שיהיה לכם סופ"ש הכי יפה שיש

../images/Emo205.gif ../images/Emo205.gif

1. יש לכם חבר/ה? לע
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? כע:] 3. יש אהבה ללא מגע? כע
4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? נראלי מתפורר
5. מזו אהבה בשבילכם? להיות אכפתיים ולאהוב
6. שירי אהבה מרגשים אותכם? תלוי 7. חשובה לכם הרומנטיקה? לע:p 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לקנות לה ארמון
9. ושבת יכולה לעשות לבן? לבשל
10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? לא מאוהבת.. 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: אהבה קטנה:]] 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: בושם
13. המקום הכי רומנטי: המטבח
/ המיטה:]] 14. אהבה ללא תנאים, קשר פתוח, מזה בשבילכם-אסור או מותר? אע? 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? מה? 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? לע יודעת 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? לע 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? תלוי איזה מריבות..קטנות/גדולות 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? אמממממ, לא יודעת
20. נשיקה צרפתית - עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כע:] 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? לע 23. פעם שברתם לב של מישהו? לע 24. פעם שברו לכם את הלב? לע 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! לע
26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? פינוק 27. תנו צבע חדש לאהבה....(אדום זה כבר נדוש):ורוד:] 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?אע? 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? לע 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? אנלי מושג 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון?, תתארו את הרגע הזה: כע, בבני
בסמנריון שלנו נסענו והיה שם מדריך חתיך שקוראים לו בני
אבל הוא נשוי
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? יומיים
33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? לע 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? אהבה 25. אהבתם את השאלון? לע:p

בבבננננננייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

אוווףףףף למה הזכרת לי אותוווו
לקח לי חודש למחוק אותו מראשייי אוףףףףףףףףףףףףףףףףף בבבבנננייייייייייייייייייייייי אתם פשוט לא מבינים איזה חתיך הואאאא גגגגגגגגגגגגגאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני מתארת עכשיו ת'מבט ההורס שלוווו
אאאאאאאאאווחחחחח איזה הורס הוא ואאאאאאאיייי

אנייייייייייייייייייייייי:]]

1. יש לכם חבר/ה? אממ זה עכשיו בקטע של לא ברור
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? אפפם לא חשבתי על זה
, אבל תמיד ואמרים כזה : "אני יותר, לא אני יותררר
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
3. יש אהבה ללא מגע? ברור:) 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? עמידדד
5. מזו אהבה בשבילכם? לאהוב מישו
6. שירי אהבה מרגשים אותכם? לא
7. חשובה לכם הרומנטיקה? כן:) 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?להפתיע אותה בטיול או משוווווווווו:], לויודעת, אין לי רעיונות
9. ושבת יכולה לעשות לבן? לפנק אותו
10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? לא צ'ה להגידדד
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: לא יודעתת=]
12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: אמממ לויודעת, המתנה זה להיות ביחד לא? 13. המקום הכי רומנטי: ים:] 14. אהבה ללא תנאים, קשר פתוח, מזה בשבילכם-אסור או מותר?אין דבר כזה אסור וא מותרר
, כל אחד איך שנוח לו.., אמממ אינ מרגישה שלא..(לא קשר פתוח)
15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? תלוייי:/ 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? כמעט
17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? לא..
18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? בריא:)
19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? אמממ תלויי
20. נשיקה צרפתית - עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? אמממ בקטע של רגש עם אהוב בקטע של איכסהוסתם בשביל כיף עם ידיד
, לויודעתת אפפם לא ניסיתי
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? כן:), לפני חודש וחצי בערך פעם ראשונה:) 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?יש לי כינוי כלשהו
שלא התכוותי אליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מע אביחי*
23. פעם שברתם לב של מישהו? אני מקווה שלא... 24. פעם שברו לכם את הלב? לא:) 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?! לויודעת
, זה תמיד נראה לי כמו טלנובלה ולא מציאות
26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? לב גורם לחשוב על אהבה
27. תנו צבע חדש לאהבה....(אדום זה כבר נדוש): צבעוניי
28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אממ לא יודעת באיזה תדירוותתת 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? אפפם לא חשבתי על זה
30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון?, תתארו את הרגע הזה:לא לא 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? שנה וחצי 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? אפפם לא חשבתי על זה
34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? אממממממממממממ אני אשמור את זה לעצמי
:]]
25. אהבתם את השאלון? אמממ הוא אחלה
ביייייייייי:]]

TOUSH

New member
עונה לעצמי...

