שיחה של היום בין חברות
|בנדנה

זה חור הצצה? זה נראה כמו יציאה של

קליע 0.5 ..... מזמין אותך לקלוב שלי מאחורי הבורסה. שב לך בנחת מול חלון הצצה ענק ואטום ותן הוראות לגברת. ויש כמובן גם חלון הצצה לנשים. אבל הוא לא אטום.

אלמרה

New member
אופס.. סליחה.. לא התכוונתי אבל....

שם בתאילנד.... החור יותר אממ... גדול! שם בחוף פאטייה הים יותר כחול! שם בחוף... החול... נדבק לתחתים של הגבירות... אתה קרוא לסדר! רוץ לנער להן את גרגרי החול שדבקו...

אני מעניק לגברת אש אש שתי.....

נשיקות מצלצלות על הלחי על שיתוף הפעולה הערב!
הלוואי וכל ערב תשכחי לקחת את הכדורים....

אש אש

New member
תודה נישמתי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אוי זה לא ששכחתי זה פשוט.... לקחתי את הכדור הכחול במקום את הוורוד ללילה.

אלמרה

New member
אמרתי לה כבר פעם - פעמיים - שלוש!

לא רק לא לשכוח את הכדורים! לזכור לקחת קודם את ה
הלבן ואחוריו את ה
הצבעוני... התבלבלה הערב...

מבקש את סליחתו של מנהל הפורום...

על שהסטתי את הדיונים הרצניים שהתחוללו פה בעניין סגירת ופתיחת דלתות לעלמות החן,למסילות של שובבות יתר.... אחזור כשאבחין שאתם דנים ברצינות בליווי "משלי קרילוב" בענייני קליפות גרעינים בסלון.

אלמרה

New member
הפורום לא של אבא שלי, ואפחד לא קובע

שדיוני הפורום הוסטו. זו זכותו של כל אדם לבטא את שעולה על דעתו ומי שקורא בין השיטין יכול להבחין גם בדברי טעם הנאמרים באמת. בבואי לפתוח את הפורום חשבתי גם על הווי חברתי. כעת מוכן לקבל שעצותיהן של מלומדי, חברי מנהלי פורומים שכנים, גולשים מנוסים וותיקים, הנם בעלי הגיון ועל רעיון המפגשים - ויתרתי. עם זאת יש לדעתי טעם רב בדברי פיטר פן המפנה את תשומת ליבנו לקיומו של הצ'אט. האמת? בחלומי הרטוב מאוד אני רואה שם את המספר בסוגריים (8-10) המעיד על פעילות עניפה בצ'אט... חששתי שזה יקרה מוקדם מידי ועל חשבון הפורום. כעת? הרגישו חופשיים חברה!! הדיונים הרציניים מתחילים מרגע זה.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifיש לי שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

פה זה פורום זה, או שזה צ'ט ?

אש אש

New member
מה פיטר מה כבר לא בסדר?

בשעות הלילה אנחנו מרשים לעצמנו להתפרק קצת,מחר נשחק אותה שוב אנשים רציניים שאם יגיעו אורחים,יראו שאנחנו איכותיים.

אלמרה

New member
הי פיטר פן..

לזה בדיוק התכוונתי בענין ה"פגש" עליו דברתי.. מותר בשעות לילה מאוחרות כאשר ששש... אל תגלה אפחד לא רואה... להשתובב? לצחוק לפני שעולים על יצוענו? (כן, יש לי מיטת מים) אז מה? מי שטוען כל הזמן שפורום הוא פורום וצ'אט הוא CHAT זה אני. אז יש פה שרשור שטוטניקי, שמח ומחייה ומשובב נפש... ואל תראה את קונן ככה, הוא מה זה רציני... מציע לך שוב לקרוא את דבריו גם אם נאמרים בהלצה - אני קורא אותו ברצינות הכי גמורה ולומד על החיים ומשמעותם... מי כמוהו יכול ללמד אותנו פרק בחיים. אני!

מותר גם לפתוח חדר בצ'ט בכל שעה

משעות היום ולעשות ב-ד-י-ו-ק את אותו הדבר. בשביל מה התוכן הזה צריך להתנוסס ולנצנץ בפורום, כשכל מזדמן לכאן לא מכיר את הדמויות והתכנים ה"פרטיים" האלו לא מענינים לו את קצה הצ'ופצ'יק ? יש לנו תפישה אחרת לגמרי ביחס למהו פורום אבל אני עייף, היה לי יום ארוך, הבת שלי מאושפזת ואניהולך לישון עכשיו. לילה טוב לכם

אש אש

New member
המון בריאות לילדה מכולנו../images/Emo23.gif

נדבר על הנושא בפעם אחרת.

פיטר כפרה עליך...מכיר אותך כבר שלש

שנים ולמדתי לחבב אותך. מבטיח לך שלא להתערב בדבריך המלומדים,הנאורים. קורא אותך בשקיקה ומודה שלא תמיד מבין את העברית המסוגננת שלך,אתה אשף המילים העבריות. לפעמים נדמה כאילו אתה יושב בצוות המוחות הממציא בכל שבועיים מילה חדשה בעברית. מאידך,זה סגנון הכתיבה שלי,עברית פשוטה,ותצטרך להתרגל. נראה אותך מתעלם מפרגון שכזה, שבא מכל הלב.

1 אישתו

New member
מקסים קונן המלעון../images/Emo25.gif

בלעדייך כל פורום הופך לשעמום אחד ארוך.

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה 1אישתו....

וואחד וואחד אישתו... ובוקר טוב לכולכם.

למעלה