שטו
גדיה
קגדה
- המשחק הראשון

djdror

New member
האופציה הראשונה ../images/Emo128.gif לגבי השנייה....

זו לא התשובה הנכונה, אבל יש בתשובה משהו שבמשחק "חם-קר" הייתי אומר מתחמם...

m e w

New member
חשבתי בהתחלה...

משהו בסגנון להרגיל למשקפי ביפוקל? אבל בדר"כ לילדים אין צורק במשקפיים כאלו, נראה לי...

MaD PenGuiN

New member
אולי מאיזשהי סיבה

רוצים שהוא יכופף את הצוואר כדי לראות מה מתחתיו במקום פשוט להסתכל למטה? אולי אתם לא רוצים שהוא יצליח לראות את הרגליים שלו? P:

djdror

New member
מתקרב מאוד, אולי אפילו ../images/Emo127.gif

האפשרות השנייה נותנת כיוון, מאיזה שהיא סיבה לא רוצים שהוא יראה את הרגליים (או יותר נכון את האזור התחתון), אבל זו לא תשובה מלאה. רמז - נתנו לו את המשקפיים במהלך חוג מסוים למען מטרה מסויימת. אני נותן לכם צ'אנס לעלות על זה לבד.

אם כך, אולי

בחוג לכדורגל (או לכדורסל, הוקי קרח וכד'), כדי שיתרגל לכדרר בלי להביט בכדור, אלא לראות מה קורה מסביב, בכל המגרש, בזמן שהוא מכדרר?

djdror

New member
../images/Emo127.gif

הפעם התשובה מלאה ונכונה. מדובר באימון כדורסל, והמאמן רצה להכריח אותו לכדרר בלי להסתכל למטה, אלא לראות את המגרש. כשנכנסתי לאולם וראיתי את הבן שלי עם משקפיים כמו של קארים עבדול ג'אבר בזמנו, ממש לא הבנתי מה קורה בהתחלה, עד שקיבלתי הסבר מהמאמן. אגב - כנראה שזה לא ממש עזר, כי אתמול הקבוצה ספגה את הפסדה הראשון, לאחר שנה וחצי ללא הפסדים. הרבה דמעות נרשמו בגיזרה.

מעניין מאוד, תודה!

זה גם מה שתיארתי לעצמי - שמדובר באיזושהי אמונה/מסורת נוצרית, ולאו דווקא בשער שהיה קיים באמת.

למעלה