שיטוף של תאוריה שהתבשלה לי בראש כבר הרבה זמן

XFeralChild

New member
שיטוף של תאוריה שהתבשלה לי בראש כבר הרבה זמן

לפני ארבעה ימים אני ובן זוגי היינו אצל רופאה אנדוקרינולוגית, אותה לא פגשנו כבר 4 שנים, היא זכרה אותנו והיא שמה לב לאי שקט של בן זוגי. היא תמכה בנו ועזרה לנו מעבר לתחום ההתמחות שלה ולנושא בשבילו באנו, מה שעזר לי להשלים עם תאוריה שהייתה לי מזמן, אבל התקשתי להאמין בה ועוד יותר ליישם אותה, שכן אני מתנגד נחרץ.

לקריאת הפוסט המלא - החזק מנצח - ממש כמו בג׳ונגל

אתם חתמתם איתם על חוזה

והתחייבתם למשהו מסוים. אתם לא עומדים בהתחייבות, ולכן הם מיישמים את החוזה. אם הם לא היו עומדים בהתחייבות שלהם כלפיכם, גם אתם הייתם יכולים ליישם את מה שכתוב בחוזה בעניין (לא יודעת מה כתוב אצלכם בחוזה). ההתקשרות ביניכם היא התקשרות עסקית - הם לא חברים שלכם ולא משנה להם מי נמצא בדירה כל עוד הוא עומד בחוזה. אם הוא לא עומד בחוזה, הם מפנים אותו ומוצאים דייר חדש - שנשאר כל עוד הוא עומד בחוזה. יש אולי אנשים שבנסיבות כאלה ואחרות כן יטריחו את עצמם ויחרגו מהחוזה (למשל, כי ההכנסה הזאת שולית בעיניהם, כי יש להם זמן להתעסק עם העניינים האלה, או וכו׳). אבל אין שום דבר פסול בהתנהגות שלהם וזו המטרה של חוזה - וכדי שאנשים ינהלו עסקים זה עם זה הם צריכים לקיים את החוזים - אחרת, למשל, גם אתה כדייר היית עלול להיפגע (למשל אם חודש אחרי שנכנסת אחד מהם היה זקוק לניתוח דחוף והם היו אומרים שהם החליטו להכפיל את שכר הדירה פי שניים בניגוד לכתוב בחוזה כי הם זקוקים לכסף דחוף, ואם זה לא מוצא חן בעיניך הם יחליפו את המנעולים ויוציאו את החפצים שלכם החוצה. סתם דוגמא, שמביאה בחשבון את זה שגם למשכיר יכולים לצוץ קשיים כלכליים).

XFeralChild

New member
האמת היא שהם לא פועלים לפי החוזה/החוק

לפי החוזה/החוק הם יכולים לגשת לבית משפט ולהתחיל איזה הליך שהם רק רוצים, באחת ההתקשרויות הראשונות בעלת הדירה אמרה שהיא ״בודקת את האפשרויות החוקיות שלה״ משמע שהיא תגיש בקשה לבית משפט לפינוי הדיירים, שזה נהדר! אין שום בעיה עם זה.

הבעיה היא שהם מפרים את החוק והחוזה ע״י הטרדה מתמשכת, שכן אסור להם להציק לנו ולאיים עלינו.
מה שקרה זה שהיא התקשרה לעו״ד שלה, שאני מכיר היטב וגם חשבתי לשכור את שרותיו כדי לתבוע את בעלת הדירה הקודמת שלי.

השיטה שלו היא להוציא אותך מדעתך ע״י איומים, כי זה הרבה יותר זול מלפתוח בהליך משפטי - וזה לא חוקי ולא לפי החוזה.

אין לי באמת מה לעשות עם זה ואני אומר כך כיוון ואני יודע מניסיון קודם עם בעלת הדירה הקודמת שלי.ֿ
אני אספר סיפור קצר עליו אני אפרט בפוסט מתישהו, אני רואה שהכל מוביל לזה; זה הוא סיפור על איך חוזה לא מועיל בכלום אם בעלת הדירה מחליטה להפר אותו ושום חוק לא עוזר...

