שיא השיאים נשבר

תקרא שוב את התגובה שלי

ומשום מה ולפי מידת ההתלהמות, אני סומך יותר על דעתה של פותחת השרשור מאשר על דעתך. אם הדברים היו כפי שאתה מציג אותם, תמי או ניסים הקוראים את הנכתב בפורום היו מגיבים. בכלל, אל תסיק שיש לי ביקורת עליהם. הם לא אלו ששהשתכרו והעבירו שיעור.

ספינר2

New member
גיא -ראה התייחסותי.

יפה לך? פסיכולוג לא? או בעצם לפי התגובה הקודמת שלך על "התצהיר" בטח לקחת איזה קורס במשפטים... סליחה בטח עשית תואר במשפטים. אז תן לי להסביר- 1. הייתי בשעור של המדריכה הנ"ל גם באילת וגם בת"א. 2. הגבתי באופן כזה שכן אני הייתי בשיעור ואתה, תמי (מנהלת הפורום), רן או מגיבים אחרים לא היו. 3. הפורום הזה הוא סה"כ עוד פורום אז שמרו על פורפורציות לא כולם מייד רצים להגיב כאן. מכיוון שאני הייתי בשיעור זה ואתה לא היית אז אני שוב מציע לך לשמור על פרופורציות. אתה יכול לכתוב כל מה שאתה רוצה אך האמת לא תשתנה- היה שעור מצויין, הרעיון עם כיסוי העיניים היה אדיר, היא לא הייתה שיכורה (בתחילת השיעור היא עזרה לי עם האופניים ולכן הייתי שם לב אם כך היו הדברים), ובוודאי שהיא לא התנשקה עם חברה שלה שזה בטח לא אמור כלל לעניין אותך (אותך שאלו עם מי היית אתמול בלילה לפני אימון?). מכאן שאתה צודק שהתלהמתי וזה כי מה שכתבו כאן היה בעיקר סיפורים לכן ההנחה שלך שגוייה מצטער אם אני הורס לך את התיאוריה.

לא שזה קשור לתגובותי

אבל רק כדי להראות לכולם כמה "אמין" "אתה", כיצד אתה מעיד על מעשיה במהלך האימון, אם היית עם כיסוי עיניים? טלפאתיה, או סתם שקרן?
אההה... כמובן - סוכן מכירות

ספינר2

New member
תשמע- פשוט נמאסת

בחור, אתה כנראה לא ממש מבין אה... אני לא בדיוק סופר אותך ואתה לא ממש מעניין אותי. התגובה שלי נודעה להציג את הארוע כמו שהיה כדי שמי שבכלל נכנס לכאן יותר לקרוא תיאור מאוזן של אירוע שגם אני וגם אחרים היו בו בניגוד אלייך. די נמאס לי להתעסק בסיפור הזה. מאוד מאוד לא ברור לי למה אתה כל כך מתעקש להתייחס לעניין שכלל לא ראית ואילו אני כן. אני מוכן להתערב שיש לך אינטרס נסרת בעניין ולכן אתה כלכך מתעקש להוכיח משהו שלא ראית! בעניין תגובתך הילדותי- אם היית בשיעור היית יודע שלא כל השיעור היה עם כיסוי עיניים. אבל .... לא היית, לא שזה מונע ממך להגיב כמובן ולהגיד כל שטות מיותרת שעולה לך בראש. בטח זה מה שלימדו אותך כעורך דין אה? תם הדיון המיותר הזה מבחנתי אני יותר ממאחל לך שפעם שקצת תגדל ילד תבין שלהכפיש אנשים רק מוציא אותך קטנטן וכך אתה נראה כאן. רק בריאות ילדון.

כצפוי. כל האשמים "נעלבים".

לך אני מאחל יותר יושרה והגינות בחיים. תגלה עולם חדש.

ספינר2

New member
גיא

ילד, נגב את החלב מהשפתיים... כמו ששקוף שאתה למדת משפטים ולכן אתה בטוח שהתגובות שלך ממש חכמות. ככה שקוף שכל מה שכתבת כאן מבוסס על אינטרסים אישיים ואני מוכן להתערב על כך!!! כמו שכבר אמרתי, הדיון תם מבחנתי. צר לי אך עם התסכולים שלך אתה צריך להתמודד לבד. בהצלחה.