1. יש לכם חבר/ה?לא 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?כן 3. יש אהבה ללא מגע?אולי 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?תוי 5. מזו אהבה בשבילכם?רגש בלתי ניתן להגדרה..ולעיתים גם שיברון לב 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?כן 7. חשובה לכם הרומנטיקה?ברור 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?כל דבר שהוא יעשה ויפתיע ייחשב בעיני לרומנטי 9. ושבת יכולה לעשות לבן?אממ
10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?מה לא
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:לא עולה לי בראש 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:מספיק לי להיות עם הבן-אדם שאני אוהבת,זה המתנה האידיאלית בשבילי 13. המקום הכי רומנטי:ים 14. אהבה ללא תנאים, קשר פתוח, מזה בשבילכם-אסור או מותר?אסור 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל אותו כמו שהוא..השוני רק מגביר את אהבה 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?אני חושבת שכן 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו?כן 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?שובר לבבות 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?כרגע אני לא מאמינה בזה אבל בעבר האמנתי.. 20. נשיקה צרפתית - עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?רק עם אהובי 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?ברור 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?לא... 23. פעם שברתם לב של מישהו?לא חושבת 24. פעם שברו לכם את הלב?כן פעמיים 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!מוותרים סתם טלנבולה 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?הראש 27. תנו צבע חדש לאהבה....(אדום זה כבר נדוש):לבן 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?כל פעם שאני ירגיש בצורך להגיד את זה 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?כן 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון?, תתארו את הרגע הזה:עזבו נשאיר לעצמי 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?שנתיים 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?לא חושבת...זה דבר שטבוע בי 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?אממ לא אומרת..אישי 25. אהבתם את השאלון?כן

TOUSH

New member
מה כפרעלי../images/Emo35.gifמה עשיתי../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo15.gif

1. יש לכם חבר/ה?לעע אבל ה
תפוסס חזק
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג?כע
3. יש אהבה ללא מגע?לוודעתת..
4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר?עמייידד...
5. מזו אהבה בשבילכם? לוומשנה...
6. שירי אהבה מרגשים אותכם?לעע..
7. חשובה לכם הרומנטיקה?כעעעעעע
8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת?כל דבר...
9. ושבת יכולה לעשות לבן?אממממ...
10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?
זה ממש משנה
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:"כמה אהבה">>של הדדים בויז המווושלמים שלי
12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?אממממממממממממ...
להיות ביחד
13. המקום הכי רומנטי:לדעתיי
אמ..נראה לי שהיםם..
14. אהבה ללא תנאים, קשר פתוח, מזה בשבילכם-אסור או מותר?באמצעע.. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?לקבל..
16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?תלויי מה זה הכ-ל-
17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו?כע:]] 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?תלויי למי.... 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?כע:]] 20. נשיקה צרפתית - עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?אם כבר אז רק עם אהוביי>>>זה בטוח...
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה?כע..:]]שהיה לי חבר
22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת?לעע..:]]
23. פעם שברתם לב של מישהו?אני
לע..:]] 24. פעם שברו לכם את הלב?לע..:]](עדדין לע..:]]) 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש שלכם/ן...מה עושים?!לווודעתת..
26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?עדיף שאת זה אני ישמור לעצמי..:]]
27. תנו צבע חדש לאהבה....(אדום זה כבר נדוש):אמ...ורוד..:]] 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם?לוודעתת..
29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?כע..:]]
30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?כעע..:]] 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון?, תתארו את הרגע הזה:יצאא לי אבל לאא צ'ה לתארר..
דיס איז אישי
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?הרבה וזה עוד לא נגמר..:]] 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?לעעעעעעעעעעעע...:]] 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?עזבוו..
25. אהבתם את השאלון?כע...:]] מאוודד