כשחזרנו ארצה שכרנו דירת מרתף חדשה בראשל״צ וכיוון והבנק לא נתן לנו צ׳קים (סיפור ארוך, בקצרה - לחשבון חדש אין פריבילגיות) שילמנו לה 17,000 ש״ח במזומן בעבור שלושה חודשים ופיקדון.

חתמנו חוזה, הכל טוב ויפה.

בימים הראשונים בדירה גילינו שאין מים חמים והחשמל קופץ. פנינו לבעלת הדירה וזו החליטה שכיוון שהדירה חדשה זו לא בעיה שלה ולא היא שצריכה לשלם על תיקונים, למרות שבחוזה כתוב שעל בעלת הדירה לשאת בתיקונים שכאלה (וזה מפורט אילו תיקונים).
אמרנו לה שעליה לתקן את הבעיות ע״פ החוזה ושזה לא מאפשר חיים סבירים ולכן אם היא לא תזמין אנשי מקצוע, נעשה זאת אנחנו ונוריד את התשלום משכר הדירה.

באותו יום בעלת הדירה הגישה תלונה למשטרה על שאיימנו לרצוח את הילדים שלה…

לאחר עשרה ימים היא ניתקה לנו את זרם החשמל לדירה ולא משנה כמה פנינו למשטרה והגשנו תלונות על זה, הם לא יכלו לעשות דבר גם כיוון וכשהניידת הייתה מגיע בעלת הדירה הייתה מעלה את החשמל (ולפעמים אף את זה לא ובמקום הייתה אומרת לשוטרים שזו תקלה שאנו גרמנו לה והיא לא יכולה לפתור אותה - אה כן? מה עם להזמין חשמלאי?) וגם כיוון ובמשטרה נאמר לנו שהם לא מטפלים בעניינים אזרחיים.
פנינו לבית המשפט כדי להוציא צו מסוג תעשה בכדי להעלות את החשמל והפסדנו בדיון - היא שיקרה לשופט בפנים שאין שום בעיה ושיש חשמל בדירה ושאם אין אז זו תקלה שלנו והיא לא קשורה לזה כי הדירה חדשה, למרות שכתוב בחוזה ובחוק שעליה לתקן תקלות מסוג זה.
בפסק הדין כתוב שבעלת הדירה יודעת שזה לא הומאני להשאיר את הדיירים ללא חשמל ושהשופט בטוח שהיא לא עושה דבר כזה… אני מצטער אבל זה זבל, זה לא נותן לנו כלום!

חיינו ברכב שלנו (כי רק ברכב יש חשמל ואפשרות להטעין את הטלפונים וכו׳), התקלחנו בבתי מלון ואכלנו במסעדות, הוצאנו המון המון כסף כך ועל עורכי דין שונים (גם אחד הטובים והידועים ביותר בשוק ששילמנו לו הון תועפות רק כדי לשמוע ממנו ״פשוט תעזבו את הדירה - לא תקבלו את הכסף שלכם בכל מקרה כי אין זכויות לדיירים״). תוך כדי זה לא הפסקנו לגשת למשטרה וגם להגיש לבית משפט צילומים וראיות על חוסר החשמל ותביעה כספית כדי לקבל את הכסף שלנו ממנה בחזרה, למרות שנאמר לנו שלא נקבל אותו בכל מקרה, לא יכלנו פשוט לוותר כך.

הפסדנו בכל, בסופו של דבר הכסף נשאר אצלה, אנו נאלצנו למצוא דירה אחרת ויש עלינו תיקים במשטרה על כל מיני זבל לא קשור בכל הבעיה כמו איומים על רצח וכדומה.

כל זה נוגד את החוזה, החוק וזכויות אדם בסיסיות, אבל אנו לא יודעים לפעול בדרך אגרסיבית או אלימה כמוהם ולשקר וכו׳ וזו הסיבה האמיתית שהפסדנו, כי החוזה ואפילו החוק לא מעניינים את אף אחד, במיוחד לא את הרשות האוכפת.

הפואנטה שלי פה זה לא לספר סיפור עצוב כדי לקבל אהדה, זה כל כך לא רלוונטי ולא מעניין, הפואנטה זה כמו שכתבתי בפוסט - החזק מנצח - ממש כמו בג׳ונגל.

