שיהיה לכם שבוע טוב ,וחופש נעים:].

../images/Emo160.gif

שיר השבוע של אביב :עונות -שיר השבוע לא של אביב : Street Spirit,רדיוהד -אלבום השבוע: O,K COMPUTER כרגיל. -משפט השבוע:Cracked eggs, dead birds Scream as they fight for life I can feel death, can see its beady eyes -משהו שעשה את השבוע הזה : כלום משהו שהרס את השבוע הזה:הכל מאכל השבוע - מסר לאומה : "אל תתלוננו?" משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ים. תמונה השבוע :

sapirs1

New member
~

שיר השבוע של אביב :משומה אין. -שיר השבוע לא של אביב :צל כבד. -אלבום השבוע:אביתר בנאי -אביתר בנאי . -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה :שיחה מידיד רחוק,יום צופה.סיימת קורס קיץ -משהו שהרס את השבוע הזה:חברה וידיד הכי טובים שלי היו רחוקים.כל הפרויקט ,החום הנוראי ,שלא הייתי בוהפעה של עברי אתמול . מאכל השבוע:אורז. - מסר לאומה :אמ צה"ל זה חרא. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:אח שלי חוזר מחו"ל אחרי חצי שנה :}!!!!!!!! ים ,ויום נישואים להורים . - תמונה השבוע :

hagzi

New member
מזל טוב על הקורס../images/Emo29.gif

קורס קיץ אצלכם זה כאילו קורס הדרכה מסכם? מאיפה את? איזה שבט? איזו הנהגה? איזו תנועה?
סתם סתם... אני צוחקת

sapirs1

New member
חח לא זה קורס קיץ בבית ספר.

הקורס מסכם שלנו זה הנהגתי וזה באוגוסט התמונה שלמעלה זה מהסמינר סיום קורס שהיה לפני חודש בערך[הפכנו מקורס לשכבה] . שבט עוז הנהגת דר"ג ואת :]?.

hagzi

New member
אופס../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif בדאחקות../images/Emo29.gif

אני משבט דן, הנהגת ת"א... ועוד שבועיים אני שמיניסטית! תהנו בקורס מסכם, זו חוויה מדהימה!

Z A M i

New member
../images/Emo12.gif

זה היה ממש מפתיע לראות את זה. מגניב..
איך ירון כולו פרוע.

יאללה יולי

שיר השבוע של אביב : אלפי אנשים -שיר השבוע לא של אביב : Nine Inch Nails -The Great Beyond -אלבום השבוע: Infected Mushroom -Viscous Deliscous -משפט השבוע: המשפט של קצב
-משהו שעשה את השבוע הזה : עברתי לגור לבד -משהו שהרס את השבוע הזה: שום דבר, היה שבוע סבבה מאכל השבוע: סנדוויץ רוסטביף בפאדיס - מסר לאומה : בואו נמות עם חיוך על הפנים - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יום שבת, הולך להיות מעניין :) - תמונה השבוע :

ה ד ס ס

New member
למרות שלא הייתי פה שנים.....

שיר השבוע של אביב : מגיע לך יותר והכל מתפורר -שיר השבוע לא של אביב : hurt ואבות ובנים -אלבום השבוע: הראשון של אביתר בנאי -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : סיימתי את הבגרויות :))))))))) -משהו שהרס את השבוע הזה: אני מאכל השבוע: אבטיח
- מסר לאומה : תהיו אמיתיים עם עצמכם! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אין - תמונה השבוע :

מעיין51

New member
לילה גוב

שיר השבוע של אביב : אופק ילדותי -שיר השבוע לא של אביב : "הבלדה על יואל משה סלומון" ["שבלול" -אריק איינשטיין ושלום חנוך]
-אלבום השבוע: שומקום -משפט השבוע: המשפט המזעזע של משה קצב.. והעונש המגוחח שנתנו לו -משהו שעשה את השבוע הזה : עשיתי עגיל באף.. -משהו שהרס את השבוע הזה: מפרמטים לי את המחשב!! לאא...אוף =\ מאכל השבוע: גלידה של פינגווין.. בכמות מטורפת - מסר לאומה : ממ - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: להתחיל את החופש כמו שצריך [עד עכשיו החופש היה מלווה בלימודים, כי היה לי מבחן חשוב] בלע בלע - תמונה השבוע :