ME!../images/Emo204.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מביאה להורים שלי
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מאלפת דולפינים בשביל הפאן ובשביל פרנסה רואת חשבון:] מהו הצבע האהוב עליך? כחלחל ירקרק מה השתיה המועדפת עליך? קולהההההההההה
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בבית
, עם מישו
יודע לנגן? היה נחמד אם הייתי יודעת איך מחזיקים גיטרה:) מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?ליוויתי את חברה שלי קצת
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אוכל מן הסתם
מה השיר האחרון ששמעת? לוזוכרת
כמה אחים יש לך? 3 בלי עין הרע:]]
איך קוראים להם? אחותי הגדולה אודיה יותר קטן דודי ואז אני ואז אחותי הפיצית בר:] בני כמה הם? לא יכולתם לשאול הכל באותה שאלה
, הגדולה בת 19 אחריה בן 17 וחצי ואז אני בת 15 אוטוטו (4 חודשים
), ואחותי הפיצית בת 6
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? ב3 וחצי בערך
באיזה שעה קמת היום? 12 וחצי או 1 כמה זוגות נעליים יש לך? אמממ לא ספרתי אפפם
על איזה צד ישנת בלילה? אני אמורה לדעת
, מן הסתם על הצד או על הבטן
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום ושתני:] דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- אין ביה"ס:], רע-מחר חוזרים ללמוד
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני ואנוכייייי:]] מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אין אהוב
, יש הכי פחות שנוא
, שזה היסטוריה:]
והשנוא? אממממ הכי הכיי???, בעיההה.., יש הרבה מתחרים
מה צבע החולצה שלך? שחור
מה אכלת בצהרים? אמממ עוף ותופ"א
את מי זה מעניין:|
יש לך עגילים / קעקועים? יש לי שלושה חורים באוזניים:) באיזה פורומים אתה כותב? אגם אמ"ל והנסיכה:] איזה דיסקים יש לך? כל מינייי
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? תום אבני\יהודה לוי באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? אממ אתר של משחקים
לאיזה חוגים אתה הולך? התעמלות אומנותית
(עכשיו פחות
)
מה את רוצה לעשות עכשיו? לישוןןן:]] מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? עםםםם אממממממ לוזוכרת
, אני שונאת סנדוייציםםםםם
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? אמממ רק ישראל אבל אם לא.., אז בהוואי
מאמין ברוחות רפאים? שהייתי קטנה האמנתי מלא ואיפילו ראיתי כמה
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לא מזמן:/ ישנת הלילה עם שמיכה? אמממ יכוליות
, אם חם לי אני זורקת אותה
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא:) איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ראיתי את הזיקוקים בחוף
(מהטי וי)
באיזה צבע העכבר שלך? שחורר
תודההה:]]

אייללוש

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר
וואו שופינג מטורף
וקונה את כל בגדי הים שאני אוהבת של אינימה ובגדים וכל מיני של סקצרס
וווולקנות אוכל
ולקנות בושם שאני אוהבת[האמםםםםםם
]ויש עוד רשימה ארוכה מאודדדדדדדדדדדדד
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול
אמממ סוד
מהו הצבע האהוב עליך
תכלת
מה השתיה המועדפת עליך
מיץ ענבים ותפוזים
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע
יש לי קולנוע ביתי
יודע לנגן
אמממ פעם ידעתי...על פנתר ואורגן וטיפה גיטרה
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב
אמממ חזרנו מת"א היה זיקוקים
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב
לאכול
מה השיר האחרון ששמעת
אמממממ איפס דונט לי[שצלצלו לפלאפון שלי
-כל אחד צלצול אחר
] כמה אחים יש לך
7
4 בנים 3 בנות
איך קוראים להם?דנה יעל דודי יוני איילה שי יאיר(וזה קיצור נגי דודי דוד חגי
] בני כמה הם?22\23 22\21 20 19\18 13 ועוד מעט 14
12 6 ו...
באיזה שעה הלכת לישון אתמול
אמממממ לא יודעת הרוב חשבתי
באיזה שעה קמת היום
אממממממממ בקושי ישנתי
חן והבנות ישנו
כמה זוגות נעליים יש לך
שאלה ממששששש קשה
על איזה צד ישנת בלילה?לע דעת
מה הצבע של השיער והעיניים שלך?שיער-חום כזה עיניים-תכלת כחול או משלא יהיה
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום
רע
שראיתי את חן על הבוקר
סתם סתם אמממ השמנתי בטרוף
טוב
אכלתי המון
+שקניתי חולצה של סקצרס
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה
אח שלי שי ונוחר
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר
ספורט
והשנוא
מדעים ת'אמת היה ועכשיו זה הרבה יותר נורמלי
על מערכת הרביה
מה צבע החולצה שלך
אמממ החלפתי חולצה בדיוק של סקצרס שקניתי החיום
מה אכלת בצהרים
קרפ צרפתי
אחרי זה שנסענו לת"א בורגראנץ' ואח"כ למסעדה
(ולקחנו חבר של אח של שי ושלמנו עליו
) יש לך עגילים / קעקועים
עגילים באוזניים בלבד
באיזה פורומים אתה כותב
אמממ מנסה תמיד גם אמ"ל יש י בעיות עזבו
ועוד בטח...
איזה דיסקים יש לך
לא יודעת
יש לי אגם הברבורים[אביטל חושבת עלי דברים לא נכונים
]פסטיגל שיר נולד וכל מיני דברים
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז
אמממממ אין לי צל
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה
ת'אמת
פה
ואחי יורד עלי
[בעצם כולם
] לאיזה חוגים אתה הולך
התעמלות קרקע
ג'אז רק שהמורה נקעה את הרגל
מה את רוצה לעשות עכשיו
אמממ להיות על המחשב
-אני לא על המחשב שלי בגלל שלקחו לי אותו עד יום חמישי שאני אלמד למבחן המסריח בהסטוריה שלי
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת
אמממ כלום אכלתי במסעדה
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)
ארצות הברית
פלורידה
אורלנדו
איפה שכל רכבות ההרים
עליתי על המתקן הכי מהיר וענק בעולם
עליתי על הכל חוץ מפארק 1 בלוס אנגלס
[טוב הייתי נראלי שהייתי תינוקת אבל זה לא עוזר לי
] מאמין ברוחות רפאים
|לא
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר
אמממ היום אחכלתי בורגראנץ' אבל אאוחת שניצלוונים
ישנת הלילה עם שמיכה
עוד לא ישנתי
עשית פעם בנג'י / סנפלינג
כע
כיף חייםםם
ואני שחררתי את הדבר ההוא
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה
אמממ לא משו מיוחד
באיזה צבע העכבר שלך?
אמממ לבן כזה אני חושבת
אחלה שאלון

