שיאילה..

SupermanZW

Well-known member
נכון חלקית

דת ולאום הם שני דברים שונים שאין ביניהם קשר, אבל "יהודי" זה לא לאום אלא מוצא, לאום נובע ממדינת לאום ועפ"ר מהמדינה בה נולד האדם אא"כ הוא משתייך לקבוצה בעלת שאיפה לאומית נפרדת מהמדינה בה נולד, ואין היום מדינה בשם "יהודה", היתה כזו לפני 2600 שנים, אז בדת אתה נוצרי, בלאום רוסי, ואתה ממוצא יהודי.

Dynamo1929

New member
חח איזה יופי...../images/Emo6.gif

אגב, אבא שלי הוא אזרח פולין אז אולי אני גם פולני איכשהו...אה.. ויש לי קרובי משפחה בגרמניה...אז אולי אני גם גרמני קצת? רק לא זכור לי שיש לי איזשהו קשר לאיסלם... אחרת הייתי יכול להיות גם מוסלמי....
סתםם, בצחוק...
איזה כיף לי.. לכמה זרמים אני משתייך... פשוט all in one

l1zard

New member
חיחי..

איזה נחמד... יש לי גם שורשים מפולין, ומאוקראינה, ומשו מפריז או משו כזה.. חיחי.. איזה כיף לי..

bariska

New member
נראה לי שהיו כאלה

אבל איך שהם שמעו ת'שם שלי ישר הבינו מי אני ומה אני..חח
ולא שאלו יותר שאלות כמו(אתה באמת רוסי?!) למרות שבעיברית יש לי מבטא רוסי וברוסית מבטא עיברי..מוזר הא?

the freaky girl

New member
למה מוזר?

רק מוכיח שאתה זברה מצפון אנטרטיקה.. < תתעלם, רגע של אי-שפיות רציני >

אוף איתך!../images/Emo10.gif

די להזכיר לי שיש לך מבטא
זה חמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווד מדי

bariska

New member
חחחח../images/Emo9.gif

ד"א אגב גמני פה 14 שנים..המבטא כבר היה אמור לעבור..

Dynamo1929

New member
רוסי (אוקראיני) גאה.

שאלת אם אי פעם אמרו לי שאני לא נראה כמו רוסי... אמממ.. אני לא זוכר מישהו שאי פעם התבלבל בקשר למוצא שלי... אם מסתכלים עליי אז ממש לא בעיה להבין שאני לא ממש מעדות המזרח וגם יש לי קצת מבטא רוסי, שאני משאיר אותו די בכוונה, כלומר, אני לא מוכן לשנות את הר' לר' גרונית מנימוקים אידאלוגים, אני מגיל קטן מדבר עם ר' רוסית ולא רוצה לשנות עכשיו לר' ישראלית כדי להתאים את עצמי למבטא הישראלי. ובכלל אני גאה במוצא שלי ואין לי שום כוונה להסתיר או להתנער ממנו. לדוגמה, כשאוקראינה זכתה באירוויזיון קיבלתי הרבה ברכות על הזכייה מישראלים צברים מהשכבה שלי שמכירים בזה שאני אוקראיני ויודעים שאני גאה במוצא שלי.

tan4ka

New member
אומרים לי שאני דומה למרוקאית../images/Emo7.gif

כמה פעמיים אמרו לי שאני דומה למרוקאית וזה ממש עיצבן אותי כי אני לא! אני גאה במה שאני ! במוצא שלי אז התעצבנתי על הבן אדם! וגם אומרים לי שאני דומה לצפונית. ושאני ממש לא דומה לרוסיה... אז נמאס לי להתעצבן על זה אז אני כבר לא מגיבה.. תגידו למה אני דומה?

bariska

New member
ממממ

לא ממש...אבל אצלינו רק לישראליים יש ת'מגן דוד הגדול..גם לי יש אבל הוא קטן וצנוע כזה
אולי זה בגלל זה ואולי לא.. אבל שיחשבו מה שבא להם..מה אכפת לך?!

חחחח..

טוב את באמת לא ממש נראית כמו רוסיה במבט ראשון..אולי רק בגלל העיניים, כי למרוקאים בדרך כלל יש עיניים כהות
חח סתם צוחקת איתך.. את נראית נורא חמודה!תחייכי קצת

Dynamo1929

New member
תגובה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לדעתי, קצת יותר לצ'יליאנית.

למעלה