Forever NemeSh

New member
זה כתוב בספרים.. ../images/Emo63.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע של אביב: מלאך
שיר השבוע לא של אביב: תחזור תחזור- משינה
אלבום השבוע: גג- ג'ירפות משפט השבוע: "ומה זה לב רגיש מול בטחון של מדינה" משהו שעשה את השבוע הזה: השיחת טלפון ממנו ביום שני בערב משהו שהרס את השבוע הזה: סבא
, וזה שלקחו לי אותו. מאכל השבוע: פטיבר עם קפה מסר לאומה: צבא זה חרא, מסתבר שגם אחרי שמשתחררים! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שהוא יחזור!!!!!!!!!! אבל מציאותי יותר, שנוכל לסדר לפגוש אותו. תמונה השבוע:

Forever NemeSh

New member
הבהרה../images/Emo26.gif

משהו שהרס את השבוע הזה: סבא
, וזה שלקחו לי אותו.
סבא, וזה שהוא איננו..
ולקחו לי אותו- הכוונה היתה למישהו אחר
(מתגעגעת כ"כ!) זנות עם כולם, איזה שבוע נאחס

InnocenceLost

New member
חופש מעולה לכולם!

שיר השבוע של אביב : מצטערים -שיר השבוע לא של אביב : orphaned land - the storm still rages inside -אלבום השבוע: החדש של רונה קינן -משפט השבוע: the clock ticks life away -משהו שעשה את השבוע הזה : היום הייתה בגרות אחרונה, ושיעור נהיגה ראשון -משהו שהרס את השבוע הזה: מחר מתחילה לעבוד, אין לי כוח... מאכל השבוע סלט כרוב של חברה - מסר לאומה : כואב לי הראש - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הופעה של מיספלאג.. בביט בחיפה יום שבת הזה, תבואו! - תמונה השבוע :

אז היא כוסינפה!!! היא כוסינפה! היא כוסית...

אבל כונפה!! שיר השבוע של אביב : לא שמעתי אותו בכלל >< שיר השבוע לא של אביב: סיביל וואר, של גאנז וטן יירס גון של לז זפלין. אלבום השבוע: משפט השבוע: אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי
משהו שעשה את השבוע הזה : ביקורים במדצים, מפגש קבוצה... משהו שהרס את השבוע הזה: המון
מאכל השבוע : דנונה גרנולה מסר לאומה : מטריד לדעת שאומה שלמה תשמע תמסרים שלי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מסיבת סיום של אחותי [יב] תמונה השבוע : האידיוט מהבומבמלה ><

../images/Emo36.gifשריק שרק,

שיר השבוע של אביב : את הכלב ואני , שיר עם תקווה ואופטימיות וציפייה לאהבה
-שיר השבוע לא של אביב : אני רק רוצה אותך (אוזי אוזבורן) -אלבום השבוע :אוזמוזיס -אוזי הקיסר אוזבורן -משפט השבוע: אני רק מפלצת (חוסר בטחון) מתוך שרק הראשון -משהו שעשה את השבוע הזה :ירידה בכאבי בטן -משהו שהרס את השבוע הזה:הוא רק התחיל ,,,משהו מהשבוע שעבר: חרדות שקשורות במוות , ומוות מאכל השבוע: סלט+לחם עם גבינה וחביתה ,,,פשוט וטעים לי - מסר לאומה :גם "למפלצות" יש רגשות , (שרק 1) - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: להרגיש טוב יותר נפשית ופיזית , - תמונה השבוע :שרק הראשון ראיתי אתמול פעם ראשונה איזה חמוד ומרגש זה ,

למעלה