שיהיה לכם סופ"ש הכי יפה שיש

טל ועדי1

New member
עונההה--->עדי חח ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אממ דבר ראשון עושה שופינג רציני, וטסה לכל המקומות בעולם... הכי טוב ללאס וגאס!!! מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? אממ... אני רוצה להיות שפית.. כי אני אוהבת לבשל. אבל לא בטוח. מהו הצבע האהוב עליך? ורוד. מה השתיה המועדפת עליך? לימונדה,מיץ ענבים וספרייט\פנטה\קולה. מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע..!! יודע לנגן? כן.. קצת על אורגנית.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? התכוננתי למבחנים. מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? ימשיך את השיעורים.. מה השיר האחרון ששמעת? חושב עלייה-עידן יניב כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? טל-אחותי חח ורון. בני כמה הם? טל באיזה שעה הלכת לישון אתמול? ב-11 ורבע. באיזה שעה קמת היום? ב-7 ועשרה. כמה זוגות נעליים יש לך?יחסית הרבה.. על איזה צד ישנת בלילה? כל הצדדים חחח.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? אממ...סייימנו מוקדם את בצפר ודבר רע... יש לי המון שיעורים. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? התבגרות... כמו שיעור חופשי בשבילי. והשנוא? מדעים וערביתתת... בעעעע מה צבע החולצה שלך? ורוד מה אכלת בצהרים? ספגטי עם עוף ותפוחי אדמה. יש לך עגילים / קעקועים? כן... עגילים. באיזה פורומים אתה כותב? בפורם הזה ומדי פעם בפורום הנסיכה ובפורום אמ"ל. איזה דיסקים יש לך? של כל מיני זמרים זמרות.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אמממ יש את כל הפורומים שצריך. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? בפורום הזה. לאיזה חוגים אתה הולך? השנה לאף חוג. מה את רוצה לעשות עכשיו? לסיים את השאלון.. חחח סתם! מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה צהובה וזיתים. באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? בלאס וגאס. מאמין ברוחות רפאים? לא כל כך.. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ממזמן. ישנת הלילה עם שמיכה? ברור!!! עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא.. איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? לא יודעת אם אראה..אולי ילדות רעות. באיזה צבע העכבר שלך?אפור.

אני אענה מחרר../images/Emo110.gif

פשוט היום אני צכה להספיק להתכונן וללכת לקנות בלונים וללכת לחברה להביא לה וכאלה, אז מחררר:) תודה על השאלוניםם

היללי 2

New member
עוננהה....

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?מלא דברייםם.. שופינג ונותנת גם למשפחה שלי.. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?אממ...עזבוו.חח.. מהו הצבע האהוב עליך?תתככללת הצבע הכי מהמםם בעולםםם מה השתיה המועדפת עליך?מנגגוו.. מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?בבית.. יודע לנגן?לא..אני שמאלית ככה שגיטרה אני לא כולה לנגן צריך מיוחדת ובבית יש לנו רגילות אקוסטיות ועוד כל מיני אבל לא לשמאלים.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?ראיתי השיר שלנוו.. מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?מחויבות אישיית.. מה השיר האחרון ששמעת?אל תידאג של נינט זה היה ברדיו הרגע.. כמה אחים יש לך?חוץ ממני עוד 3 בלי עין הרע.. איך קוראים להם?עזבו.. בני כמה הם?ואוו חפרתם.. אחת 18 וחצי ואז אני ואז אחי בן 11 ואז אחותי קטנה בת 6 וחצי.. באיזה שעה הלכת לישון אתמול?2 פשוט עד שנירדמתי וזה.. באיזה שעה קמת היום?7 ועשרים.. כמה זוגות נעליים יש לך?הרבה לא יודעת לא ספרתי.. על איזה צד ישנת בלילה?ענארףף.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך?חום שתיהם... דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?אמ...עברתי תמבחן באנגלית בציון נורמלי.. ורע אממ...המבחן בביולגיה שאני יקבל 50 בערך חח.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אני לבד.. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?אמממ.. לא יודעת ספרות הכי מענין.. והשנוא?הרבהה במיוחד ביולגיה וכל מקצועי התורה למינההםם.. מה צבע החולצה שלך?ירוק.. זה חולצת פג'מה אני בבית רק בפג'מה.. מה אכלת בצהרים?סלט וצ'פס סימילי כזה.. יש לך עגילים / קעקועים?כעע שתי חורים באותה אוזן.. באיזה פורומים אתה כותב?כאן הכי ולפעמים הראל מויאל.. איזה דיסקים יש לך?אמ..לא יודעת כל מיני.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?יהודההה לללוויי שיהיה אני הראשונה שםם..סתם אבל אני יהיה שם.. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?כאן ובוואלה.. לאיזה חוגים אתה הולך?אין לי חוגים..חח.. היה לי ג'אז אבל מזמןן עזבתיי.. מה את רוצה לעשות עכשיו?לישוווון מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?אממ גבינה לבנה עם זייתים בבוקר.. באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?אממ..קנדה או לונדון..או בלגיה.. מאמין ברוחות רפאים?בטטח.. אפילו שמעתי על עדי ראיה.. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?אממ..יום העצמאות אם אני לא טועה.. ישנת הלילה עם שמיכה?ברור. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא אני מתה לעשוווווווווות איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?אממ.. לא יודעת מחר אולי כוכב נולד.. באיזה צבע העכבר שלך?שחור והמקשים שלוחצים עליהם אפורים.. תווודהה..

