שיאילה..

אני מבין ללבך ../images/Emo7.gif

להראות כמו מרוקאית זה לא כבוד גדול, עם זה אני בהחלט מסכים! ולכן, למרות שאת נראית יותר מרוקאית ממני, אני לא אגיד לך את זה כדי לחסוך ממך את העלבון... את נראית בת-אדם! לא לדאוג! זה הכי חשוב.

Zot ani 1

New member
אמממ....

אני דווקא נראת כמו עולה מרוסיה ככה שלא קרו לי הרבה פעמים שחשבו שאני ישראלית אבל היו מקרים מעטים שבהם כן חשבו.... פעם אחת איזה אישה זקנה עולה פנתה אלי בחנות והתחילה לשבור את הלשון ולנסות להגיד משהו בעיברית לשמחתה הרבה היא גילתה שיכולה לפנות אלי ברוסית....

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח גם לי זה קרה...

שפנו אליי אנשים זקנים, עולים חדשים מברה"מ לשעבר, והתחילו לשבור את השיניים כדי להגיד לי משהו בעברית ואז לשמחתם אמרתי שהם יכולים לדבר בשפת האם ... :)

Zot ani 1

New member
חחחח......

כן קורה.... לפחות אנחנו משמחים אותם קצת....חחח....

SupermanZW

Well-known member
תגובה

לי אף פעם לא אמרו שאני נראה או לא נראה רוסי, ואף פעם לא הצליחו לנחש נכון את המוצא שלי (לא שזה מסובך, אני פשוט בלמ"ז), אז אני לא רואה בזה מחמאה או ירידה. אני מדבר רוסית במבטא מוזר שלא ניתן לזהות (לא רוסי ולא ישראלי, פשוט מוזר) ועברית בלי מבטא.

vk3

New member
תתחדשי ../images/Emo8.gif

לי תמיד אומרים שאני רוסי כול כך טיפוסי... אין לי מבטא בדיבור כי אני מעלים אותו ( די נדהמים מזה), הכתב שלי זה סתם כתב חרטומים כך שחושבים שזה מצרי בכלל, אבל על הפרצוף רשום לי " רוסי"...

v o d k a

New member
אצלי חושבים שאני שוודית...

לא שאני יודעת מה הקריטריונים שע"פיהם הם החליטו את זה... אבל שיהיה... בד"כ חושבים שאני רוסיה כי הם לא מכירים משהו אחר... וזו לא טעות... אבל יש תמיד ת'אלו שמכירים מעבר לרוסיה\מרוקאית ומשוכנעים שאני שוובדית... אולי בגלל הגוון של השיער... לכו תדעו... אני גאה מאוד בהיותי רוסיה, וכשמזהים אותי כרוסיה אני (אבסורד) אבל מרגישה עלייה בדרגה.. כאילו מישהו קידם אותי.. חחחחחח מה נסגר איתי....

פעם חשבו שאני רוסי.

ומי שראה אותי פעם יוכל להבין שהדבר הרוסי היחיד בי זה הרוסקי חולוד שקניתי פה באיזו פיצוציה. אבל אני לא מאשים אותם, באמת נדיר למצוא באריאל מישהו שאין לו לפחות רבע רוסי.

למעלה