שיחות
למינהן

neophile

New member
מיסאינפורמציה

הרבה אנשים מאשימים ממשלות בכך שהן מסתירות מידע וכו' אבל האם ייתכן שגם אנשים בתוך הממשלות מקבלים מיסאינפורמציה עד כדי כך שאף אחד לא יודע שום דבר ואפילו לצבא אין מה לעשות בנוגע לזה על אף שמגלים כל מני סימנים במכ"ם וכולם פשוט שותקים כי לאף מנהיג אין בייצים ומעדיפים לשמור על שקט תעשייתי ? האם לדעתכם אפשרי שאותה נטייה אנושית לשמור על "שקט תעשייתי" היא חלק ממנגנון מניפולציה ? מה כלכך מסובך עבור גזע מפותח טכנולוגית לנתח את המוח האנושי ולבנות לו איזה "שלט רחוק" ? האם אתם לא רואים הקבלה מסויימת בין פרות שתקועות ברפת בתנאים רעים ושחולבים אותן כל היום לבין המצב האנושי העכשוי שנראה שמוביל את הציווליזציה האנושית ואולי אף את החיים על הפלנטה כולה לכליון ?

hamamin

New member
יש ,בוודאות,שתי שכבות מידע.

מקולקל לגמרי ומצונזר לעמך ומידע מפחיד יותר לשליטים ואמיתי יותר. הבעיה היא לא המניפולציה אלא חוסר היכולת של המין האנושי לאכל ולהבין ברמה גבוהה. הרמה הכי גבוהה היא של העידן החדש וזה ממש דת חדשה מתוחכמת ומודרנית על כל מאות גווניה. ואת זה אפילו השליטים לא מסוגלים לעכל, למרות האינפורמציה. הם יצריים מידי,ופשוטים מידי ותאוותני כוח. פרות בעלות ערך בשתי צורות יסוד,חלב ובשר. ניראה לי שחלב יותר מתאים לאנלוגיה הנידונה. כך שיש מוטיבציה די מוצקה להמשך התהליך של החליבה דווקא. משמע ,יש חיים עתידיים לכדור הכחול. אולי אני אופטימי לרגע זה--- או אולי דתי מידי. עוד עובדה---- שהם מיסתתרים יפה, יפה מאד אפילו. מספיק בכדי להבין שכולם,שם, תמימי דעים על ירידות המין האנושי לעבור את הסמבטיון. המבחן יהיה בנקודה קריטית ממש להמשך הקיום האנושי,כמו מילחמה או כאוס כלכלי ענק שני דברים לא רחוקים ממימוש קרוב. ואת זה בדיוק אומרים גם הדתיים על המשיח. עולם כמנהגו נוהג ואין חדש תחת השמש אבל אני אופטימי למרות הכל. כאמור.

fire snake

New member
הם אוכלים אנרגיה

אוכלים את המודעות שלנו כל הזמן בגלל זה אנחנו כאלה טמבלים.

fire snake

New member
יש, טוענים, יצורים שניזונים ממעטפת המודעות

הנמצאת בצד החיצוני של הילת האדם (לעומת יצורים אורגניים אחרים שנגה המודעות שלהם נמצא בצד הפנימי של ההילה-זה עושה אותנו טרף מתאים להם) - "טפילים" או "מעופפים" (בכתבי קסטנדה) הם נותנים לנו אנרגייה משלהם - את נפשם - זו הנפש הקטנונית, נפוחת האגו, הנוטה להתפרצויות, קצרת הרוח האפיינית לבני מיננו לפי דון חואן המורה של קסטנדה, אדם שמצליח לגדל את מעטה הזוהר שלו מעבר לאצבעות רגליו, נעשה לא טעים למעופפים, והם לא יטרפוהו עוד (מה שלא אומר שלא יתנכלו לו כדי שיפסיק להפריע לסדר ברפתות) - שזה להיות ללוחם, הליך שלוקח שנים והנה מדריך הכיס http://www.american-buddha.com/journ.ixtlan.2.htm#JOURNEY TO IXTLAN - יתר פירוט בקישור שלי מלמעלה וכן ב"אמנות החלימה" the art of dreaming של קסטנדה (חיפשתי לך את הקישור לספר, הוא ברשת - מוותרת על החיפוש כרגע, לוקח זמן) אישית לא חוויתי את המעופפים (כן חוויתי את ה"לא אורגניים" ועוד כמה דברים - שדים...) תיקון: כנראה שחוויתי אותם קצת לא ישירות - אני לא יודעת אם תמונת העולם והאויבים שצייר דון-חואן מדויקת נדמה לי שהמעפפים היו נפוצים יותר באמריקות ובעולם הישן שלטו דברים אחרים אבל ייתכן שאני טועה בכל אופן אנחנו כמו הקוף מסיפור שקראתי, שבעליו מת, והוא הסתובב מיותם עם השרשרת הקשורה אליו עד שמישהו תפס אותו - מתסוססים עם שרשרת מובנית שקוראת למשעבד כמו פרצה לגנב.

