שחיתות בפורום

The WizardMan

New member
אל תטעה ידידי ...

אני לא אוהד של מכבי .. כמו שהשתמע מהדברים שלך ("אנחנו") אני לא ממש אוהד של אף אחד בכדורסל .. כי זה אפילו לא כיף ובאירופה אני גם ככה בעד כל הקבוצות ... סתם צחקתי על העובדה שכל מיני שחקני אנ.בי.איי זקנים באים לפה לגמור קריירה ולקבל פול כסף ... אבל עכשיו שפר חזר ... אני חולה עליו...

Compulsive

New member
חבל... תתחיל להיות:)

חחחח סתם. אני ואחי חולים על מכבי. ואכן שפר ענקקקקקקקקקקקק - יש לו יד כזו רכה! איש הקרח.....

R2 D2s Servant

New member
נו ברור

אני אפילו מבין אותך... כדורסל ישראלי זה הדבר הכי מגעיל ומכוער שנוצר מאז המפץ הגדול

Confused Youth

New member
קומפלסיב דרך אגב

רק דיברת על זה ומכבי היום ניצחה בקושי 69:68 את גבעת שמואל... נפט

חחחחח כל כך סיפקת...

אין לך מושג כמה זה הצחיק אותי! גלן רייס היה תותח! עכשיו הוא סתם חוסם את תקרת השכר של יוסטון... הבנאדם מקבל שם משכורת יותר גדולה מסטיב פרנסיס ויאו מינג.

אנזימים

New member
נו באמת...

קודם כל שלומי תתחדש שנית כל מה אכפת לכם??? הוא מנהל כבר פורום אחד, אם הוא טוב בזה אז למה לא לעזור לקטי?

סבגבג

New member
איזה מגניב...

הנה עוד משהו שהצלחתם להפוך לריב... לנהל פורום גד דמט! הוא כולה קיבל לנהל את הפורום!!! *מזל טוב

NiGa

New member
יש לי עוד משו לומר

אם אתם באמת חושבים שזה שחיתותיות כאן בפורום אתם כנראה מסטולים. בואו ואני אחדש לכם, אם עדיין לא קלטתם: תפוז אנשים בע"מ זוהי חברה לכל דבר. יש לה רווחים, יש לה הפסדים, הוצאות, הכנסות - היא חברה לכל דבר. החברה מפעילה אתר פורומים. יש להם ראיונות אישיים עם מנהלים כדי לקבוע אם הוא ראוי להיות מנהל או לא, וכפי שקטי הזכירה - בעיקר עכשיו עם הפרשה של המנהל שהכניסו על סמךף מנהלים אחרים - עכשיו יחמירו עם העניין עוד יותר! אני ויובל סתם מנהלים, לא עשינו יותר מדי, נתנו לפורום לזרום - ניסינו המון להחיות אותו וכשלנו... לא פלא שבחרו בשלומי...
אם באמת הייתם מכירים את קטי או שלומי או את שניהם הייתם יודעים שזה לא שחיתות ולא בטיח ואתם סתם מנסים לקבל צומי ולהיות מצחיקים. אם הנושא מכאיב לכם כל כך, אתם יכולים לפנות לתפוז, או לעזוב את הפורום... זאת זכותכם כמובן... וזהו!

Dark Angel16

New member
אני אומנם לא שייכת לפה אבל..

לא יכולתי להתעלם מהילדותיים וחוסר כבוד שיש פה אחד לשני.. נתחיל בזה שאתם יודעים להפוך את היוצרות יפה מאוד.. פתאום ששלומי נהיה מנהל.. התחילה לבוא שחיתות שמבוססת על מה? כל כלום! יש לכם הוכחות ל"קומבינות"? יש לכם הוכחות ששלומי נבחר להיות מנהל לא עפ"י כישוריו?! אין לכם! אז אין לכם זכות לזרוק כאלו האשמות באויר.. דבר שני.. יש פה כאלה שיפה מאוד יודעים להגיד ששלומי בעל מזג חם (עופר למשל..) אבל לא טורחים להגיד כמה שהוא בן אדם טוב עם לב זהב.. לא שזה קשור בכלל לכישוריו כמנהל.. אבל אם אתם יודעים להגיד שהוא חם מזג.. אני יודעת להגיד את ההיפך.. אני את הצד הזה שלו לא מכירה.. וכנראה שיש לכך סיבות.. והן שיש לו אופי מקסים.. ושהוא מתעצבן כשמעצבנים אותו מן הסתם.. בדיוק כמו רבים אחרים פה.. זה שהוא בעל מזג חם.. לא אומר שהוא לא יודע לקבל ביקורת.. כי הוא כן.. ולא אומר שהוא לא מודע לחופש הביטוי.. כי הוא כן.. אני יכולה להמשיך להלל את שלומי.. אבל אני לא מאמינה שיש בזה צורך.. כל אחד בעולם הזה הוא בעל מזג חם.. אצל אחד זה יותר בולט ואצל אחד פחות.. יפה מאוד לבוא ולהתנפל ככה על מישהו ללא בסיס והוכחות.. אך תציבו אותכם במצבו.. לא הייתם מגיבים אותו דבר? אני בטוחה במיליון אחוז (ואפילו יותר) שכן.. ואם תגידו שלא.. אתם משקרים לעצמכם.. ולא לאף אחד אחר.. תלמדו לקבל גם דברים שלא כ"כ נראים לכם.. תתגברו כבר! אפשר לחשוב מה קרה? שלומי נהיה מנהל.. ואוווווווו.. העולם התפוצץ? החיים שלכם בזבל? זה משפיע לכם על החיים בצורה כלשהי? אני מאמינה שלא.. ואם כן.. אז צר לי להודיע לכם שאתה מסכנים וצריכים למצוא חיים מחוץ לכותלי הפורום.. עכשיו.. אתם יכולים לבוא אליי בטענות ולהתנפל עליי שמה אני קושרה לפורום הזה ומה אני מגיבה לדברים שלא קשורים אליי וכו´ וכו´.. אבל זה לא מזיז לי ת´.. אתם יודעים מה.. לא אכפת לי מהדעה שלכם.. ולא אכפת לי מה אתם חושבים מרגישים וכו´.. אני לא קשורה לפה בכלל ואני שמחה שככה כי זה פורום עם אנשים חסרי כבוד לאחרים שלא יודעים לקבל דברים שלא נראים להם.. ובנוסף לכל כותבים הודעות מפגרות וחסרות תוכן.. אז.. תבואו בטענות כמה שאתם רק רוצים.. מצידי עד מחר.. אני את שלי אמרתי.. תתגברו..! ותתגברו..! ואל תעשו טובה לאף אחד אחר.. אלא רק לעצמכם.. תצאו מהבועה שאתם חיים בה.. תפנימו יום טוף!

The WizardMan

New member
שששש

התכנים נכונים ... אבל למה את כזו היפראקטיבית ... בעע יכלת לתמצת הכל לחמש- שש שורות הרגשתי ננזף :)

Dark Angel16

New member
זאת הייתה הכוונה..../images/Emo70.gif

אם הייתי יכולה לצמצם.. הייתי עושה את זה אבל היה לי הרבה מה להגיד כפי שראית.. ואני כותבת איך שבא לי אתה לא מחוייב לקרוא..

למעלה