שיחות
למינהן

jisele

New member
היי, תצפי בהרצאות של דוויד אייק

ממליצה לך בחום לצפות ביוטיוב בסרטונים של דיוויד אייק, ובמיוחד בראיון שלו עם אריזונה ווילדר. תהני...

neophile

New member
בנוגע לשליטה

קודם כל אני ממליץ לך לקרוא את "התוכנית הפליאדית" מוצג שם דגם מאוד ברור של המימדים השונים שלהבנתי גם עומד בקנה אחד עם הדגם הקבלי . כשעוסקים ביישויות צריך להבדיל בין יישויות תלת ממדיות , רב ממדיות ופנים-ממדיות . יישויות תלת ממדיות הם כמונו (כלומר רב ממדיות בפוטנציה אבל מוגבלות בתפיסתן וביכולתם לפעילות במימד השלילי אם בגלל חוסר התפתחות או בגלל מניפולציות וכו') יישויות רב ממדיות , הן גם באופן עקרוני כמונו , רק שהן לא מוגבלות , הן פועלות בכל המימדים ומנקודת מבט מוגבלת לתלת מימד זה יכול להראות לנו שהן מסוגלות לנוע בחופשיות בתוך מרחב מסויים בלי מגבלה (יישויות מימד רביעי) ויישויוית ממימד חמישי מסוגלות לנוע מבעד למרקם הזמן-מרחב עצמו , כלומר לעבור בין מציאויות שונות , בין גרסאות שונות . יישויות פנים -ממדיות זה סוג אחר ,כי הן מוגבלות למימדים מסויימים והן נקראות באופן מסורתי "מלאכים" "שדים" וכו' ובהתייחסות למלאכים ושדים לרוב מדובר ביישויות המימד הרביעי .

neophile

New member
זה ספר

http://www.mirkam.org/selbook.aspx?book=31 מסבירים שם על הלטאיים , על הפליאדיאנים , על הסיריאנים ..מאוד אינפורמטיבי , אבל כמובן שבדברים שלי בהודעה הנ"ל יש גם הבנה מתוך הקבלה לתיאוריות נוספות בנושאים האלה .

hamamin

New member
שנאמר "ובכללם תציל

מכל רוחין בישין ומסאבין צפרירין טהירין רמשיין שמימיים ארציים רוחניים עפריים תמימים הנימצאים בבתים ובחצרות בשווקים וברחובות בכפרים ובעיירות ובמדברות בהרים ובגבעות במים ובימים ובנהרות ובמקוואות ובמרחצאות ברפש ובטיט שלא יראהו ואם יראוהו אל יגיעוהו וסתום וחתום פיהם שלא להזיק...." שנאמר ולא הובן כל צורכו ואם הובן לא טופל. שכל אלה דרי מטה של השמיים ורב הניסתר על הגלוי והמבין יבין מדעתו ודעת רבים תרבה חוכמה.

hamamin

New member
זה,הקטע, תפילה רשמית להגנה ממזיקין

אהבתי את המילים שמתלבשות על הרעיון של כוחות הטומעה למינהם. אני אספר לך סיפור מהגמרא,ממש,במילים שלי [המאה השלישית בערך לספירה] אז פעם היה רבי אחד שרצה לראות מה מסתובב סביבו---- לקחו לו איזה תרנגולת שחורה לגמרי ובקצת עינויים ,לתרנגולה ועוד טריקים נגלה לו מה שמסביב שלא רואים ---- והאיש צעק הצילו , מאימה ופחד מכל הישויות שראה פתאום,עד שקיסמו בחזרה אותו לסגירת הראיה, הזותי. לא זוכר מאיזה גמרא,יש המון מעשיות רוחניות שם.