זה מקרה מצער, אבל לא ממש מייצג.

בעלת הדירה (הישנה) שלכם לא פעלה באופן "שגרתי", למשל כשהיא האשימה אתכם שאיימתם לרצוח את הילדים שלה (בהנחה שלא עשיתם את זה) - זה פשע, ומשהו קצת לא שפוי אצלה אם היא עשתה את זה.
לרוב חוזים בין שוכר ומשכיר מסתיימים בלי בעיות, שני הצדדים מקיימים את החוזה וזהו, אולי עם חריגה מינורית לפה או לשם. הניסיון שלי כמי ששכרה דירות רבות היה שלא הייתה בעייה בעניין, וגם לא למשפחתי או למכריי.
מה שכן אולי קצת יותר מייצג את המציאות הוא שפעמים רבות אין לסמוך על עורכי דין, גם לא היקרים ביותר, וצריך מאוד מאוד להיזהר בבחירתם, כי בסך הכל מדובר על אנשים שמקצועם, במקרים לא מעטים, הוא בעצם לשקר - ומהניסיון שלי, הם בהחלט משקרים גם ללקוחות שלהם בפנים בלי בושה, וגם אני נדפקתי.
כלומר, הסיכוי שלך כאזרח להידפק ולהפסיד כסף כנראה גדול יותר אם הולכים למשפט מאשר אם פשוט מקפידים ליישם את החוזה (בין אם אתה השוכר ובין אם אתה המשכיר - מי שירוויח, אם מישהו ירוויח, יהיה בעיקר עורך הדין), ואם לא מסוגלים - הולכים איש איש לדרכו (בחוזים שאני חתומה עליהם יש פעמים רבות אופציית יציאה לשני הצדדים - נניח שהמשכיר יכול בהתראה של חודשיים להודיע על סיום החוזה, וכנ"ל השוכר - וזה חלק מהחוזה. לפנות לבית המשפט צריך רק אם אחד הצדדים ל-א פועל לפי החוזה, ורוצים לכפות עליו לעשות זאת - אבל לו פעל לפי החוזה, היה חייב לפנות את הדירה. פנייה לבית המשפט היא, למשל, אם נגרם נזק לדירה או לא שולם שכר הדירה ורוצים להוציא אותו משטר חוב שניתן במעמד ההשכרה - כששוב, אם לא שולם שכר הדירה זו הפרה של החוזה, אבל אין דרך אחרת להוציא את הכסף משטר החוב מאשר לפנות לבית המשפט. לפנות את הדירה כשנדרשת לפנותה זו הפרה אחרת של החוזה, שבניגוד למצב שאין לך כסף לשלם שכר דירה ואתה פשוט לא מסוגל לעשות זאת, לא לעזוב את הדירה כשנדרשת לעשות זאת זו פעולה שאתה עושה במודע תוך הפרה מכוונת של החוזה, וזו הפעולה שממוטטת את הקרקע מתחת לחוזים ואסור לעשות אם רוצים שאנשים ימשיכו להשכיר דירות זה לזה בחופשיות. ריבוי מקרים כאלה עלול להביא למצב שאף אחד לא ירצה להשכיר דירה בלי שלל התחייבויות מראש על כל הכסף - אולי אפילו תשלום מראש שלו).

XFeralChild

New member
את כל מה שחסר עכשיו

התשובה לא עניינית.
אין לי את הכוח להתחיל להסביר למה הדברים לא עניינים בכלל וכמה שהם מראים שלא קראת לא את הפוסט ולא את התשובה שלי.

מה זה רלוונטי האם בעלת הדירה צודקת או לא, אני מסביר מציאות בה החזק תמיד מנצח. האנשים הללו משקרים ומרמים כל הזמן, מה פתאום אני צריך להיות טוב אליהם.

לא, הדוגמא הזו לא ׳מקרא מיוחד׳, זה קורה כל הזמן ועכשיו זה טרנד לגנוב את מי שאפשר.

