שורה תחתונה: כולכן תהיו בעתיד "חמות

עציון

New member
לכל הכלות שכל כך רוצות ומקוות

שבהיותן "חמות" הן לא יהיו כמו חמותם: אני מאחל מכל לב שתגשימו רצונכם זה. אני- הסקפטי- מציע לגזור ולשמור עד ש....

אומיזו

New member
הפתיחות שלך מדהימה.........

אז מה באמת כואב לך עציון שאתה מבלה בפורום כזה מריר?!

עציון

New member
לא כואב לי. אני משועשע....

כל מי שעבר את ההליך שאתן עוברות היום יש לו פריבילגיה להיות משועשע. וכל כך למה? כי היום אני החם. אשתי החמות ואנחנו פשוט לא חוזרים על טעויות שהיו ו...כיף לנו עם כולם. (טוב. יש לנו כלה וכו וכו...)

amitmom

New member
לעציון הסקפטי../images/Emo6.gif

חביבי, קראתי את מה שכתבת וקצת (אבל באמת קצת) כעסתי. כבודך במקומו מונח אבל אתה לא מכיר אותי או כל משתתפת אחרת. והסקפטיות שלך לא במקום. אני יודעת מה אני ומה מילה שלי שווה. אני יודעת כמה אני מוכנה לעשות למען ילדי ומה אני לא יעשה בחיים. יש לי חמות שעושה לי את החיים קשים ויש לי בעל שלא יודע או לא נעים לו לשים אותה במקומה. אני מכבדת את העובדה שהיא אימו אבל לא רשום בשום מקום שאני צריכה לאהוב אישה ששבוע לפני החתונה אמרה לבעלי (ביחד עם בתה=גיסתי) שלא מאוחר לשנות את דעתו ועדיין אפשר לבטל את החתונה. וגיסתי "הנפלאה" אמרה לי ישירות שבחיים אני לא אהיה חלק מהמשפחה וגם לא ילדיי. אייך אתה מצפה שאני יעבור על זה בשתיקה ויותר מזה אייך אתה חושב שאני אשים מישהי/מישהו אחר בכזה מצב נוראי (וזה רק סיפור אחד מיני רבים). אנא ממך, אל תקפוץ למסקנות ואל תאחל לי שיתגשמו משאלותיי. אני יודעת מי אני ומה אני ואני בטוח לא צריכה לגזור ולשמור. חוץ מזה שיהיה לך שבוע נעים

עציון

New member
עמית היקרה.

הסקפטיות שלי נובעת אך ורק מנסיון. נסיון העבר הרחוק מאוד ועד היום מוכיח חד וחלק (וחבל...) שהיחסים בין הכלה לחמות הם לא הכי הכי- בלשון המעטה. טוב שיש יוצאי דופן וטוב שכל אחת שואפת להיות יותר טובה. לא צריך לכעוס עלי בגלל שאני סקפטי. הרי בשורת הפתיחה כתבתי שאני מאחל לכל אחת להגשים את מאוויה בנושא כלה-חמות. צר לי שיש לך חמות כזו כפי שתארת.ובנוסף: גיסה לתפארת. הפתרון המצוי: להתעלם ולהיעלם. אין לי משהו אחר להציע...

amitmom

New member
מסכימה..אבל מה לעשות

שקשה להתעלם ויותר להעלם. בכול זאת אני באה לארץ אחת לשנה ובחודש הזה הם רוצים לראות את הילדה. זה מעגל ללא סוף וללא התחלה. אני תמיד לא בסדר ומה שאני לא יעשה תמיד לא יהיה טוב ואין צאנס לשיפור. אני מורידה פרופיל, עונה להן כשנשבר לי אבל בד"כ סותמת ויודעת שזה רק חודש בשנה אבל מבפנים נורא כועסת על כך שאני צריכה לסבול שטויות שכאלו. אגב, אני לא עמית. אני אמא של עמית (Amit mom). שיהיה לך ערב טוב.

לעציון , תעשה כמוני ותחשוב שאתה

קורא ספר אימה.. ובהמשכים! מה רע בכך? ואגב, אני בעד שיפתח פורום "כלתי ואני" ואז למטבע יהיו שני צדדים! העיקר והכי חשוב, אל תיקח את הספורים ללב!

עציון

New member
לא לוקח ללב. יש בעיות קשות יותר!

הסיפורים- אם אפשר לקרא להם "סיפורים" הם מהחיים. פה הגזמה שם מריחה אבל זה כואב ולכן מוציאים ריטור. אבל לקחת ללב? מי שלוקח זאת ללב בסופו של דבר ינזק וקשות (נפשית. לא פיסית. וחבל). מה, אין בעיות קשות יותר? חינוך. כלכלה ו...ביטחון.

bertap

New member
../images/Emo141.gifלעציון שלום

אני איתך הבנות כאן חושבות : שלנצח ישארו כלות יום יבוא וגם הם יהיו חמות איתי רוצה לראות איך הם התנהגו לפחןת אני לא היחידה שמרגישה כך תודה לאל אני מרגישה שכלותי וחתני הם עטרת לראשי ואלהים עדי שאני רואה נחת מהם ומילדי וכן ירבו שכמותם ממני ברטוש

עציון

New member
ברטה, הסבתא השנונה.

