משרתת היטב.
יקירתי המחוננת. רגשות, במערכת תימלול ווירטואלי,זה עניין קשה לאבחנה בהירה---- אני מעריץ אותך על המעוף,ההשכלה,ההומור,התיחכום, אלו המילים שמצאתי כרגע, לתאר את ההתפעלות האישית שלי ממך. במשך הזמן שהיתי מנהל פורום זה,בעבר, מנעתי דיונים על נושאים רוחניים מסיבה פשוטה, אין להם שורש אוביקטיבי,ממשי,מדעי,שווה לכל נפש והיתי מפנה את הדיונים לפורום "ריפוי על ידי ישויות אור" ששם הכל סוביקטיבי. המגמה היתה לחלק את התחום [בעבר היה לפורום ההוא קשר לריפוי עם חוצנים \ו\או ישויות] על מנת לאפשר שיחה הרמונית כל שהיא,ממוקדת, מעין מחקר בין -תחומי בשני פורומים ניפרדים. -------- אני אישית חוקר את שני התחומים במקביל ואחראי באופן פרטני,מקומי ומוגבל לזה שהפורום הזה קיבל [מה זה קיבל ? אני קיבלתי בשימחה אותך ועוד חברה "מתקשרים" שהיום כבר נעלמו להם] לתוכו "תיקשור ורוחניות" -------- מניסיון בשטח של כמה שנים טובות---- אם מחברים ישויות עם חוצנים [יושבי כדורי -לכת אחרים] נעשה עייסא בסייסע,כאוס-אי - רציונלי,כזה גדול שאף אחד לא מבין על מה מדברים ועם מי ועל מה. הרחבה של התחום המחקרי על עבמים וחוצנים +רוחניות מפזרת את הנושא לפירורים בילתי מובנים. אני,כמוך, מסכים שהצוויליזציות -החוץ- ארציות משתמשות בטכנולוגיות כל כך מפותחות [עולמות מקבילים,מימדים והשד יודע מה] שבלי מושגי יסוד ב"ענינים רוחניים" כל העסק שוקע לתהום הנשיה,לחוסר מובנות מהדהדת בחלל. מיכוון,על פי האמור לעיל,שעירבבתי את התחומים,בעצמי---או תרמתי לעירבוב,לקחתי אחריות מצידי לאשמה,יותר מאשר את,התמימה עם הכוונות הטובות,שלא היתה מודעת להסטוריה של השנים האחרונות של פורום זה. אני מצטער על העוול שגרמתי לך בזה שלא ידעתי אותך על מה שהיה צפוי מראש ומקווה ש"האהבה תחסה על כל הפשעים" הן מצידך והן מצד משתתפי הפורום. עשיתי בלאגן.