fire snake

New member
טוב, ערימת קונספירציות מד"ב בשבילך, ניאופיל

1. אנחנו לבד לבד לבד, אין אפחד אחר שיכול לעבור את מחסום מהירות האור 2. למה להם לגלות את עצמם לפרות? זה רק יביא התנהגות מרדנית. מיותר! 3. אם סוף העולם אכן קרוב, זה מסביר את הפעילות ההקטית שרצה כאן - ואת העדיפות לנהל אותה בתקשור עם חסידים שוטים ומסטיקאים סוג ב' ולא עם ממשלות ומדעני צמרת. ובלי שאף אדם נורמאלי יאמין בעצם קיומם. בלי להאמין בקיומם, אי אפשר להילחם בהם. הכי נוח. 4. קראתי טענה נפוצה - שהם באים לפה בגלל האנרגיה שאפשר להפיק מרשת קווי האנרגיה (האלקטרומגנטית? משהו כזה) שלאורך קו המשווה, שזה משאב מיוחד לכדור הארץ. 5.קשרים תת הכרתיים? טענה אפילו יותר נפוצה - שהם - האפורים\הלטאיים עוסקים בהכלאת שני הגזעים (מפרים נשים חטופות ובאים לחטוף את העובר בגיל 3 שבועות - לאחר שקיבל אהבת אם די כדילשרוד) ושמעתי מישהי אומרת שמה שהם רוצים זה ה-DNA הפלדיאני - אם הבנתי נכון, של האסירים מחוקי הזיכרון שביננו. 6. סוף העולם אכן קרוב, קרוב, ויש קבוצה שמחכה הרבה זמן להזדמנות נוספת לצאת למסע אל השמש (אל שדה המימדים הבא, אל "הזוהר"). כדי שזה יקרה, צריכה להיפתח רשת הקרמה,כי אחרת לא תוכל להיפתח התמהטֻפה, וסגורי-תמהטפה לא יכולים להמיר את עצמם לענן חלקיקים מודע, כפי שאמנון אוהב לתאר את זה, ולצאת למסע. העניין הוא, שכל רשתות הקרמה הקיימות התחברו, כתוצאה מהמאמץ הגיגאנטי של - איך נקרא להם? - הקרבנות (כי יש שני סוגים - בלבד - לוחמים וקרבנות) למנוע את פתיחת כלוב הקרמה, שלא יברחו הפרות. ("רשת קרמה" זה מערך קורי הקרמה של כמה יצורים שנארגו יחד והתחברו - כך שאף אחד מהם לא יכול להשתחרר אלא אם כן גם האחרים ישתחררו.) ולכן, יצטרכו כל יצורי הרפאים - שדים (קטולהו ראשון בתור, כפי שמשתמע משמו, קטולהו - קטלהו, קטול אותו) רוחות רפאים, ערפדים, ערפדים אנרגטיים, בני אלמוות צחנה (כלומר - אלמוות בגוף הפיסי) למיניהם... - יצטרכו לשחרר את הקרמה, שזה בדרך כלל, במקרה שלהם, למות. כמובן שאין לצפות מהם להקרבה עצמית אלטרואסטית - אבל כנראה שבכל זאת מנהיגי החברות הכוללות אותם יצטרכו לארגן את זה בעצמם - כי הלוחמים תפסו אותם, איך לומר, בזיתים; ידם קלה על המרעום, ולא ממש יפריע להם לפוצץ הכל כדי לצאת; אלא שהם קצת חנונים, ואם הנקיון יגיע עד הסוף, והתמהטפה תיפתח, והם יקבלו ערובות שיניחו את דעתם שהתור ליציאה יישמר כסדרו גם אחרי צאתם - לא איכפת להם גם לא לפוצץ. (האם זה בלוף? אם כן, קשה לי להאמין שזה לא יתפוצץ להם בפרצוף; ואם לא, הקרבנות אכלו אותה.)
מתנהל איזשהו מו"מ באיזשהו מישור צללים לא לגמרי מודע; בהתחלה, כמובן, ניסו הקרבנות להרוג את נציגי הלוחמים, או לפחות להוציאם מכלל שימוש; אבל בסופו של דבר התחילו לקלוט שהלוחמים באמת יפוצצו הכל בלי למצמץ, והם מצאו את עצמם טורחים לרפא כמה מכות מוות שגרמו בעצמם. ככה זה בינתיים.

hamamin

New member
מה למדתי בגן היום [?] מהגננת.