מאשה

New member
את יודעת לנגן כל פנתר?../images/Emo6.gif...

אח שלי יודע לנגן על פיל

מאשה

New member
עונה..

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?הייתי קונה בגדים,ומתנה ע=נ=ק=י=ת לאגם
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?צלמת פפארצ'י,לעשות כל מיני עיצובים שקשורים לחדרים,דירות וכו'.. מהו הצבע האהוב עליך?סגול,וכל הגוונים של כחול,ירוק מה השתיה המועדפת עליך?שוקו..אני לא מסוגלת להתחיל את הבוקר בלי שקית שוקו
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?בבית..כי לא צריך לשלם
יודע לנגן?קצת
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?למדתי על הרצל..בלה בלה בלה בלה,חזון וחלום..בלה בלה בלה...בר כוכבא..בלה בלה בלה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?מהמחשב של הכיתה..אחזור ללמוד(למי שלא יודע..אני כותבת מהמחשב של הביה"ס) מה השיר האחרון ששמעת?beep כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם?מיכאל וויקטור
בני כמה הם?31,30
באיזה שעה הלכת לישון אתמול?10 ומשהו.. באיזה שעה קמת היום?6 וחצי בבוקר כמה זוגות נעליים יש לך?שש על איזה צד ישנת בלילה?לא יודעת..אני ישנה כל דקה על צד אחר
מה הצבע של השיער והעיניים שלך?השיער-שטני,והעיניים-ירוקות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?הדבר הטוב..שהחזירו לנו אחרי איזה שנה את יומני הקריאה שעשינו!!!!והרע..בלי העין הרע,עוד לא קרה משהו כזה היום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?עמית,שקד,מאיה,נוי..חצי מהכיתה בקיצר
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?לא שיש אחד כזה...
והשנוא?כ=ו=ל=ם=!=!=!=!
מה צבע החולצה שלך?לבן עם הסמל המכוער של הביה"ס הנדיב מה אכלת בצהרים?עכשיו בוקר
יש לך עגילים / קעקועים?כן,יש לי עכשיו קעקוע של פוקה
באיזה פורומים אתה כותב?אגם
איזה דיסקים יש לך?אממ..כל הדיסקים של רוני דואני-סופרסטאר(סופרזבל
) איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?אמממ..דיאטות!!!!
אני כל כך לא סובלת ת'צמי! באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?הפורום של אגם
לאיזה חוגים אתה הולך?לא הולכת..בשנה הבאה אני הולכת לחמישה חוגים מה את רוצה לעשות עכשיו?ללכת הביתה!!!!
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?נקניק..וסיימתי אותו מלפניי שלוש דקות
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?איים הקריבים(איך שלא כותבים את זה)
מאמין ברוחות רפאים?לא אבל אני מאמינה במיסטיקה מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?נראה לי מלפני חודשיים..אבל שילשום אכלתי פיצה
ישנת הלילה עם שמיכה?כה
עשית פעם בנג'י / סנפלינג?בנג'י עם טרנפולינה זה נחשב?
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?השיר שלנו..ועוד באיזה צבע העכבר שלך?לבן וכשמרימים את העכבר יש צבע אדום זוהר