מה זה ׳פשוט תעזוב׳?
מה אני אקפוץ מהמפרפסת כי אני מאחר תשלום של שבועיים? מה זה בדיחה או שאת חיה בסרט?
מה זה ׳פשוט תעזוב׳? מה נראה לך שנכנסתי לפה עם תיק קטן אותו אני סוחב על הגב אותו אני יכול פשוט לקחת וללכת, באמת נראה לך שאני פשוט ׳מחזיק׳ בדירה ללא מעס מרוע לב כדי להפר חוזה, כי בא לי ואין לי מה לעשות בחיים? את בכלל קוראת את מה שאני כותב לפני שאת מגיבה, ׳חייבתלהגיב׳?

כי את לא חייבת, את רוצה והפעם ממש הרגזת אותי עם שטויות לא קשורות לתוכן, עם תפיסה של פרטים וניסיון לשפוט ותוך כדי זה להרע לנו.
רק רת חסרה לי עם כל הבעיות שכבר יש.

אם היה לך נסיון בתחום לא היית מגיבה משהו מטומטם כ״כ כמו ׳פשוט תעזוב׳, מה אני נראה לך הומלס שפשוט שהתנחלתי בדירה הזו ובכל רגע אני פשוט יכול לעזוב?

קראת את הפוסטים הקודמים שלי לפני שאת מעליבה אותי בצורה כזו?

זו דירה יוקרטית אני שילמתי הרבה כסף, יש לי שולחן ביליארד וריהוט מה אני אשאיר את כל הציוד פשוט לבעלת הדירה ואלך?

מה זה פשוט תעזוב?
ממתי בנאדם שמאחר בשכר דירה שבועיים! זה רק שבועיים!!! זה מאוד שכיח לאחר קצת בשכר דירה!

מה אני פשוט הפסיד כסף כדי לעבור והעביר את הכל כי הפסיכים האלא נפלו על הראש?

מה זה אומר ׳זה סיפור מצער, אבל לא מייצג׳? מייצג את מה? לא ייצגתי שום דבר, הבאתי סיפור של מה שקרה לי כתגובה לגבי מה שאמרת לגבי חוזה הדירה כדי להסביר שבסופו של דבר הכל תלוי באנשים איתם יש עסק.

אחרי שאת שומעת חלק קטן מהאבל שעשו לנו את לא מתביישת לכתוב לי ׳פשוט תעזוב את הדירה׳ כאילו אני איזה זבל? כל זה למה?

נניח עכשיו גם להם אין כסף לשלםדירה, מה גם הם אמורים לעזוב?
הם משפחה עם 4 ילדים יחסית גדולים?
או אולי כי הם משפחה ואנו רק זוג גיי - אנו סתם שני בחורים שאין להם מה לעשות בחיים, לא מגיעלנו את אותם הזכויות שמגיע ל״משפחה״.

אם את באמת חושבת שהם פשוט יקחו את כל הדברים שלהם, את הבית שהם חיים בו כי הם מאחרים בשבועים
*** את חיה בסרט רע מאוד ***

כתבת ״אין לסמוך על עורכי דין, גם לא היקרים ביותר, וצריך מאוד מאוד להיזהר בבחירתם״
העו״ד ששילמתי לו הון תועפות, לא אמרתי שהוא היקר ביותר, אמרתי שהוא מבין הטובים בתחום (בתיקים אזרחיים, מן הסתם) את חושבת שמצאתי את כרטיס הביקור שלו בזבל או משהו? כמה נמוך את חושבת עלי?
באמת נראה לך שעברתי שלוש מדינות, שכרתי דירה מן הסתם בכולן, פתחתי חברה באנגליה ואחרי כל זה אני פשוט מטומטם שאפילו לא יכול למצוא עו״ד?
לא נראה לך שיש יותר לסיפור הזה? הוא לא כזה פשוט, פשוט קיצרתי אותו כי אני לא יכול לכתוב את כל הסיפור כתגובה הודעה.
את מרשה לעצמך לשפוט אותי על סמך איזה שהם ראשי פרקים שנתתי לך ועוד מרשה לעצמך להחליט מי ודק ומי טועה? שזה הדבר הכי לא רלוונטי לסיפור

התושבה שלך כ״כ לא עניינית ולא רלוונטי לפוסטים ולתשובות שלי שאת יודעת מה את רק מוכיחה את התאוריה שלי! החזק או מי שיכול להגיד יותר שטויות - מנצח.

