלה השניה בגד מחנות טובה, כי היא יודעת שאני מקבלת כל מתנה בחיוך ובתודה, ולעומת זאת הכלה השניה מעקמת את הפרצוף על בגד מהשוק, מודיעה שהילדים שלה לא לובשים סמרטוטים מהשוק ומשאירה לה את הבגדים. או, אנחנו מגיעים לארוחת יום שישי כמעט כל שבוע. אם אנחנו קצת מאחרים כועסים עלינו שאיחרנו וחיכו לנו. הכלה השניה ומשפחתה מגיעים אולי פעם בחודש, מאחרים תמיד והרבה, אבל תמיד אומרים להם תודה שהגיעו. איך שהוא, מרוב שאני משתדלת להיות בסדר, מתיחסים אלי כאל מובן מאליו ולפעמים היחס המועדף שמקבלים אלו שלא משתדלים בכלל קצת מעצבן אותי.

עציון

New member
הרישא בהודעתך מאשש את אשר

כתבתי. כל אחת תהיה חמות. לטוב ולרע. במקרה שלך לחמותך היתה חמות רעה וכנראה לחמות חמותך היתה חמות רעה ולחמות חמ....... בקיצור. על דאטפת אטפוך וכל מטיפייך יטופון....(על כך שהרגת- הרגו אותך. ואלו שהרגו אותך יהרגו ע"י אחרים....)

אני רוצה לומר שאמא שלי מכעיסה יותר

מכל חמות שאני מכירה. והיא אמא שלי.. אמא הוי אמא חבקני חזק, כי לעולם לא ניפרד!! ואני באמת לא כועסת עליה ברצינות, מעבירה את זה חלק על מנת לא להיכנס לעימותים מיותרים וכך אני מציעה לכןלעשות בהקשר לחמות שלכן לדעתי חבל להעמיד את הבעל בין הפטיש לסדן ובטוח שכך הוא מרגיש אפילו באם לא אומר לכן. אני בטוחה שהבעלים יהיו כל כך מאושרים כאשר אתן הכלות תתידדו עם החמות, מי כמוני יודעת את זה. לא לשכוח שאני בעצמי חמות!!

את צודקת

אני מכירה את זה באופן אישי בעבר אמי ובעלי היסתכסכו ואני הייתי חסרת אונים מה שלא אמרתי לא נישמע טוב אימי חשבה שאני לטובת בעלי ובעלי חשב שאני לטובת אימי הגעתי למסקנה לא להיתערב ולתת להם לישבור את הראש

ומאחלת לכם כלה כמו שלי ../images/Emo57.gif

והכי חשוב זה שכלתי ובני מסתדרים ומבינים זה את זו, וכאשר אני רואה שהם מאושרים, אני גם מאושרת.. ואם קורה ועובר בניהם חתול שחור
רע לי ולא טוב לי ואני מנסה לגרש את החתול. אני חמות הכי הכי בעולם.. נהדרת מקסימה, לא מתערבת להם בחיים, ולכן כלתי אוהבת אותי

נו, אולי היא תיכנס פעם ותכתוב לי

עד כמה היא אוהבת אותי.. אני מקווה שאני לא טועה באם כן אני אמותתתתתת

bertap

New member
לאוגרת בוקר טוב

אני פונה אליך האם את חושבת תחשבי במקומה אולי את הבת החביבה ורק אליך היא קשורה ואם איתך לא יכולה להוציא קיטור השאלה באם יש לה בעל או גרושה מה תעשי את שתיהיה בגילה או תעשי את אותו דבר זו השאלה מקווה שלא תרביצי לי אם פגעתי בכבודה

לברטה , אני לא המכה הסידרתית.|פטיש.