אבישג7

New member
ואווו.. ואני חשבתי ששמעתי כבר הכל..

צריך להיות משהו מאוד קיצוני שיגרום לי לצאת באמצע שיעור, ונראה לי שבמקרה הזה,זה בדיוק מה שהייתי עושה.

אולי היא קשרה את העיניים

כדי שלא תראו דברים אחרים שהיא עושה עם חברה שלה אם בכך מדובר אז עשית נכון שהסרת את הכיסוי. הייתי נוהג כמוך -:D וברצינות - מערך השיעור עצמו הועבר בעבר על ידי צפריר וכנראה שהיא השאילה אותו ממנו אבל בפרשנות משלה ובמצב צבירה שונה. על פניו נשמע לא לענין וחבל שהיא השאירה רושם כזה בארוע שהיו בו מדרכים ברמה מקצועית כל כך גבוהה.

spingirl

New member
../images/Emo31.gifבושה

שנותנים במה למדריכה עאלק כזו. בושה למארגני העאלק כנס מקצועי הזה, שבשנים עברו אולי עוד היה משהו שכדאי להשתתף בו, שבמקום לבחור בקפידה את המדריכים ע"פ שיקולים מקצועיים, בוחרים את אלו שיוכלו לגרור אחריהם כמה שיותר גרופים. (ואין לי שום כוונה לפגוע באושיות הדרכה כגון דיויד או רן). מצטרפת לגיא - יש לשלול ממנה את הזכות להדריך אם אכן קרו הדברים שתוארו כאן. שבוע טוב

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיזה קטעים במזמן האחרון

טוב שלא קשרה אתכם עם אזיקים לאופניים חה חה חה חה חה פשוט גועל נפש,איפה דוגמא אישית אפשר לדחות סיפוקים ליותר מאוחר אם רוצים לשתות אז בסוף האימון,אני לא מבין אנשים שיושבים ומתאמנים עם יצורים משונים שקוראים לעצמם מדריכים הלו תתעוררו אנחנו חיים רק פעם אחת בלבד,תבחרו לעצמכם דברים טובים

עומר 72

New member
חברים שמרו על רוח ספורטיבית

מה הקשר שהמדריכה הזו הייתה עם מישהי לפני זה ? מאיפה זה הגיע שאתם פתאום מתעסקים בזה ומה זה משנה אם מדריך הוא הומו או המדריכה לסבית???? היה שעור יוצא דופן אבל טוב מאוד. אם יש חלק שלא נהנו אז בסדר לבריאות בגלל זה היו הרבה שעורים חלקם טובים וחלקם פחות. אני נהנתי משעור זה בפרט ומהחוויה בכלל.

rache האחת

New member
חייבת לצאת להגנתה

של מדריכת הספינינג המדוברת. מדובר במדריכה מדהימה שהעבירה שיעור לא קונבנציונלי ומעיז (לא כולם חייבים לאהוב). אני מכירה את המדריכה מהמכון בתל אביב וחוסר מקצועיות זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה, היא תמיד שמה דגש על טכניקה ובטיחות. לבחורה יש אנרגיות מטורפות והיא כל כך מקרינה את זה על השיעורים שלה. חבל לי מאוד על הביקורת בעיקר בגלל שפיספסתם אימון מטורף.

מקצועיות = שכרות?

סליחה, זה האנרגיות המטורפות...וככל שעובר הזמן, נראה שבשרשור הזה, אנרגיות משולות לטפשות. כניראה שלחו אתכם לכתוב את התגובות הללו. מעורר רחמים.

אנה210

New member
אח דנה דנה

תגידי את בטוחה שעם כל הסיפורי אלף לילה ולילה שלך לא את זו ששתית קצת..? אגב, אם כל כך סבלת ולא נהנית כפי שאת כותבת למה פשוט לא קמת והלכת..? ת'כלס תראי כמה אנרגייה את מוציאה על משהו שסבלת בו: גם סבלת שעה וחצי בשיעור , וגם ישבת לכתוב את כל הצ'יזבט הזה.. לא כדאי שתפני את האנרגייה שלך למקומות קצת יותר חיוביים? אני בעד. נ.ב אם את באמת יכולה להיות אמא שלה לפי מה שכתבת - זה בדיוק הגיל להתחיל להתעסק בדברים טובים. ולא בהשמצות. בהצלחה.

למעלה