שיהיה לכם שבוע טוב ,וחופש נעים:].

sapirs1

New member
שיהיה לכם שבוע טוב ,וחופש נעים:].

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: מאכל השבוע - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

עדן גפן

New member
צעצוע של סיפור../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif|פיס|

שיר השבוע של אביב : השכבת אותי בעשר -שיר השבוע לא של אביב : End Of The End -אלבום השבוע: Memory Almost Full של פולי -משפט השבוע: "ועשינו אהבה על הפסנתר העתיק ונשארנו שם מאז ולעולם.." [זה הולך בערך ככה.] [זה חלק מקטע שאני כתבתי] -משהו שעשה את השבוע הזה: 1.חזרתי לכתוב. 2.התעויוט. 3.חופש. 4.הידיעה שמחר יש קורס. -משהו שהרס את השבוע הזה: אביב=\ -מאכל השבוע: לא אכלתי כלום השבוע=\ [כמעט] אני חולה.. - מסר לאומה : כנסו לבלוג שלי. אני רוצה לדעת את דעתכם על הפוסט האחרון שלי. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: קורס מד"צים. - תמונה השבוע :

keren358

New member
חופש משובח שיהיה לכם!

שיר השבוע של אביב : אוהב להיות עצוב. -שיר השבוע לא של אביב : אריק איינשטיין- עוד ניפגש. -אלבום השבוע: -משפט השבוע: "אני חושבת שאמא שלך מרגישה איתך שהיא משחקת עם ילד בת 3" -משהו שעשה את השבוע הזה : מתכונת טובה בסוציולוגיה וקבלת ספר מחזור, DVD של המסיבה ועוד מתנות. -משהו שהרס את השבוע הזה: או אה. מאכל השבוע: שניצל. - מסר לאומה : אמ.... - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: נשף נשף נשף ובגרות אחרונה סופסוף. - תמונה השבוע :

Hosh17

New member
"ואתה מרגיש שאתה האיש הכי בודד בעולם.."

מוצא את עצמך הולך נגד הרוח שיר השבוע של אביב : לא יכולתי להציל אותך -שיר השבוע לא של אביב : הולך נגד הרוח-שלום חנוך,הכל עד לכאן-עמיר בניון,היהודים-מחפש תשובה -אלבום השבוע: שלום חנוך מיטב -משפט השבוע: אין -משהו שעשה את השבוע הזה : היתי בים והיה כיף וגם קנו לי 2 אוגרים מתוקים -משהו שהרס את השבוע הזה: קראתי אתמול את התחזית החודשית שלי ונבהלתי מאכל השבוע : אין - מסר לאומה : אל תשחררו אוגרים חופשי בבית....אתם עלולים למצוא אותם בתוך השקית של השואב אבק, בתוך השואב עצמו. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: כלום - תמונה השבוע :

הקצין הג'ינג'י:

שיר השבוע של אביב : "סוף העולם" בגירסה החדשה. שיר השבוע לא של אביב : "מיליון פעם" - מלכת הפלקט. -אלבום השבוע: "ממנטו מורי". -משפט השבוע: "אין לך מקום". -משהו שעשה את השבוע הזה : מנוי לבלוקבאסטר. -משהו שהרס את השבוע הזה: עיניים אדומות. מאכל השבוע: ספגטי בולונז של סבתא. מסר לאומה : תהיו טובים. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: עובר תפקיד.

galush29

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע של אביב :סוף העולם.היחיד שיכלתי לשמוע כי הייתי באילתP: -שיר השבוע לא של אביב :אין -אלבום השבוע:לא שמעתי שום אלבום -משפט השבוע:"תזמינו אותי לטיילת" - "וואי הסוכר הזה משהו משהו"XD -משהו שעשה את השבוע הזה : משה ומני..ככXD -משהו שהרס את השבוע הזה:כלום=]אחלה שבוע מאכל השבוע:כל פעם משהו אחר חחח - מסר לאומה :אני אוהבת את אילת=]איזה שווים יש
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:להתחיל עבודה..לילה לבן בצופים=] - תמונה השבוע :