אני עונה, לא בא לי ספרות;[../images/Emo110.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? המממ:]]]]] מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? לאדעתתת מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? גם וגם תלוי במצברוח [היה תשאלון הזה לפני כמה ימים לא?:S או שזה היה באמ"ל..] יודע לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? קראתי סיפור בספרות מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? או אלך לקנות משו עם חברה או אתכונן מה השיר האחרון ששמעת? כמה אהבה:S פיכס כמה שמעתי את זה בכל החודש האחרוןןן
בלופיםם.. בגללש אני עושה סרטון עם השיר הזה ועברתי על זה בערך 6136597676195105601500211 פעמים... כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? גלי בני כמה הם? 12 ורבע באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 11 וחצי באיזה שעה קמת היום? 6 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך? אינלי כח שוב לספור
על איזה צד ישנת בלילה? ימין מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? שלא היה אנגלית שזה טוב ורע שצריך להתכונן לספרות ואני חייבת להצליח אבל אני לא
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? הממממממממממממממממממממממ אין משהו שאני אוהבת.. אבל הכי פחות שונאת זה ביולוגיה/כימיה.. כי זה פשוט הכי קל.. ומה שקל אינלי בעיה איתו
והשנוא? מתמטיקה מה צבע החולצה שלך? שחור מה אכלת בצהרים? צ'יפס
יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים אתה כותב? פה ואמ"ל איזה דיסקים יש לך? הרבה:p איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? המממ לוידעת. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז לאיזה חוגים אתה הולך? אני לא מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון ולא לקוםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? הממממממממממממממ לא זוכרת באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? לא הייתי:] מאמין ברוחות רפאים? לא דעת
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? מזמן.. אני לא אוהבת.. ישנת הלילה עם שמיכה? כןןן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא! אמאאא
איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? אני לא
ראיתי אבל השיר שלנוו באיזה צבע העכבר שלך? לבןן כזה של מייקרוסופט.. עם אור אדום

אניי..=]

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?לא יודעת...מה שאני רוצה אני מקבלת לרוב ואין לי ממש מה לעשות בהם...כי אני מקבלת הכול מההורים..אולי לחסוך...חחחחח..או לא'דעת מהה.. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?שחקנית ודוגמנית מהו הצבע האהוב עליך?צבעים שמחים...תכלת,ורוד מה השתיה המועדפת עליך?קולה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?בבית יודע לנגן?לא.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?הייתי למטה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?ילמד.. מה השיר האחרון ששמעת?setp up אתמול..חחחח..וחושב עלייה.. כמה אחים יש לך?אחת איך קוראים להם?דניאל בני כמה הם?16 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?11..למרות שתכננתי יותר מאוחר.. באיזה שעה קמת היום?אני קמה כזה וישנה שוב קמה וישנה עוצמת עיניים חולמת וקמה..חחחחח..ב-7 נראליי..מאוחרר..מחר אני צ'ה מוקדם יותר.. כמה זוגות נעליים יש לך?לא'דעת 3-4 אולי יותר על איזה צד ישנת בלילה?אני כל הלילה מתהפכת מצד לצד..כל שתי שניות.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך?חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?לא'דעת..חחח מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אפ'חד..אני לבד.. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?מתמטיקה,אנגלית,ספרות וכל מיני והשנוא?לא'דעת..ערבית אולי.. מה צבע החולצה שלך?לבן וסווצ'ר כחול.. מה אכלת בצהרים?אורז ושניצל יש לך עגילים / קעקועים?עגילים כה..קעקועים לאא.. באיזה פורומים אתה כותב?זה.. איזה דיסקים יש לך?כל מיני... איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?אינלי שמץץ.. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?פה.. לאיזה חוגים אתה הולך?צ'ה ללכת לריקוד.. מה את רוצה לעשות עכשיו?לא'דעת..לסיים ללמודד.. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?גבינה.. באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?ארגנטינה.. מאמין ברוחות רפאים?לא.. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?מזמן אני שונאתת את זההה...ומלאא ג'אנק פוד אני שונאתת את זהה במיוחדד..בעעע.. ישנת הלילה עם שמיכה?כה אבל העפתי אותה.. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא.. איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?ראית השיר שלנו ובלילה נראה מה יהיה... באיזה צבע העכבר שלך?לבן ואפור עם גלגלת אפור כהההה..