יודע צדיק נפש בהמתו. 1.לממש לגמרי את הנפש הבהמית,על כל גווניה. המעצור הוא ה"תדמית" היקרה של הבילפוף העצמי,האופנה,[הזמן בתוך ההסטוריה והמקום בתוך הגאוגרפיה]הערך החברתי המקובל. ברגע שההכרה בבדיחה שניקראת "האישיות צמודת השם" התוארים,ההגדרות שכל כך עמלנו לשחק מאז הגן תהפוך לבדיחה,עשינו צעד ראשון. 2.ההכרה זו הבדיחה הראשונה לפני הבדיחה השניה שאנחנו לא בעל חיים מעוצב תרבות. 3.יש אלוהים שהוא אנחנו ,כסניף עצמאי של הבנק המרכזי והוא החופש לעשות הכל ואפילו יפה ומוסרי, למה לא[?] 4.הדבר היחידי החשוב הוא האושר,כלומר החירות להיות מאושר שזה אבן הנגף לאגו המטומטם שהוא אנחנו המודע לעצמו. 5.אחרי כמה שנים כשמחקת את התרבות, התדמית, עד לנקודה של איבוד הזהות ובמידה ואתה \את לא משוגעים רשמיים, הגעת לנחלה של החירות האנושית. 6.הדרך מסוכנת אבל יותר מוצלחת מזומבי,מוות בתוך החיים. ---- לא להסביר יותר מידי כי זו בסך הכל עבודה עצמית,בעיקרה--- בינכו אף אחד לא יבין שלא מדעתו. ---- איזה גננת מדליקה יש לי.

fire snake

New member
די, מאמין, אתה כבר לא אוהב אותי?

פעם משכת לי בצמה... הפכתי ל"גננת"?

hamamin

New member
אם היתי אומר מורה, הית נבהלת בכלל.

גננת עוד אפשר לאהוב. חוץ מזה בעולמות \אתריים\אסטרליים אני כל כך תינוקי וילדותי. מה אני מבין בכלל...... [את האמת, הילאנו את הפורום בכישופים האלה---בעיה של חוסר נימוס מצידי, בעבר היתי מוחק אותי,בעצמי]

fire snake

New member
למה נבהלת? אני מורה. לא מקצוע מכובד?

(אמנם המשכורת לא משהו...
) אני מורה למחול שרף - מחול שמאני כלשהו - גם הקליינטורה אמנם לא משהו, אבל אם מישהו רוצה ללמוד, אלמד אותו.

fire snake

New member
תינוקי וילדותי? לא נכון! פוזה!

האם היא משרתת אותך היטב? לפחות אתה נהנה? חוסר נימוס? הטענות על כך הופנו יותר אלי...

hamamin

New member
משרתת היטב.

