שחיתות בפורום

Compulsive

New member
הנה אישור לדברי....

למרות שבכלל לא ידעתי שבעונה שעברה הוא היה בניקס. פעם עוד הייתי מתעניין באנ בי איי..... מהאתר NBA.COM:
Selected by the Miami Heat in the first round (fourth pick overall) of the 1989 NBA Draft....Traded by the Heat with Matt Geiger, Khalid Reeves, and a 1996 first round draft pick to the Charlotte Hornets for Alonzo Mourning, Pete Myers, and LeRon Ellis on 11/3/95....Traded by the Hornets with B.J. Armstrong and J.R. Reid to the Los Angeles Lakers for Eddie Jones and Elden Campbell on 3/10/99....Traded by the Lakers with Travis Knight to the New York Knicks as part of four-team deal on 9/20/00....Traded by the Knicks to the Houston Rockets for Shandon Anderson in a three-team deal in which the Knicks also received Howard Eisley from the Dallas Mavericks, the Mavericks received Muggsy Bogues from the Knicks, and the Rockets also received the draft rights to Kyle Hill from the Mavericks on 8/10/01.​

R2 D2s Servant

New member
לא רק שהוא היה צלף שלשות

הוא היה מגדולי הצלפים של שנות ה-90, וכול זה כשהוא עוד שיחק בשארלוט ובמימאי. בכלל הוא היה שחקן ענק. מאז שהוא עבר ללייקרס הוא נפל לגמרי, בלי קשר לזה שהוא כבר די מבוגר, ובקרוב אני משער שהוא יסיים את הקריירה(לא שאני מאחל לו את זה או משהו).

The WizardMan

New member
חח ... יאללה פורום ספורט

אמממ ... נראה לי שהוא עזב והביאו במקומו את אייזיאה ריידר בזמנו... אין לי מושג איפה הוא היום אולי הוא יבוא למכבי :)

Compulsive

New member
חח אני בטוח...

אוף אנחנו כאלה זבלים השנה שממש ויתרתי. דיויד בלאט זה לא מאמן - זה סקואטר, והשנה הוא גם עשה סקאוטינג חרא. הקבוצה שלנו לא מחוברת ואין שחקן אחד שממלא את כל הפוטנציאל שלו. ממש מסריח לראות משחקים שלהם זה מייאש.

Compulsive

New member
חח הוא חתיכת אפס

שאקיל זיין לו את הצורה.... חחח זה היה כזה מצחיק.

Compulsive

New member
?!?!?!?!

האפמן היה חתיכת אפס עונה שעברה. חס וחלילה שהוא יהיה אצלנו. גם לפי מה שהבנתי וקצת ראיתי הוא ממש אפס באנביאיי. זה לא קשור לשחקן מסוים, אלא פשוט לחיבור ולקבוצתיות. ואם כבר השחקנים החשובים שחסרים לנו הם אנת´וני פארקר ואריאל מקדונלד.

Confused Youth

New member
דבר ראשון

האפמן לא "ממש אפס" באנביאיי מן הסתם קשה לכל שחקן שכל הקריירה שלו שיחק באירופה לבוא ולתת בראש בשנה הראשונה... מה גם שהוא היה פצוע וההכנות שלו לעונה נדפקו וגם שאר הקבוצה שלו על הפנים סך הכל גם אני חושב שהוא לא היה טוב עונה שעברה ובאנביאיי הוא שיחק קצת אבל דווקא היו לו איזה 2 משחקים בסדר יחסית לדקות שקיבל

Darakan

New member
והנה משהו שיעזור...

שמרתי את זה לרגעים בהם בא לי לצחוק...

R2 D2s Servant

New member
אל תשתף איתי פעולה יא דפוק

אתה אמור להזכיר לי שהרגע חזרתי מחסימה. נ.ב LOL

R2 D2s Servant

New member
האפמן הוא בן אדם כישרוני...

אבל אין לו את האופי להיות שחקן. הוא לא משקיע רבע מהיכולת שלו, הוא אידיוט. איזה יום ראיתי אימון של מכבי תל אביב ליד וינגייט(לכיתה שלי הייתה תחרות שם), וקלטנו אותו שם רץ קילומטר אחרי כולם... הבן אדם לא סוחב, לא איכפת לו בכלל. כבר במשחקים של מכבי היה אפשר לראות איך הוא מזלזל.

למעלה