עונענענע(מתוך שעמום בלבד../images/Emo3.gif))../images/Emo108.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?קונה מה שצריכה וכל השאר תורמת מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?שחקנית מהו הצבע האהוב עליך?ורוד מה השתיה המועדפת עליך?קולה דיאט ללא קופאין
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?קולנוע יודע לנגן? כעע מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אממ לא זוכרת מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?לזרוק ת'זבל מה השיר האחרון ששמעת?ואז תבואי כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם?ימית ינון ופיצ בני כמה הם?ימית=27 וחצי ינון=23 וחצי פיצ=7 וחצי באיזה שעה הלכת לישון אתמול?אמממ 2 וחצי חיחיחיחי ((רעות לא לגלות למורה שמעת?!?1
)) באיזה שעה קמת היום? אמממ 7 וחמישה כמה זוגות נעליים יש לך?ממממממלללללאאאאאא על איזה צד ישנת בלילה?על הבטן
מה הצבע של השיער והעיניים שלך?השיער חום והעינים חום בהיר דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?אמממ לא זוכרת
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אחשלי, סתם עומד ומחכה שאני יראה לו את הלוח תוצאות של הכדורגל
מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?דרמה,ספורט אנגלית ומטמתיקה חיחיחי
והשנוא?תורה,נביא וכל השאר מה צבע החולצה שלך?אפור ורוד מה אכלת בצהרים?אממ לוזוכרת יש לך עגילים / קעקועים?לע באיזה פורומים אתה כותב?מלאא איזה דיסקים יש לך?הראל מויאל ומירי מסיקה שולטטטיייםם
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?פורום ישנונים
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? תפוז לאיזה חוגים אתה הולך?כדורסלל מה את רוצה לעשות עכשיו?לישון מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? אמממ לא זוכרת באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?לא רוצה !!! מאמין ברוחות רפאים?לע מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?יום העצמאות ישנת הלילה עם שמיכה?כע עשית פעם בנג'י / סנפלינג?כע איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה?לא ד'עת באיזה צבע העכבר שלך?לבן

יקיר15

New member
עונההה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? הרבה ... חחח קודם כל שיהיה לי ואז נדבר
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? להיות שחקן תיארטון/קולנוע מהו הצבע האהוב עליך? תלוי אני אוהב כמעט את כולם שחור לבן כחול תכלת אדום צהוב כתום ירוק חחח תלוי מה בא לי באותו יום מה השתיה המועדפת עליך? קולה ואם אני באמת מצא אז מים מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? בקולנוע יודע לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? לא יודע מה השיר האחרון ששמעת? של האלופה חחח ... כמה אחים יש לך? 5 איך קוראים להם? חגית,מיכל,יפעת,סיוון ושי בני כמה הם? שאלה קצת קשה חחח... אני לא ידוע בידיוק באיזה שעה הלכת לישון אתמול? ב-11 והייתי ממש אבל ממש ממשששש עייף אחרי שהחזרתי מהים ולא ישנתי כל הלילה לפני [ל מרות שחזרתי ישנתי עוד איזה 5 שעות ...אבל עדיין הייתי עייף וחוץ מזה שהייתי צריך לקום מוקדם ללמוד לבגרותת..] באיזה שעה קמת היום? קמתי בתהחלה בשעה 20 ל- 7 כי הכלבה המעצבנת של הייתה בחוץ ואז היא קדחה במוח שנפתח לה ... אז אני קמתי ואז קמתי ב-8 כי הייתי צריך לתרגל קצת לבגרות שהייתה לי היום בשעה 12 וחצי אבל הסבתר שבשעה 10 הייתי צריך ללכת לביה"ס לחזרות לטקס ... כמה זוגות נעליים יש לך? אמממ 4 בערךך משהו כזה אני כל הזמן זורק חח על איזה צד ישנת בלילה? מי יודע אני כל הזמן מתהפך תלוי איך נוח לי מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? לא קרה לי דבר רע היום ודבר טוב 'קיבלתי את המתוכנת באנגלית וקיבלתי 87 בC ו 93 ב-D והייתי די מרוצה חוץ מזה שעשיתי היום בגרות במחשבים וסיימתי עם המקצוע הזה זה די משמחח מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אני במחשב מן התסם מתכתב באיסי ואין איתי אפחד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אין אחד כזה אני זורם עם הכל והשנוא? מה צבע החולצה שלך? שחור& אדום מה אכלת בצהרים? קוסקוסס יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים אתה כותב? רק כאן איזה דיסקים יש לך? אממ כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום בשבילי חחח סתם לא יודע לא נראה לי שחסר .. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? כאן [ אין לי מי יודע מה זמן להיות על המחשב אז כשיוצא יל זה כאן ] לאיזה חוגים אתה הולך? אני לא בשום חוג בגלל שעם מזלי הטוב פספסתי את כל החוגים למשחק שהיה בב"ש אז אני מחכה לשנה הבאה ... מה את רוצה לעשות עכשיו? לשמוע שירים מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? היה בו קבב וממש לא רציתי לאכול אותו אבל דודה שלי הכריחה אותיייי באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? קליפרוניה - לוס אנגלס מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אממ לא זוכרר ישנת הלילה עם שמיכה? ברור היה לי מחלת קור מהיןם אפילו שלא היה לי קר התכסתי חחח עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? האלופה באיזה צבע העכבר שלך? שחור