יקירתי המחוננת. רגשות, במערכת תימלול ווירטואלי,זה עניין קשה לאבחנה בהירה---- אני מעריץ אותך על המעוף,ההשכלה,ההומור,התיחכום, אלו המילים שמצאתי כרגע, לתאר את ההתפעלות האישית שלי ממך. במשך הזמן שהיתי מנהל פורום זה,בעבר, מנעתי דיונים על נושאים רוחניים מסיבה פשוטה, אין להם שורש אוביקטיבי,ממשי,מדעי,שווה לכל נפש והיתי מפנה את הדיונים לפורום "ריפוי על ידי ישויות אור" ששם הכל סוביקטיבי. המגמה היתה לחלק את התחום [בעבר היה לפורום ההוא קשר לריפוי עם חוצנים \ו\או ישויות] על מנת לאפשר שיחה הרמונית כל שהיא,ממוקדת, מעין מחקר בין -תחומי בשני פורומים ניפרדים. -------- אני אישית חוקר את שני התחומים במקביל ואחראי באופן פרטני,מקומי ומוגבל לזה שהפורום הזה קיבל [מה זה קיבל ? אני קיבלתי בשימחה אותך ועוד חברה "מתקשרים" שהיום כבר נעלמו להם] לתוכו "תיקשור ורוחניות" -------- מניסיון בשטח של כמה שנים טובות---- אם מחברים ישויות עם חוצנים [יושבי כדורי -לכת אחרים] נעשה עייסא בסייסע,כאוס-אי - רציונלי,כזה גדול שאף אחד לא מבין על מה מדברים ועם מי ועל מה. הרחבה של התחום המחקרי על עבמים וחוצנים +רוחניות מפזרת את הנושא לפירורים בילתי מובנים. אני,כמוך, מסכים שהצוויליזציות -החוץ- ארציות משתמשות בטכנולוגיות כל כך מפותחות [עולמות מקבילים,מימדים והשד יודע מה] שבלי מושגי יסוד ב"ענינים רוחניים" כל העסק שוקע לתהום הנשיה,לחוסר מובנות מהדהדת בחלל. מיכוון,על פי האמור לעיל,שעירבבתי את התחומים,בעצמי---או תרמתי לעירבוב,לקחתי אחריות מצידי לאשמה,יותר מאשר את,התמימה עם הכוונות הטובות,שלא היתה מודעת להסטוריה של השנים האחרונות של פורום זה. אני מצטער על העוול שגרמתי לך בזה שלא ידעתי אותך על מה שהיה צפוי מראש ומקווה ש"האהבה תחסה על כל הפשעים" הן מצידך והן מצד משתתפי הפורום. עשיתי בלאגן.

fire snake

New member
תודה יקיר../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

"דיונים על נושאים רוחניים ... אין להם שורש אוביקטיבי,ממשי,מדעי,שווה לכל נפש" טעות בהבחנה - או בסיווג זה כמו להגיד שערכים מ-A עד P זה חוצנים, וזהמדעי ממשי ושווה לכל נפש ומ-P עד Z זה ישויות, וזה עייסא בסייסע,כאוס-אי - רציונלי,כזה גדול שאף אחד לא מבין על מה מדברים ועם מי ועל מה. האם חוצן הוא ישות? וזבוב? כנראה שפרקטית זה נכון - רוב הערכים מX0 עד Xn יגררו בדיון כאוס אירציונלי קשה מנשוא; אבל ההגדרה, בכל זאת, שגויה. הנה, קח למשל את הקישור המופלא שהבאת על מיכאל פרינס - שגודל להיות מחסל על - יש שם מכל טוב: טכנולוגיה, אילומינאטיס, לטאיים, הכל מבטסס על קבלה, אריים נאצים מכוכב אחר, בונים חפשיים החל מדרגה 33, די אן איי אנונקי, אדם זאב ואדם נחש (עד שם היגעתי) לע"ד היא מסוג ההגדרות שחביב על "משמרות הצניעות של פראנס"( (c) על המותג לי!) - כי היא מוציאה מן החוק כמה מחלקי הפאזל שבלעדיהם תשמור התעלומה על אי-פתירותה. מן הסתם קל להם ליצור לחץ על מנהל פורום שמחויב לחוקי תפוז, להגדיר מה בפנים ומה בחוץ... ומשם, קלי קלות. צריך רק לשמור שמישהו יתלונן כשעבירה על חוקי הפורום מקדמת משהו מעבר למעגליות הרגילה. (בזה הם טובים.) תמימה? מישהו קרא לי "טורפת" בקטע הזה - אולי הוא התכוון בעצם "קוטלת ערפדים קדושים" עשית קצת בלגן, כן...לא נורא, טוב עשית - הסדר חביב על שליטי העבדים, קצת בלגן יצירתי מעצבן אתום, וזה תמיד טוב, ומקשה עליהם להתמצא, וזו כבר ממש מצווה. מה ההגדרה הנכונה? מה פסול חיתון מעצם הגדרתו ומה סתם מצד תכנו? רעיונות?

למעלה