הערב החלפתי דיבור עם שכנתך טאקאט עינה - אליס שרק עובדת שם במכון ליצור פוספאטים שמייצרים מפסולת יהלומים... מעולם לא הצצתי ורק חושב כל הזמן אם להביא את "מה שרואים משם ולא רואים מכאן". תמונה מעוררת מחלוקת. אולי לאור לקחי השכנות הטובה נוותר.
דייט ראשון אני מניחה רק מפה על השולחן תשובתך מתאימה לסוג של קשר שעדיין לא הגעתי אליו בילבלתי אותכם כשהזכרתי את ההצעה למלון. השאלה שלי ממש מיועדת לדייטים ראשונים... שעדיין לא ממש מכירים...? תודה
נשמע טוב לא?../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif
אני חושבת שאבוא עם יין לא? מה שבטוח היות ואני לא בעינייני יינות אשאל מה להביא,לבן אדום יבש רטוב או לח זה הרי גם קשור לסוג האוכל אוףףף רק בשביל זה כדאי היה להשאר נשואה
שכאן את לא מגיבה..את מחליטה.. את מחליטה שלא נוח לך להגיע לדירתו בדייט הראשון ואו לחילופין את מחליטה שאת כן מחליטה לאכול אצלו במטבח בדייט הראשון עיניין של החלטה לא תגובה להזמנה... אני באופן אישי ממליצה דייט ראשון במקום ניטרלי...
כשלתומך חשבת שאת באה אצלי לארוחה שאני מבשל? פפפחחחחחחחחחח... הטעיתי אותך - זה בכלל היה המחסן של קונן היפה... ולי יש שם מצלמה והיא נסתרת!! הדליק אותך אז הא? יה מלעונה!! קולות הגמירות והסיומים בשקיקה של הקינוחים נשמעו עד למרחוק...