תתבישי לך, מרשה לעצמך להגיד לי מה לעשות, לשפוט ולקבוע מה ומי צודק ומחוץ להקדר דל הדברים, באמת דאני לא צריך עוד מכל זה.
פתחתי את הבלוג בכדי לספר על החיים שלי ולהעלות מודעות לשוני בתפיסה ודי בכל אספקט בחיים, לא כדי לקבל עוד מהחרא שיש לי כבר ומסתובב חופשי בעולם.

תודה על שהרסת לי את היום.

שונא כשמוציאים דברים מהקשרם ואותי מטומטם, לא אעמוד בשקט בפני משהו שכזה! לא עוד!

כאמור, יש לי ניסיון רב בשכירת דירות

ומאוד מקובל סעיף שאומר שכל צד יכול לבטל את החוזה בהתראה של חודש או חודשיים. יש בעלי דירה שמנסים להכניס סעיף חד צדדי שרק הם יכולים להפסיק באופן חד צדדי את השכירות, ואנחנו כמובן מקפידים שהסעיף יהיה דו-צדדי, אבל בעל מקרה הסעיף הזה אומר שגם בלי שנאחר בתשלומים אפילו ביום וסתם כי בא להם הם יכולים להעיף אותנו, וכן, אנחנו נצטרך למצוא מקום אחר. אתה דיברת על כך שיש לכם חודש וחצי, שזה לגמרי במסגרת הסביר מבחינת מה שמקובל היום בחוזים - לא יודעת מה כתוב אצלכם.
יצא לי כבר להיות מועפת מדירה כי הבן של בעל הדירה החליט שהוא רוצה לגור שם, ויצא לי לצאת מחוזה כי החלטנו לעבור לדירה שחבר רצה להשכיר לנו (ואז אנחנו היינו צריכים למצוא שוכר תוך זמן קצר, כי זה מה שהיה בחוזה, אבל זו לא הייתה בעייה בכלל), ויצא לי לעזוב דירה כי השותפות עזבו ובעלת הבית הכניסה מישהו שלא מצא חן בעיניי במקומן. וכן, זה אומר לארוז הכל ולעבור דירה.
כל מה שתואר להלן היה בלי להפר חוזה כלל - אלה פשוט חלק מהדברים שהשוכר והמשכירים רשאים לעשות במסגרת החוזה, ואין פה בכלל עניין של מי חזק, כי כאמור גם אני כשוכרת עזבתי באמצע.
אתה לוקח את זה קשה כי זו באמת טירחה למצוא דירה, כמובן, אבל זה משהו שבכל זאת אפשר לעשות (ואני, כאמור, עשיתי את זה הרבה - כיחידה, כזוג, וכזוג עם ילדים ורהיטים ופסנתר וכו') - ואם האמצעים שלכם מאפשרים רק דירה זולה יותר עכשיו בכלל עדיף שתעברו ותצטמצמו במקום להיות בחובות.

לגבי עורכי דין, ממש לא התכוונתי להעביר ביקורת על יכולת בחירת עורכי הדין שלכם. למעשה, להבדיל ממציאת דירה, מציאת עורך דין הגון באמת נראית לי כמו משימה שיתכן שהיא בלתי אפשרית, לא רק שהיא טירחה. אני, אישית, לא הצלחתי לעשות את זה ובפעמיים שנעזרתי בשירותים של עורכי דין הם דפקו אותי - אני מתקשה להחליט מי מהם יותר. ואגב, לשניהם הגעתי לאחר המלצות...

