שיהיה לכם שבוע טוב ,וחופש נעים:].

bazmaster

New member
קבביזם לשלטון!

שיר השבוע של אביב :שנינו שווים -שיר השבוע לא של אביב :מליון פעם - מלכת הפלקט -אלבום השבוע:ענה לי - אהוד בנאי -משפט השבוע: לא!! מה אתה עושה??? זה לא מיונז!! זה הפלמוליב!!! -משהו שעשה את השבוע הזה : האם...לא משהו מיוחד -משהו שהרס את השבוע הזה:כלום
מאכל השבוע : שניצל+צ'יפס - מסר לאומה : כשאתה שותים בירה, בסבבה שלכם, חצי ליטר מגניבה כזאת, ואתה לפתע שמים לב שהיא מתחילה להגמר, הפלא ופלא!! יש פתרון לשגעון! סטרט-אפ מטורף! זרקו אבני חצץ אל תוך הבירה, וראו כיצד מפלס הבירה עולה חזרה למעלה! וזו בעצם, בירה שלא נגמרת! סטארט-אפ מטורף!!!! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הופעה של הלהקה ביום שלישי(מחר...) - תמונה השבוע :

אלינה מ

New member
חחח גדול! /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

/tapuzforum/images/emo6.gif

hagzi

New member
אוףףף../images/Emo29.gif

שיר השבוע של אביב : על הכנרת בזריחה- איפה שאני לא אהיה השבוע -שיר השבוע לא של אביב : לא יודעת -אלבום השבוע: לא יודעת -משפט השבוע: "who said that? Donkies can't talk", said donkey -משהו שעשה את השבוע הזה : הכל הכל -משהו שהרס את השבוע הזה: שהתייבשתי ולא יצאתי היום לרפסודיה
מאכל השבוע: פחית מיץ ענבים - מסר לאומה : שתו עוד מים כן רק עוד מים... - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מחנה קיץ!!! - תמונה השבוע : אין

אלכסהה

New member
באיחור קליל.

שיר השבוע של אביב: שברי את הטלוויזיה [אמנם לא שלו, אבל בביצוע שלו]
שיר השבוע לא של אביב: אבק הכוכבים- ירמי קפלן
אלבום השבוע: עומד על נייר- אביתר בנאי
משפט השבוע: תנועת הצופים תטפח חיים קבוצתיים בחברה!
משהו שעשה את השבוע הזה: סיימנו את המערך.
משהו שהרס את השבוע הזה: עזבו.
מאכל השבוע: פאפאג'ינוס.
מסר לאומה: הדרכה 2000 בשמים
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: סתיווש באה מניו יורק.
תמונה השבוע: אין לי כוח להעלות עכשיו \:

Stillillgal

New member
טוב נו...

שיר השבוע : הכי קרוב לבד שיר השבוע לא של אביב: שאלה קשה....אלך על...Elliott smith - a fond farewell אלבום השבוע: Morrissey - Bona Drag משפט השבוע: יש 2 ... 1: (אלון מזרחי) "כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים" ואם אתם רוצים עוד => http://www.donkey.co.il/forum/message.aspx?id=310357 והכל אמיתי אגב 2: (מתוך ההצגה "רוזנקרנץ וגילדרנשטיין") איך אתה מעדיף להכנס לארון מתים, חי או מת?" משהו שעשה לי את השבוע: ההצגה הזאת משהו שהרס את השבוע: שרמוטה פסיכוטית קטנה מאכל השבוע: רביויל פטריות ברוטב פסטו מסר לאומה: תמסרו את ידכם אך את לבכם שמרו לעצמכם ואת כבודכם משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שום דבר תמונה מהים שאהבתי

yellow cheese

New member
ME ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של אביב : סוף העולם -שיר השבוע לא של אביב : משהו קטן וטוב של משינה -אלבום השבוע: סינרגיה אני מניחה, סתם כי אחיות של אופיר לא מפסיקות להשמיע אותו -משפט השבוע: אין כזה -משהו שעשה את השבוע הזה : אתמול בערב
-משהו שהרס את השבוע הזה: שלשום בערב מאכל השבוע: בורגראנץ'! - מסר לאומה : אני מובטלת ממחר! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אין כזה - תמונה השבוע : תמונה שלי?

למעלה