fire snake

New member
לוינקור, יש גם גירסאות אי-קסטנדיות ל"מעופפים

, הופתעתי לגלות במסעותי בגוגל - הגנוסטים תיארו אותם (אין לי את הקישור... גגל אם בא לך. gnostic, flyers יביא אותך לפחות לאיפושהו שמביא את הקישור לאתר הגנוסטי המתאים) - שני המקורות מדברים על יצורים טפיליים שאינם נראים לעין, הרואים עצמם בעלינו כפי שאנו רואים עצמינו בעלי הפרות והעופות שאנו מגדלים, השולטים בתודעותינו מלידה, השולטים בקיצור בכל מה שקורה כאן. כמו כן - האם יש קשר בין המעופפים ללטאיים (reptelians) ובין הלטאיים לאפורים? השני מופיע ברשת - הראשון, לא זוכרת. האמנם זה רק המורה שלי טוען כך? (והוא הבהיר היטב שהוא משקר חפשי ואל לי לקחת את המילה שלו בלי לבדוק.) האם מישהו יודע להאיר את עיני? להביא קישור? - מסתבר שיש, או שהיו, גם אחרים שראו עצמם כבעלי הבית פה- כל הסיפור על האלים השומריים שהיו חייזרים שפיתחו גנטית את האדם כגזע עבדים, עד שהסתלקו והשאירו את ההריסות ללטאיים (דבר שסגירת התמהטֻפה יכולה להיות ההסבר לו) -סיפור שאני מכירה ממקור של robert morning sun ההופי, אבל ייתכן שהוא זהה או לקוח מזכריה סיטקין (שלא קראתי) אגב, לוינקור: אם אני חשודה ביחצון משהו, זה לא קסטנדה אלא יותר ידע השרף - שאני (עד הודעה חדשה, והזמן קצר מדי לזו כנראה...) מקורה היחיד פחות או יותר (לפרטים, המעטים שקיבלו פומבי, הבלוג של משתמש זה שלי). נכון שהוא מתלבש מודולארית על הידע שקסטנדה הביא. ועכשיו אפתח את הפתיל שמזמן מזמן הבטחתי - תמהטפה וסגירתה. (אני מקווה שלא אעצבן אותך עוד יותר בכך, באמת מזמן הבטחתי...) ..ובאשר לכל הטכנולוגיה המיוחסת לאלים האשוריים, לאפורים, ללטאיים ולכל מי שנוחת פה - האומנם? עד לא מזמן הנחתי במעורפל שכל התנועה הערה הזו מתרחשת מן הסתם בגופי-חלימה, בלי שום טכנולגיה - פשוט כי כל הנסיון האישי הרלוונטי שלי (דברים כמו נסיונות לחטוף אותי ע"י חלליות, או להידבר אתי ע"י אפור) היה בחלימה ונטול טכנולוגיה - עד שקיבלתי רמז שהישויות שעושות לי את המוות ברשת אולי לא כולן ממקור אנושי... ולמה בעצם שלא תהיה טכנולוגיה? רק כי נסיוני מותאם לבורות שלי? כלומר - לא ראיתי בשביל מה יש צורך בטכנולוגיה, אם אפשר להגיע לכל מקום (אמנם רק כהקרנה, ללא יכולת פעולה) ולכל זמן (אמנם, ממומלץ להימנע ממגע לא זהיר עם העתיד) בגופי חלימה... הופתעתי כשחלמתי על החברה שלי, ה"מרכו", הבודדים בני דורי בשרף שלא נפלו למסע מבין אלה שיצאו למסע (הדור יצא כמעט בשלמותו, ונפל) - בחללית, והם הראו לי את החללית. לכן כנראה התייחסתי ל"אפורים", "חלליות" רק כתרגום לא מוצלח של הַכָּרתי למשהו זר בחלימה. אבל מה אני יודעת? אולי המרכו הוא בכלל חללית? אולי החלליות אינן גשמיות ואינן טכנולוגיות? דעתכם? לוינקור? האם אני עומדת בכללי הקונצנזוס של הדיון בפורום?