sapi1212

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? לא יודעת ><' מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? מי שייצא לי
מהו הצבע האהוב עליך? שחור, אדום, לבן.. מה השתיה המועדפת עליך? מים מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן? כן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אממ לא יודעת. מה השיר האחרון ששמעת? "סוכריה" כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? רן בני כמה הם? 19 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 23:00 באיזה שעה קמת היום? 6:30 כמה זוגות נעליים יש לך? אף פעם לא ספרתי. על איזה צד ישנת בלילה? באמת שלא שמתי לב
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- יום שדה ממש כייפי, אין שום דבר רע, נראה לי. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני לבד בבית. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? ערבית והשנוא? מתמטיקה מה צבע החולצה שלך? שחור מה אכלת בצהרים? שניצל וצ'יפס יש לך עגילים / קעקועים? כן באיזה פורומים אתה כותב? אגם, רוני, סימס איזה דיסקים יש לך? יש לי הרבה. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא חסר באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז לאיזה חוגים אתה הולך? רכיבה על סוסים ודרמה מה את רוצה לעשות עכשיו? כלום מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חביתה, נראה לי באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? פייי מזמן.. ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג, כן איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ילדות רעות באיזה צבע העכבר שלך? לבן-אפור

טל ועדי1

New member
עונה../images/Emo70.gif -../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif טל ../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? הלוואיי
הייתי נותנת למשפחה שלי, והייתי משתמשת בכסף הזה למיליוןן דברים.. בגדים, נעליים, תכשיטים, איפור, קונה לעצמי בית, מכונית חח מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? עדיין לא יודעת... מהו הצבע האהוב עליך? אין צבע מסויים.. מה השתיה המועדפת עליך? סיידר תפוחים, מיץ מנגו, מיץ תפוזים, מיץ ענבים, קולה, פאנטה, ספרייט. מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בשניהם!! בקולנוע, כי זה ממש כיף לראות על מסך ענק, ובבית כי זה סבבה להיות עם חברות ולראות ביחד סרט. יודע לנגן?אממ בערך.. כמה מנגינות בפסנתר/אורגן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?אכלתי ארוחת צהריים. מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? לא יודעת, נראה. מה השיר האחרון ששמעת?since you been gone של קלי קלארקסון באוטובוס בדרך חזרה הביתה מהביצפר. כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם? רון ועדי בני כמה הם? 14 ו-8 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 11 וחצי באיזה שעה קמת היום? 7 וחמשה.. כמה זוגות נעליים יש לך? 3 זוגות נעליים. על איזה צד ישנת בלילה? חחחח.. לא יודעת, ישנתי אז לא ראיתי. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? אממ.. הדבר טוב- שאני כבר בבית אחרי ביצפר, וסיימנו היום מוקדם! אין דבר רע ושגם לא יהיה.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אף אחד לא נמצא מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אנגלית והשנוא? הרבה מקצועות!! כמו היסטוריה למשל.. מה צבע החולצה שלך? מה אכלת בצהרים? ספגטי עוף ותפוחי אדמה. יש לך עגילים / קעקועים? כן עגילים באוזניים. באיזה פורומים אתה כותב?כאן (כמובןןן
!|
) ובפורום "הנסיכה"... איזה דיסקים יש לך?כל מיניי... איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? של מורן גרוס ושל רן בכור. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? כאן בפורום.. לאיזה חוגים אתה הולך? לא הלכתי השנה לחוגים. מה את רוצה לעשות עכשיו?לא יודעת. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? קוטג'. באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?בצרפת, ובארה"ב!!!!! מאמין ברוחות רפאים?לא ממש. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?בצרפת... ישנת הלילה עם שמיכה? כן! עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא!! איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? ילדות רעות. באיזה צבע העכבר שלך? כחול..

למעלה