נכון. מרבית הכלות יהפכו בעתיד לחמות אבל יש להן עוד דרך ארוכה להגיע לתענוג הזה. מרביתן עוברות חויות קשות בקשר עם חמותן ולא לשוא הן מתפרקות בפורום זה אפילו אם יש הגזמה קלה בדבריהן. אבל אנחנו יודעים עד כמה החיים קשים. ויפה שפה ושם שומעים על יחסים טובים בין הכלה והחמות אבל אין היוצא מן הכלל מלמד על הכלל. כתבתי לעיל: השנונה. כי לדעתי את - ונא לא להפגע חלילה- עונה בשנינות לכמה מהמשתתפות וההרגשה שלי שמתחת לשטח כל הענין באמת באמת כואב להם ומצער אותן. אני מאחל לך הרבה אושר עם משפחתך ושכולנו נדע לשמור על אש קטנה יחסים "רעים" ועל אש גדולה יחסי אהבה בינינו לבין ילדינו ונשותיהן.

amitmom

New member
ברטה חביבתי...

כמו שכתבתי לעציון, אני כותבת עכשיו לך. אין ספק שלא נהיה כלות לנצח ויבוא יום ונהיה חמיות אבל אני חותמת לך פה ועכשיו שבחיים אבל בחיים אני לא אהיה כמו חמתי או גיסתי. יש לי יותר מדי כבוד לעצמי ולילדיי ואני לעולם לא אתן להם להרגיש לא אהובים או רצויים. אני שמחה שלך יש כלות חביבות ושאת חמות נפלאה אבל על כל חמות נפלאה אחת יש 1000 מרשעות. ולא!!! אני לא מאחלת לחמותי או גיסתי שיתפגרו אבל הייתי מאחלת להם להרגיע את עצמן ולתת כבוד לבן/אח שלהן כי הוא בחר בי והוא חי איתי. ואם טוב לו אז שיהיה טוב להן. והנה דוגמא חביבה..בתי בגן שלא עונה על כל דרישותי אבל אני יודעת שטוב לה שם, הגגנת אוהבת אותה והיא את הגננת וכל בוקר היא נעמדת ליד הדלת ומחכה בקוצר רוח ללכת לגן. אז נכון שכל מיני דברים לא מוצאים חן בעיני ואני הייתי מזמן מוציאה אותה אבל אני מכבדת את זה שלבת שלי טוב ונעים שם וזה יותר חשוב לי מחוסר הנוחות שלי.

bertap

New member
אמא של עמית

אני מאחלת לך שיהיה לך כלות וחתן כמו שלי אפשר למצוא רק בסיפורים ואני זכיתי לא באחת אלא בשלוש כן ירבו ומודה לשם כל יום על זה

כרגיל

מחקתי עכשיו מס´ הודעות... עכשיו אני אהיה פה יותר ואני אמנע בכל מיקרה קללות וכיו"ב. אני חייבת לומר לכם שלפני שאני מנהלת את הפורום אני רוצה להיות משתתפת ורק אחרי זה מנהלת על תקן מחיקון. אנא השתדלו לא לקלל ולרדת לפסים אישיים ורמה נמוכה כי בסופו של דבר פשוט יורידו לנו את הפורום הזה... אומנם יש הודעות שאני קוראת אותן בצורה משעשעת אך יש אנשים שלוקחים את זה באופן אישי ונפגעים. בואו ננסה לפתוח דף חדש מהיום ע"מ שיהיה נעים לכולנו

bertap

New member
מסכימה איתך אבל...........

איך זה שאני מקבלת לכרטיס האישי שלי כזה מסר בזו הלשון פולניה מפגרת יש לך כלות וחתנים מאד נחמדים אז היא מחפשת ריגושים במקומות אחרים , עכשו אני גם יכולה להבין מדוע את גרושה, מי היה מסתדר עם אחת כמוך תמשיכי לטייל בפורמים המתאימים לך ומשקפים אותך כמו קיצור קיבה אובדן ו50+ אולי תמצאי את מזלך, מאוד חורה לי שאת מוצאת רק אלי לפנות ולא למי שמסוגלת לרדת לתת רמה שכזאת אני לא מאחלת לה שום רעה אבל החוכמה היא במחשבה תחילה

bertap

New member
סיגלית היא שלחה לי הודעה ניבזית

לדו"אל שלי אני כועסת על זה שאני נכנסת לפורום אובדן ושכול האם זה סיבה לליגלוג או מה??????????? האם זה נושא לצחוק עליו שאיבדתי בן בצבא?????שלא תעיזי לפנות אלי שוב

למעלה