שיחה של היום בין חברות
|בנדנה

אש אש

New member
שיחה של היום בין חברות../images/Emo66.gif|בנדנה

הוא מזמין אותי לוויקנד לאילת (לא משנה שדחיתי את ההצעה) המלון כבר שולם דרך העבודה אבל מה עושים ביומיים מסעדות? מי משלם מה? מתי? הכול חדש לי ומביך בדייט שניים שהיו לי הוצאתי את הארנק בכנות תמיד אראה נכונות השאלה שלי ובאמת רוצה לדעת כשגבר מזמין....הוא אמור לשלם? להתחלק בחשבון יהיה יפה ונכון? אני לא אתעקש,זה גם כך מביך אותי. אש
בצעדיה הראשונים של דייטים.

השאלה היא קודם כל האם יש רצון???

אם כן ויש ביכולתך להשתתף בהוצאות,הציעי,שילפי ארנק בכל הזדמנות,ואם ימשיך לסרב בעקשנות,הזמיני אותו ל"דרינק" על חשבונך בערב ,במלון...אם אין באפשרותך לממן את חלקך,שתפי אותו בבעיה בכנות לפני ...מקווה שיסתדר לשניכם.

אש אש

New member
אם לא ארצה לא אהיה שם../images/Emo98.gif

זה לא המלון,היות ודחיתי את ההצעה מכאן החלה השיחה. ואין לי בעיה להגיד אין לי, מה גם שתחילת קשר שלא יודעת אם יוביל ולאן לא רצה עם שלטים שאין לי:) השאלה מופנית בכללי דייט ראשון שני בכלל מה נכון או לא? כמובן שאם אכנס לקשר "רציני" (בזמן) חושבת שהשניים צריכים להתחלק מבלי לעשות חשבון. תודה אופטימית על תגובתך.
אש.

רות 2

New member
מה נכון או לא???.

שאלה טובה אבל לתשובה אין נוסחאות... של מה נכון ומה לא הכל תלוי מה מרגיש לך נכון...לא מה מקובל... וגם איך "זורם" בינכם (בעעעעעעע שונאת ת'מילה זורם..) יש קשרים שהחלו מזיון כבר בדייט הראשון.... יש קשרים שניגמרו רק בגלל שהיא התעקשה לשלם חצי...

Deerest

New member
קלפים על השולחן

מודרני או לא מודרני כשגבר מזמין הוא משלם אלא אם כן שיתף אותך בלבטיו בנושא ובעקבות כך הפכת לשותפה גם להוצאות. ואני הולך צעד אחד קדימה (או אחורנית) ואומר כשאשה מזמינה (יש דבר כזה?) היא משלמת אלא אם כן... כנ"ל. ובכלל, אש, מביך? כבר בהתחלה? אני חושב שאת כל הנושאים הלא נעימים צריכים להניח על השולחן, תמיד, לא רק בדייטים. התחושה שבאה אחרי, הקלה או מתח, יכולה להעיד על כיווני התפתחות אפשריים של היחסים. בכל מקרה, אל תשכחי גם להינות בין לבין.

רות 2

New member
בוא ניראה....

יצא לי להזמין...ולשלם יצא לי להיות מוזמנת ולשלם ביחד ויצא שהוא שילם. בכל המיקרים הנ"ל הרגשתי נוח ונעים זה מתחיל מזה שלא מתחשבנים..ולא שופטים על פי סך החשבון החלוקה והמשלם.. ואם יש בעיה כספית אז מראש אומרים ודוגרי..לא מתאים לכיס שלך.. כל ערב מסעדות.. אבל זה לא צריך להפריע.. לא רק הכסף הוא המוטיב להנאה בחופשה משותפת.. יש את הטיולים,הסקס,השיחות,רחצה בים....ו.. הנה רות מתחילה לדמיין......................... (רות תמיד העדיפה לשלם ולהתחלק...אבל לא "הלכה לרב" אם הוא התעקש)

סתם קמצן,אני הייתי משלם עליך הכל..

וללא היסוס. מאיפה את מקרצצת את הקמצנים האלה? תשאלי אפילו את רות 2 איזה חיים עשינו על היכטא שלי באיים הקריביים,הכל על חשבוני. אתן לך טיפ. בדייט הבא תסתכלי על הגבות שלו. אם הן מחוברות ,זה לארג'. אם יש מפתח רחב ביניהן,חבל"ז. אותו דבר לגבי בחורה,אבל בהפוך. אם הגבות שלה מחוברות....חבל לי על הזמן.....

רות 2

New member
מיפגר .... אם הם מחוברות

אז הוא קמצן.... אהההה אז הכל בגלל הגבות המחוברות שלי.... ואני כל הזמן חשבתי שזה בגלל התחת הגדול של והורידים ברגליים וביגלל השפם... אבל חיים ואלההה עשינו אבוסעינק..

רות מגיע לך בוסה בסבוסה,אבל נשבע

לך שקראתי על הגבות בספרו של יגאל אריכא. הוא מתאר שם איך לזהות לפי תווי פנים את אופיו של האדם. ועוד לא ספרתי לך על הפרק העוסק בכירולוגיה. התמקדתי בעיקר על הפרק הדן בגבעת וונוס...

אש אש

New member
נשמה שלי קונני שלי../images/Emo24.gif

הוא התכוון לשלם הכול גם טיסות לי לא נוח עם זה. אבל אבל אבל אבל אם הגבות שלו מחוברות בנינו לא יהיה חיבור ח ב ל "ז :)

אש אש כפרה,מה לא נוח ?

הרי רצית גבר מודרני,לא כן? אם את מאוכזבת מכך שמתעקשים לשלם עליך את מוזמנת להזמין אותי....

אש אש

New member
מה ליאכטה שלי?../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo29.gif

יש לי בריכת גומי בגינה מתאים לך?

מאז שמיטת המים שלי נקרעה בגלל...

ההתלהבות של סטלה השכנה שלי,אני לא מעז לעלות על מיטת שכזו. במקום מיטת מים, הכנסתי לחדר ערימות תלתן ירוקות וטריות. זוכרת את הסרט "המגדל הלוהט"? כך היה עם מיטת המים שלי.

אש אש

New member
יא קרוע מה עשית כבר?אממ.....

יש לי מיטת מים (טוב לא אותה אחת) 20 שנה עם כל הלהט לא שיחזרתי את המגדל הלוהט.

זה סימן שאת צריכה לשפר את הביצועים

של אש אש כפרה שלי. לא ייתכן שמיטת מים תעמוד בפני אישה להוטה. נקודה. תגידי,את פולנייה,נכון?

אש אש מתוקה שלי ../images/Emo25.gif

את לא צריכה לאשפז אותי. את מדברת עם מנהל המחלקה בכבודו ובעצמו! רוצה להצטרף אלי? שומר לך את המיטה ליד החלון...

למעלה