levincor

New member
לנחשית האש החמקמקה

כתבתי לך מה שכתבתי כדעה בלבד. אני לא אחראי על מה אפשר/מותר לכתוב ומה לא. לזה יש מנהל פורום. לדעתי הפורום הוא על עבמים וחוצנים נקודה.יש מספיק תופעות והופעות של עבמים לכתוב עליהן. אפשר לגלוש קצת לצדדים ברמת ההקשר . לדעתי את רק בצדדים! תחליטי לבד מה את עושה . אני לא בעסק של הוצאת כרטיסים צהובים או אדומים.נראה לי שאת מנצלת את הפורום לתחומים קצת שונים. הפורום הוא גם חלון ראוה לקהל הנרחב לכל תחום העבמולוגיה ולא לדברים אחרים. את שקועה יותר בדברים אחרים. קסטניאדה וחבורתו עסקו יותר ב"כישוף" ובטח פחות בעבמים. כישוף במונחיהם שהוא היכולת להזיז את נקודת המאסף ולא כישוף במונחי העולם המערבי למעשי הוקוס פוקוס. זה לדעתי לא קשור לעבמים. באחת הפעמים שקרלוס ניסה לשאול את דון חואן על עבמים הוא פשוט התעלם ממנו ואח"כ אמר לו שחבל בכלל לעסוק בהם. הקשר פרטי והקשרים בכלל אפשר למצוא מכל נושא בעולם לעבמים. אבל זה לא פורום הקשרים או קשרים. כאן מחפשים עובדות ומנסים לגלות עובדות אמיתיות ככל האפשר כדי לחשוף את התופעה ולהסבירה ככל הניתן לכולם. שיהיה לך יום טוב

fire snake

New member
חמקמקה, מנצלת, מכרטסת ושקועה

חמקמקה? אולי (נסה להיות לא חמקמק עם המשמרות של פראנס - ברגע יעשו ממך מוליך למחצה!) - אבל עניתי לך עלא-טול: אם הקונצנזוס של הפורום, המבוטא על ידי המנהל, יגיד לי להתקפל, אתקפל. "מנצלת" את הפורום לדברים אחרים? לְמה? להימורים על טורניר הקריקט בפלנטת קרוקט? אני מנהלת בפורום שיחות די מרתקות, וכל מי שמאחורי ומצדדי הוא העומד. לע"ד אני מדברת די לעניין, לע"ד אי אפשר לחקור תעלומות במסגרת סעיפים מוגבלים מראש. והספציאליטה שלי, מה לעשות, זה קסטנדה. ואם אתה רוצה לגרום שאקבל כרטיסים בכל מיני צבעים שאני לא מכירה (זה פורום עבמים פה! בכדורגל אני לא מבינה כלום!) - קח אחריות על זה בבקשה. שוב: לדעתי ההגבלה שאתה מציע קצת... צרת אופקים. אבל - שוב - אם המנהל יבקש ממני לסתום, אסתום (וכנראה אלך מפה בבאסה ובבושת פנים). " באחת הפעמים שקרלוס ניסה לשאול את דון חואן על עבמים הוא פשוט התעלם ממנו ואח"כ אמר לו שחבל בכלל לעסוק בהם." - איפה זה? בספרים? מעולם לא ראיתי בהם אזכור של עב"ם - תוכל לומר לי באיזה ספר, ופרק? "כישוף במונחיהם שהוא היכולת להזיז את נקודת המאסף" - אתה בטוח שכל תצפיות העבמים והחייזרים, הנעלמים ומופיעים תזיתית, כולל שטח 51 על אלפי החייזרים שבו, כולל לחיצת היד ההיסטורית של אייזנהאואר וקריל - אינם בדיוק זה - הסחה של נקודת המאסף? אבל זה אוף טופיק, כי פה זה פורום עבמים... הקהל מתבקש להצטמצם למסגרת רשימות מלאי!

fire snake

New member
אלה שסיפרת עליהם-משמרות המיינד קונטרול 24\7

אמרתי את זה כאילו בבדיחה - לא שאני מזלזלת בדבריך, פראנס; אלא שאני חושבת שאתה לא יורד מספיק נמוך בדיבור עליהם. ("לרדת נמוך" כמו בעמדת המוצא של אמנויות לחימה - ברכיים כפופות ופישוק רחב, כך שאי אפשר להפיל אותך.)

franse

New member
"לרדת נמוך" - את מדברת בדימויים.