למה שארביץ לך? אני נשמעת לך כל כך אלימה?
אני מבינה שאת מתכוונת לאמי? היא אלמנה.. לא גרושה.. אני לא יודעת אם אחייה כאשר אגיע לגילה.. 77 ואם כן מה שבטוח אשתדל לא להיות כמוהה (עשר טלפונים ביום) והיא גרה בבית אבות.. האמיני לי שאני עושה עבורה את כל הסידורים כולל לקחת אותה לרופאים, קניות, סידורים שונים, ויש לי עוד כמה אחים ואחיות שלא נוקפים אצבע, והכל נופל עלי!! אני חושבת שזה לא בסדר!!

bertap

New member
../images/Emo141.gifSheiycat

מדוע זה את חושבת .שכל ביקורת, צריכה להיות ריב ומדון. מדוע את לא חושבת, שזה ביקורת בונה. תלוי מאיזה הבט ,את מסתכלת תחשבי בנידון ושיהיה בהצלחה ממני ברטוש

ברטוש שאלה לי אלייך.. ברצינות |כלני

שמתי לב שאת עקבית לאורך כל הכתיבה שלך. אותו פרח את שולחת לכולם כאן, כאשר יש פרחים נוספים??. ולכן רציתי להציע לך לשנות פרח או זה
ועוד
חישבי על כך!

אומיזו

New member
וזה אומר שברגע שנהיה חמות אז גם

נתנהג כך?! אין שום קשר בין הדברים, הרי ברור שבפורום שכזה תשמע את הדברים הפחות נעימים ומה לעשות יש אנשים שמתנהגים בצורות שונות ומשונות והיתרון בפורום שכזה שיש איפה לפרוק את המטענים וקצת קשה להבין מאיפה כל ההתחסדות מה לא נתקלת אף פעם באנשים רעים/קנאים או סתם לא מפרגנים?! אה, בעצם עדיף להאשים את הכלה כי הרי היא הצעירה ובכלל טוב שיש את מי להאשים במקום לקחת אחריות...... אז מה אם חמותי באה לחתונה עם שמלה לבנה אז מה אם איחלה לי שאתגרש ושהילדים יברחו מאיתנו אז מה אם לא אמרה לי אף פעם מזל טוב ליום הולדתי או מתנה לנישואים או ללידות אז מה אם לא השתתפה בצערי בשעת אבל אז מה אם היא קונה רק לנכד אחד מתנות אז מה אם היא לא באה לבקר ולא מדברת עם הילדים נו באמת זה ברור אני אשמה כי הרי אני אשכנזיה מטומטמת שכמותי איך לא הבנתי את זה עד עכשיו?!

bertap

New member
../images/Emo141.gifליבי איתך

אני מכירה זאת מקרוב. אך התחתנתי עם בעלי אותו אני אוהבת . לכן אני מכבדת אותה כי היא אמו אך את מכירה את הפתגם כבדהו וחשדהו אם טוב לך עם הבעל זה מה שאת צריכה אני מקווה שאת האהבה יש לך מהמשפחה הקרובה חזקי ואמצי ממני ברטוש

טלאפ

New member
כמה שאתה צודק... גם אני חשבתי על זה

ניסיתי לחשוב איך אני ניראית בתור כלה.. אז כרגע אני כותבת את המגרעות (ואני בטוחה שיש גם הרבה יתרונות) לא מתקשרת באמצע השבוע לשאול מה נשמע. לא מתקשרת לומר מזל טוב בימי הולדת (לא זוכרת תאריכים) בחתונה ציפיתי שישלמו 50% מהחתונה והמתנות לנו, אבל זה לא הלך. לא הכלה הכי אידאלית (לא מכינה אוכל כל יום, הבית לא מבריק, לא נראית כמו ברוק שילדס) כשחמי ישב שבעה על אחותו(יום או יומיים עקב חג) בעלי לא רצה שאני אבוא כי הוא אמר שהבית בו יושבים קטן מדי ובדיוק הייתי אחרי לידה) מעדיפה לעשות את החגים אצל ההורים שלי. וזה מה שאני חושבת עד עכשיו. האם זה נראה לכם כלה רעה? הלוואי עלי כלה כמוני. אבל עציון אני שמחה לקרוא את ההודעות שלך בפורום, אתה הקול הכי שפוי פה בין כל החמים / חמיות, בבקשה אל תתיחס להתקפות.

למעלה