שטו
גדיה
קגדה
- המשחק הראשון

שטו../images/Emo35.gif גדיה../images/Emo35.gif קגדה../images/Emo35.gif - המשחק הראשון

בסדרת החורף 2007. בהתאם לכללי המשחק, נוצר מצב משונה מאוד לגבי בחירת הקבוצה ששיחקה אמש, אבל לא אכנס לפרטים (ממילא לא כל כך הבנתי אותם). שיחקה הקבוצה הוותיקה עם הקפטן קוזלוב, ושוב הבריק השחקן הוותיק בוריס בּוּרדָה האודסאי. במידה רבה הודות לו זכתה הקבוצה בניצחון קליל בתוצאה 6:2. לצערי, אין מצב שאצליח לשחזר את כל השאלות... מה שלא הצלחתי להבין בקשר ל"הפסקה המוזיקלית", זה... האקלים בבמת ההופעות! אני מכיר את הביתן הקטן בפארק "ניֶסקוּצ'ני" בו נערך המשחק. אבל האמנים המופיעים ב"הפסקה המוזיקלית" מופיעים תמיד בחוץ, מחוץ לביתן, תחת כיפת השמיים! ולהזכירכם, עכשיו במוסקבה חורף, שלג, כפור. כשמתחילה ההופעה דלתות האולפן נפתחות, והשחקנים יוצאים החוצה. יתכן שמוזרם לבמה פרוזדור של אויר חם. הפעם הופיע הזמר הפופולרי פיליפ קירקורוב, אמנם עטוף בפרווה ראוותנית, אבל הבחורות שרקדו היו לבושות בגדים קלילים ביותר... זה נראה כהופעה ישירה, פיליפ הספיק לאחל לשחקנים הצלחה במשחק.

../images/Emo35.gif שאלה מספר 1.

אומרים שבעבר היה בסיביר מנהג כזה: כשבנו בית חדש, הניחו ביסודותיו, במקום מסוים, חבית ריקה! באיזה מקום הונחה החבית, ולאיזו מטרה?

krina

New member
ניסיון קצת הזוי

אולי במרתף בשביל להמליח דגים או לשמר אוכל - כביכול בכדי שלבני הבית תמיד יהיה מה לאכול?

slallum

New member
אולי

למקרה שיורד גשם, אז תמיד ניקזו את כל המים למקום אחד, ומשם לחבית?

תשובה לכולם + רמז

התשובה לכולם היא 'לא'. רמז: מדובר במשהו שכבר הוזכר באחד המשחקים הקודמים.

MaD PenGuiN

New member
אולי

זה קשור לתנור הענק שהיה פעם? אולי שמו חבית מתחתיו כדי ש... משהו?

זה כמעט ../images/Emo127.gif מושלם../images/Emo70.gif

רק נשאר להסביר, למה הונחה החבית הריקה ביסודות הבית מתחת למקום של התנור.

m e w

New member
מכיוון שאף אחד לא ניסה...

אנסה אני את המזל הלקוי שלי אולי בידוד? ואולי מקום לגריפת האפר? או משם מובל צינור מים - שמים שנמצאים בחבית יתחממו?

TheKillerS

New member
אולי

ממה שאני יודע אצל סבתא שלי יש חבית בחצר והיא מכינה שם לחם משו ליגה...אולי בשביל זה?

../images/Emo35.gif שאלה מספר 2.

"הוא נבוך, והתיישב. זה קרה לו לראשונה! הוא הפנה את פניו לחלון..." מה "קרה לראשונה" לגיבור סיפורו של טוֹנִינוֹ גוּאֶרָה?

n u t

New member
../images/Emo62.gif

אולי, אם זה סיפור רומנטי - הוא התאהב? והסתכל מהחלון על אהובתו הטריה יוצאת מביתו?

לא,

זה מן הסתם פחות רומנטי
זו היתה הגרסה הראשונה של השחקנים בזמן הדיון, אבל אח"כ הם בחרו בגרסה אחרת, שהתגלתה כנכונה. אגב, לחלון אין שום קשר לתשובה, כמדומני. אם אינני טועה, בטקסט שהוקרא במשחק נאמר: "התיישב לייד החלון". אבל מצאתי את הטקסט המקורי, ושם כתוב "התיישב", ואח"כ - הביט בחלון.

inbal76

New member
נסיונות

(הכל נראה לי קצת בנאלי מידי בשביל להצדיק שאלה במשחק הזה, אבל נכתוב בכ"ז) - לא מצא מילים? לא ידע מה לומר? - פגש מישהו חכם/יפה/מוכשר/משהו יותר ממנו? - עשה טעות? הבין שטעה?

למעלה