TairAtias

New member
לפעמים עננים של דמעות בראשך מצטברים

שיר השבוע של אביב :יש לך אותי/ללב שלי אין בית/מאוהב מירח מלא -שיר השבוע לא של אביב :אמממ נראה לי הארט שייפד בוקס של נירוונה... -אלבום השבוע:ירח מלא 2 -משפט השבוע:אין -משהו שעשה את השבוע הזה :רצו לדקור אותי ואיימו עלי ובסוף לא עשו חחחח זה היה מה זה מצחיק -משהו שהרס את השבוע הזה:ריב עם ילדה אבל השלמנו מאכל השבוע: קובה סלק. סתם. - מסר לאומה :הכי קרוב לבד - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:להזמין מחר כרטיסים לאמפי וואהל - תמונה השבוע :

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של אביב :יש לך אותי. -שיר השבוע לא של אביב :מצא לסרט של קולומביה. -אלבום השבוע:המכתב. -משפט השבוע:"בלילה משתכרת אותי היא מחבקת" -משהו שעשה את השבוע הזה :העבודה החדשה שלי בבית קפה כמובן:]]] רק היום עשיתי 320! -משהו שהרס את השבוע הזה:אתמול בלילה.טעות איומה. -מאכל השבוע:פנקייק - מסר לאומה:כשתשתכרו אל תעשו כל מה שנראה לכם. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:לעבודלעבודלעבוד. - תמונה השבוע :

R h o n e

New member
אוקיי

שיר השבוע של אביב : הכל נהיה לא רגיל -שיר השבוע לא של אביב : כלום לא עצוב - אביתר בנאי -אלבום השבוע: אביתר בנאי -משפט השבוע: היידד -משהו שעשה את השבוע הזה : האוספים :) -משהו שהרס את השבוע הזה: אין :) מאכל השבוע אמממ תפוחי אדמה? - מסר לאומה : אל תתעצבנו - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: האוספים :) - תמונה השבוע : - אין :)

..........

-שיר השבוע של אביב: וואי, אין... -שיר השבוע לא של אביב: גם אין -אלבום השבוע: כנ"ל... עוד שאלה אחת על מוזיקה לא יודעת מה אני עושה -משפט השבוע: שלום וברכה -משהו שעשה את השבוע הזה: בודפשט, החברים, חידוש קשר עם חברה אחרי הרבה זמן -משהו שהרס את השבוע הזה: לא היה כיף כמו שחשבתי בחתונה של הבת של אשתו של אבא שלי -מאכל השבוע: אין -מסר לאומה: צופים לעתיד טוב יותר =) -משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שיחת שיבוצים, קורס מסכם!!! -תמונה השבוע: אני לא במחשב שלי

Don't leave the light on, baby...

שיר השבוע של אביב: גן החטאים.
שיר השבוע לא של אביב: The end of the world/ Skeeter Davis.
אלבום השבוע: כנסיית השכל- אוטוביוגרפיה.
משפט השבוע: "חם לי אש".
משהו שעשה את השבוע הזה: סיימתי עם לשון לכל החיים (וגם הלך טוב בבגרות!), הייתה לי הפקת סיום בתאטרון ומסיבת בריכה אצל חברה.
משהו שהרס את השבוע הזה: סתם משהו קטן שביאס קצת.
מאכל השבוע: וואי, בקושי אכלתי השבוע. אז בעיקר דיאט קולה, נגיד שזה מאכל.
מסר לאומה: האמת שאין ממש.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: צילומים לפרסומת, ואביב בזאפה (אני מקווה שאגיע).
תמונה השבוע: מההפקה שהייתה ביום שני, 25.6.07. (אני אישה בהריון).

למעלה