אם יש לך משהו להגיד - תגידי. אני לא מתמצא בקסטנדה. אם יש לך עצות איך להיפטר מחוצנים מטרידים - כולי אוזן.

fire snake

New member
למה אתה חושב שהם חוצנים דווקא? יש עוד אפשרויו

NSA? CIA? פיות? שדים? מכשפות? מס הכנסה? בני אדם מן העתיד\עבר? ברר עם עצמך כל מה שידוע לך עליהם ואבחן קצת - מי הם, מה הם רוצים? מה הם משיגים? מי משלם להם משכורת או שהם סתם מנשנשים לך את ההילה? ועצה ראשונית - אל תהיה צפוי. גם לא לעצמך. אני יכולה לעזור לך למצוא אסטרטגייה לפעולה, אבל בשביל זה תצטרך לפגוש אותי. השיטה שלי היא ריקוד על שאלות. אם אתה מעוניין, פנה במסר.

franse

New member
על פי ההילר שמטפל בי אלה חוצנים מארגון ה-54.

הארגון שממנו באו רוב מרפאות החוצנים של החניכים של אדריאן דביר. ריקוד על שאלות נשמע לי כמו טקס בעל אופי דתי. טקסים אלה לרוב אינם אפקטיביים. אם זו טכניקה של קסטנדה אשמח לקבל לינק שמסביר מהי. תודה.

fire snake

New member
האמנת לו כששלח אותך להתרפא אצלם - ועכשיו?

לא הגיע הזמן לקצת שיפוטיות בונה? בתור תרגיל מנטלי - תתחיל מלא להאמין לאף אחד ובשום דבר, בדוק כל דבר מאפס, ווטסון. יש קונצנזוס ברוב מכריע שאין חוצנים בעולם כלל. רוב המדענים עוד ב"האם אנחנו לבד לבד?? מה, שכחו אותנו בבית????" אז מה זה ארגון ה-54, ומה הם רוצים ממך לכאורה? אדריאן דביר זו המלצתו החמה של המאמין, לא? אופי דתי? לא, זה מהתקופה שטרם היו דתות - כשכל אחד מקושר ישר לאלוהים, מי צריך דת? לא קסטנדה - זה ידע השרף, שכרגע אני לבד לבד אתו. מצרפת פלאייר.

franse

New member
תודה על הפלאייר.

אני מבין שאת עושה קריאה די שגרתית למעט השימוש בריקוד כדרך ביטוי. אין כאן אופי דתי, בזה אני מסכים איתך. אני לא מתרשם שיש לך ידע ייחודי. העובדה שאת חושבת כך מטרידה אותי. המאמין לא המליץ על אדריאן דביר, רק סיפר שנפגש איתו. ארגון ה-54 הוא שם לקבוצת חוצנים שעובדת עם הילרים. בכל פעם שאני מזכיר אותם אני מדגיש שאין לי דרך לאמת שהארגון הזה קיים כפי שהוא מציג את עצמו. החוצנים שמטרידים אותי אינם רוצים לנשנש לי את ההילה. הם רוצים להרוג אותי. כל אחד והצרות שלו.

neophile

New member
אני ממליץ לך לנסות

את הנוסחה של קריאה לארבעת המלאכים של רבעי הייקום , מצאתי את זה אפקטיבי מאוד בזמן שתקפו את את הגוף האתרי שלי . " לימיני - מיכאל, לשמאלי- גבריאל, לפני - אוריאל, מאחרי - רפאל, ומעלי - שכינת האל." ניסיתי עוד כמה דברים אבל זה התברר כאפקטיבי ביותר . וגם אם תגיד שזה בא מדת , לא בהכרח כל הדתות מגיעות מחוצנים , הן מושפעות ללא ספק אבל אני חושב שהדת האנושית היא דווקא דבר מאוד משוכלל של גישה אישית לתודעה הקולקטיבית ושזה נועד בין השאר גם להגן עלינו ולעזור לנו להתפתח .

fire snake

New member
כל אחד והשגרה שלו

לפי מה אתה מתרשם? ולמה שיטריד אותך מה אני חושבת על מה שאני עושה? לא, זו לא קריאה "שגרתית" במיוחד. היא אישית ומעשית לגמרי - לא סימבולית - ומביאה איסטרטגיה מנצחת (אם משתמשים בה). מה אתה כן יכול לוודא? ולשער אתה יכול? להתרשם אינטואטיבית? מה אתה משער\איך אתה מתרשם אינטואטיבית? למה להם להרוג אותך? מה יצא להם מזה?

למעלה