זיוו2

New member
אנייייי =] ../images/Emo20.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? ואיי יש לי מיליון אלף תכנונים חח שיהיה לי אני יידע מה לעשות עם זהה
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? להיות שחקנית ודוגמנית. מהו הצבע האהוב עליך? כמעט כל הצבעים חוץ מכמהה כמו סגול
מה השתיה המועדפת עליך? קולה דיאט וענבים אבל אין על מים טעם החיים
מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? תלויי איזה סרט
יודע לנגן? כןן בפסנטר בחליל בדרבוקה חחחח
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? דיברתי בפלאפון עם אמאאא התגעגעתי אלייה מחר היא חוזרת
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? או לישון או ללמוד להבעהה
מה השיר האחרון ששמעת? "ואת" של הראל סקעת. כמה אחים יש לך? כולל אותי 3
איך קוראים להם? ניב הגדול אני ואז אחותי רז... בני כמה הם? 17 ואני בת 14 וחצי ואחותי בת 8 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אממ ניראה לי ב12 בערך
באיזה שעה קמת היום? היוםם קמתי מאוחר אבל הספקתי הכל קמתי ב7:32 דיי מאוחררר כמה זוגות נעליים יש לך? אממ יש לי הרבהה אני צריכה לס]ור אני יספר בהזדמנות יש לי יותר מ10
על איזה צד ישנת בלילה?אין לי מושג אני כל הזמן מתהפכת חחחחח על מה שיותר נוח.. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שטני וכחול. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? רע- חזרנו ללימודים
טוב- סיימתי את היומן קריאה החרא הזה
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אממ אני בחדר לבד כולם רואים למעלה את המשחק במקרן
כמה אנשים יש פה כל החברים של אחיי מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? אמממ לא ד'עת לפעמים אני אוהבת ולפעמים אני שונאת אין אחד שאני אוהבת במיוחד שאני ממש מחכה לו חחח והשנוא? אנגלית
מה צבע החולצה שלך? לבן
מה אכלת בצהרים? תפוחי אדמה עם קציצה
יש לך עגילים / קעקועים? יש לי רק עגילים 3 באוזן ימין ו2 באוזן שמאל
חולה על עגילים באיזה פורומים אתה כותב? כאן בהדס מורנו מידיי פעם ובאמ"ל מידיי פעם איזה דיסקים יש לך? אממ כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אמממ אין לי מושג אולי פפורום עליי חחחח סתםםם אל תדאגו יהיה בעתיד חחחחח
באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? פההה
לאיזה חוגים אתה הולך? ריקודים
מה את רוצה לעשות עכשיו? לישוןן
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? אממ שקשוקה זה היה בבצפר
אבל אכלתי רק רבע כי לא הייתי רעבה
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב מאמין ברוחות רפאים? לא ... מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ואיי בתחילת שה שנים לא אכלתי המבורגר.... ישנת הלילה עם שמיכה? כןן היה קפוא בלילהה ניהיה קר בבאר שבע בלילות
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לאא אבל אני מתה לעשות את הבאנג'י שיש בסופרלנד. איזה תוכניות ראית / תראה היום בטלוויזיה? האלופה וילדות רעות. באיזה צבע העכבר שלך? שחור כזה

KATYUHA

New member
עונה לעצמי!

