שיחה של היום בין חברות
|בנדנה

אלמרה

New member
אלף כבאים לא יצליחו לאשפז אותי...

לא לא!!! אז את מנסה לאיים על קונן היפה? מה? כאילו? מפחידים יונה ביין? חחח... אוהב את הסתלבטות הזו, הערב הזה לא ישכח, מסיבה חשובה מאוד. אחרת.

אדון מנהל !! בעידן המודרני אסור

לגבר להסתיר שון כלון! למה התכוון המשורר כשאמר שלא ישכח את הערב בגלל סיבה אחרת? האם המנהל באמת חבר בדרקטריון "אנה קרענינה" שמאחרוי בורסת היהלומים?

אלמרה

New member
לא לא לא ממש לא חביבי..

הערב החלפתי דיבור עם שכנתך טאקאט עינה - אליס שרק עובדת שם במכון ליצור פוספאטים שמייצרים מפסולת יהלומים... מעולם לא הצצתי ורק חושב כל הזמן אם להביא את "מה שרואים משם ולא רואים מכאן". תמונה מעוררת מחלוקת. אולי לאור לקחי השכנות הטובה נוותר.

אלמרה

New member
גם לך??????????

יו? היייי שהחברה לא יתבלבלו כאן... מה ששלך שלך ושלי שלי...

אלמרה

New member
אבל זה נחמד שאת מציעה גם אם לא....

ואולי תשקלי להתעקש לפחות על הטיפ?

אש אש

New member
בהחלט אתעקש...

שהוא יתן לי טיפ בסוף הערב:) סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם.

אש אש

New member
גם דברים נעימים אפשר על השולחן../images/Emo8.gif

דייט ראשון אני מניחה רק מפה על השולחן:) תשובתך מתאימה לסוג של קשר שעדיין לא הגעתי אליו בילבלתי אותכם כשהזכרתי את ההצעה למלון. השאלה שלי ממש מיועדת לדייטים ראשונים... שעדיין לא ממש מכירים...? תודה

שיר 11

New member
אם כבר מדברים על דייט ראשון

אם הוא מזמין לארוחה בדייט הראשון ואומר לך שאת הארוחה הוא מתכוון להכין לבדו בדירתו.......... איך מגיבים?

אש אש

New member
נשמע טוב לא?../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

אני חושבת שאבוא עם יין לא? מה שבטוח היות ואני לא בעינייני יינות אשאל מה להביא,לבן אדום יבש רטוב או לח זה הרי גם קשור לסוג האוכל אוףףף רק בשביל זה כדאי היה להשאר נשואה

רות 2

New member
תהיי אסטרטיבית וחליטי

שכאן את לא מגיבה..את מחליטה.. את מחליטה שלא נוח לך להגיע לדירתו בדייט הראשון ואו לחילופין את מחליטה שאת כן מחליטה לאכול אצלו במטבח בדייט הראשון עיניין של החלטה לא תגובה להזמנה... אני באופן אישי ממליצה דייט ראשון במקום ניטרלי...

אלמרה

New member
את לא זוכרת בביקורך האחרון?

כשלתומך חשבת שאת באה אצלי לארוחה שאני מבשל? פפפחחחחחחחחחח... הטעיתי אותך - זה בכלל היה המחסן של קונן היפה... ולי יש שם מצלמה והיא נסתרת!! הדליק אותך אז הא? יה מלעונה!! קולות הגמירות והסיומים בשקיקה של הקינוחים נשמעו עד למרחוק...

שקרנית אחת

רק אתמול שלחת לי תמונה שלך עם החברות בשכונה והלפ-טופ החדש ...

אש אש

New member
נישבעת שלא את זאת התכוונתי לשים../images/Emo12.gif

פעם ראשונה צרפתי קובץ והסתבכתי אופס........

אלמרה

New member
דפקא בעיני מוצאות חן לי...

ואגב זהו חור ההצצה שלי דרכו אני מצלם אותך במחסן של קונן היפה...

למעלה