שיאילה..

שיאילה..../images/Emo9.gif

זהות רוסית ראיתי שאלה בקשר לזה בסוגיות לדיון, והחלטתי לחדש את זה, בהתחשב בעובדה שיש לנו כאן כמה חדשים
. אז ככה- מישהו אי פעם אמר לכם שאתם לא נראים רוסיים?איך הגבתם?קיבלתם את זה כמחמאה או כ'ירידה' כל שהיא? לענותתתתת
--- התשובה שלי- קרה לי כלכך הרבה פעמיםםםם..נו מה לעשות שאני לא נראית רוסיה, אין לי מבטא, וגם יש לי כתב כזה..אממ..נו אתם מבינים.. אפילו איזה אחד פעם אמר לי "את רוסייה?!?!?!?!לא יכול להיות!
עכשיו כשאני חושבת על זה, כל אחד שלא ידע שאני רוסייה אמר את זה
הו וול..לא אכפת לי.. אני גאה להיות רוסייה!

the freaky girl

New member
עונהההה...

הרבה פעמים אמרו לי שאני לא נראית כמו רוסיה.. גם לי אין מבטא (אולי קצת אמריקאי..
) והכתב, ואיך שאני משתתפת בביצפר... אבל כשאני מתחילה לדבר ברוסית... ההפתעה נראית על פניהם של אלה שלא ידעו.. אפשר להשתמש בזה כנשק..
אבל לפעמים, כשאני נמצאת בחברה תימנית (טפו טפו..) רואים את ההבדל.. כייף להיות רוסייה..

חח מאוד כיף :)

כזה, חושבים שאני גם בטח בקושי מדברת רוסית כי אני פה מגיל חצי שנה (יאי..14 ומשו שנה כבר
), אבל אז אני מתחילה לדבר ו.. טוב את כבר יודעת שהלסת שלהם איפה שהוא שם על הרצפה
אה כן, וגם לפעמים חושבים שאני אמריקאית..חח טוב באמת יש לי צדדים אמריקאים
וגם אני מדברת טוב, בלי מבטא, ואני כותבת ו...חח טוב די..קרן-צניעות!
כיף להיות רוסייה ואמריקאית ומגניבה כזאת בפורום מגניב כזה

bariska

New member
הגזע הארי?!תפו עלייהם../images/Emo46.gif

(לא יודע מה קשור..סתם נזכרתי)

חחחח..

אתה לאאאאאאאא מטומטם..אתה חמוד..
וזוכר, מותר לנו לטעות..אנחנו מברית המועצות אחרי הכל
חח אל תתיחסו- יציאות, נו..

l1zard

New member
אממ..

לי אין ת'בעיה הזאת (אם זאת בכלל בעיה)
.. מיד רואים עלי שאני מרוסיה... מה שכן זה שגם "רואים" עלי שאני לא יהודיה.. לא יודעת למה אבל תמיד אחת השאלות הראשונות היא "את נוצריה?" ואין לי מושג מאיפה יש להם את זה.. מוזר....
אבל זה נגמר כשצבעתי ת'שיער! חיחי.. =]

the freaky girl

New member
את נוצרייה? ../images/Emo3.gif

וד"א, לי לא מרשים לצבוע את השיער (
), כי אמא אומרת שזה מזיק לשיער, וכימיקלים וכאלה.. אוווף, הם כאלה מרובעים!.. (
)

l1zard

New member
חחחחחחח.. =]

גם לי בהתחלה לא הרשו.. אבל אחרי שרבתי איתם והייתי קצת הרבה זמן בכסאח הם התייאשו ממני ואמרו לי שאני יעשה מה שבא לי.. ועשיתי.. חיחיחי.. ועכשיו אני שחורה!!!!!! =]]] עם שורשים בלונדינים.. =/

חחח מה הקשר צבע שיער

לדת? חחחחח.. כאילו את נוצרייה מהאמא?אני איפושו מסבא ז"ל, אבל הוא היה בן אז זה לא נחשב
ולא משנה גם אם יש לך פלולה על האף- את חמודה (וגם יודעת מה זה צניעות
).. חחח עזבי, לא יודעת מה יש לי היום..אני נורא מקשרת בין דברים

l1zard

New member
אין לי מושג =]

תשאלי אותם את. הם אמרו שאני נראית נוצריה.. חח.. לכי תביני.. =] ואני לא נוצרייה מהאמא בלבד.. אני נוצריה מהאמא, מהאבא, מהסבתא, מהסבתא, ומהסבא. אה וגם מהכומר שהטביל אותי.. =] היהודי היחיד במשפחה שלי זה סבא שלי מצד האמא.. =] וכן.. רואים שאת נורא מקשרת בין הדברים.. אז בואי אני אלחש לך סוד קטן.. ti ne v temu!!! =] אבל למרות הכל אני אוהבת אותך.. חח..

חחח..

אווווו...חמודה
גמני אוהבת אותך למרות שאת לא יודעת מה זה צניעות
ולדעתי, זה מגניב להיות נוצרי..יש פעמים שבא לי להתנצר
חחח שוב- יציאות

l1zard

New member
אוו חמודה שלי.. =]

איזה יציאות יש לך.. אוי ווי..
מה זה משנה מה הדת שלך כל עוד את מאמינה באלוהים? זה אותו האחד בכל הדתות... אותו ה- чувак..

Dynamo1929

New member
דת=לאום?

לדעתי, צריכה להיות הפרדה מוחלטת בין דת ללאום. לדוגמה,בדת אני נוצרי, אבל בלאום אני יהודי.

למעלה