איך עבר עלייך היום?טוב מאוד אני אפילו לא הרגשתי שהיום עבר.... משהו טוב שקרא לך היום:אני התקוננתי לאודישן החברות שלי אמרו לי שאני שרה מהמם!!! משהו רע שקרא לך היום:כלום!!!! שיר שעשה לך את היום:"ואת"של הראל סקעת תמונה שעשתה לך את היום:
משהו מצחיק שאת רוצה לספר:אין לי...

טל ועדי1

New member
עונות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איך עבר עליך היום?לא משו בכלל...
משהו טוב שקרה לך היום ואתה רוצה לשתף אותנו: ראינו את הבני דודים המושלמים שלנו...
משהו רע שקרה לך היום ואתה רוצה לשתף אותנו:היינו במסיבת בריכה של חברה שלנו שחגגה יום הולדת, וכל החברות שלנו לא הגיעו חוץ מ-2 שהגענו איתם!
שיר שעשה לך את היום:בבוקר- ואת של הראל סקעת בצהריים: feel-רובי וויליאמס Hips don't lie-שאקירה ובערב: fly-הילארי דאף סימנים-הראל מויאל ו-shut up- cassada
תמונה שעשתה לך את היום: של אגמוש בכותל!
מ=ו=ש=ל=מ=ת=
משהו מצחיק שאתה רוצה לספר: לבן דוד שלנו הקטן (שעוד לא בן שנה!) עשו תסרוקת מצחיקה כמו של פנקיסט.. חחחחחחחח

עונההההההההה:]]

איך עבר עליך היום?|הדגש אחלה בכלה הסתבכת וקיבלת בוקס וכאפה
משהו טוב שקרא לך היום ואתה רוצה לשתף אותנו: אממ לא:]] משהו רע שקרא לך היום ואתה רוצה לשתף אותנו: אממ גמלא:]] שיר שעשה לך את היום: אמממ לא
תמונה שעשתה לך את היום: אין:] משהו מצחיק שאתה רוצה לספר:

אייללוש

New member
עונה../images/Emo3.gifותודע../images/Emo3.gif

איך עבר עליך היום
אמממ היה ממש כיף וקניתי חולצה של סקצרס
משהו טוב שקרא לך היום ואתה רוצה לשתף אותנו
קניתי חולצה של סקצרס
משהו רע שקרא לך היום ואתה רוצה לשתף אותנו
השמנתי בטרוף
שיר שעשה לך את היום
אמממ לא ממש יצא לי לשמוע ממש שירים אבל את הצלצול בטלפון
כאילו שמעתי מלא שירים אבל אין לי צל מה שמם
תמונה שעשתה לך את היום
אגמושלמת שלי בכותל בירושלים
משהו מצחיק שאתה רוצה לספר
אמממ היו מלא דברים מצחיקים

תודע מותק../images/Emo110.gif

אני עונה לגבי היום כבר
איך עבר עליך היום?
משהו טוב שקרא לך היום ואתה רוצה לשתף אותנו: הממממממ שלא היה אנגלית שעתיים:)
משהו רע שקרא לך היום ואתה רוצה לשתף אותנו: שזרקתי על מישו מים אז הוא ירק עליי מים מהפה שלו:S... ואח"כ גם נרטבתי מהממטרות וגם נפלתי כשחזרתי הביתה
לא בדדיוק מיי דיי
שיר שעשה לך את היום: "אני רואה לך בעיניים" סתם שרתי אותו הרבה לעצמי:p
תמונה שעשתה לך את היום
משהו מצחיק שאתה רוצה לספר: המממממממממממממממממ אין

עונענענענענענע../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

איך עבר עליך היום? עבר פסדר
אני חושבת
משהו טוב שקרא לך היום ואתה רוצה לשתף אותנו:אממ שאני ורעות((האכלנית)) היתשחררנו מוקדם
משהו רע שקרא לך היום ואתה רוצה לשתף אותנו: שרעות ((האכלנית
)) לא רצתה להישאר איתי להיתנדב במוקד שיש לנו בבצפר
לא אשכח ולא אסלח!!! שיר שעשה לך את היום:ואז תבואי
של הראליי תמונה שעשתה לך את היום: אין
משהו מצחיק שאתה רוצה לספר: חחחחחחחחח שאח של רעות ((האכלנית
))היסתפרר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה כזה קוררעעע

למעלה