בקיצור, אני לא מנסה להיות נגדך. אני מנסה להראות לך שהמצב שבו אתה נמצא הוא רגיל עבור שוכר, אפילו אם הוא לא הפר חוזה - ושלא צריך לקחת אותו כל כך קשה. וכמו כן הבעתי את דעתי לגבי עורכי דין כי זה נושא שעלה, ואני אישית נכוויתי בו לחלוטין (אבל הניסיון שלי עם שכירת דירות גדול בהרבה מהניסיון שלי עם עורכי דין. כלומר, עד כדי זה שבשנים האחרונות אמא שלי עובדת כעורכת דין, אבל אותה אני מכירה רק במסגרת אישית
).
זה לא סוף העולם. אנשים ששוכרים דירות מחליפים דירות. אנשים שקונים דירות למגורים הם בכלל בבעייה גדולה יותר - תאר לך שקנית דירה וגילית שהיא דפוקה ואז אתה לא מצליח למכור אותה ותקוע בה? לא יותר גרוע? לי יש קושי בהתחייבות לקניית דירות בדיוק מהסיבה הזאת. דירה להשכרה היא גמישה יותר, ויש לזה גם חסרונות, כמו שקורה לך עכשיו, אבל גם יתרונות.

בכל מקרה, בהצלחה לשניכם, ומאחלת לכם למצוא סידור שימצא חן בעיני שניכם.

גורג42

New member
אי-אפשר "לא לקחת קשה" כשמזמזמים לך בראש ומשגעים אותך כל הזמן

ואוטיסטים צריכים את השקט שלהם.

XFeralChild

New member
לא קראתי, כי זה לא קשור ולא מעניין אותי

עוד פעם הוצאת את דברי מהקשרם, מן הסתם שאני לא מטומטם להגיד שאין לך נסיון בהשכרת דירות, נו באמת באיזה עולם אנו חיים???!!!

מן הסתם שאני אמרתי שאין לך נסיון עם רוע אמיתי שאני עברתי, א׳ כי את לא יודעת מה עברתי - לא את הכל, או ליתר דיוק רק קמצוץ וב׳ כי אם היית עוברת קמצוץ מהקמצוץ שלי לא היית עונה לי שטויות שכאלה.

לא אמרתי את זה שיש לי ניסיון בשכירת

דירות בתגובה לכך שאמרת שאין לי ניסיון עם רוע אמיתי.
דיברתי על הסיטואציה שבה אתה נמצא. שבה אתה צריך לעזוב ככל הנראה תוך סדר גודל של חודש וחצי, ואמרתי שזה סצנריו מאוד מקובל בעולם ההשכרה, בלי קשר לעניין הפרת חוזה, ולו מהסיבה הזאת אתה לא צריך לקחת את זה כל כך קשה. זו טירחה, אבל אתם תתגברו ותוכל למצוא פתרון אם תתמקדו במציאת מקום אחר במקום בסכסוך משפטי עם בעלת הדירה. הרבה זמן להישאר שם בכל מקרה לא תישארו, וזה בזבוז של הזמן והאנרגיה שלכם (וכנראה הכסף) לנסות להיאבק בה בשביל עוד כמה חודשים.

XFeralChild

New member
את סוטרת את עצמך, שימי לב

בלי קשר, את באמת לא קראת את הפוסט, מדהים!!!

הצעתי לשלם להם בעוד חודש וחצי, לא לעזוב, לעזוב יש לי עכשיו מבחינתם, הם משגעים אותי שאני אשלם עכשיו ברגע זה ואעזוב באותו רגע, לא עוד חודש או שבוע או יום - עכשיו, מבחינתם גם על ידי קפיצה מהמרפסת (אנו חיים בקומה ה-19 וזה מתחיל להשמע לא רע).

תקראי לפני שאת חייבתלהגיב

XFeralChild

New member
ובגלל שהם משגעים ומטרידים אותנו לעזוב עכשיו

אני מוצא את עצמי בלחץ תמידי ומנסה לפתור את בעיית המגורים כמה שיותר מהר כי א׳ אין לי כסף לעבור, ב׳ אני לא רוצה שיתבעו אותי וג׳ אני לא רוצה לגרום נזק נוסף.

כבר לפני שבוע שלחנו מכתב למשרד הרווחה ומחר יש לנו פגישה עם עובדת סוציאלית.

באמת נראה לך שאנו סתם יושבים בחוסר מעש? ׳תופסים את הדירה׳ כדברייך?
למה לעזאזל שארצה להלחם על משהו שכזה? את חושבת שאני מטומטם כמוך או פועל מתוך רוע?

ואני לא מנסה לפגוע כי זו לא הדרך שלי, אני מציין עובדות בשטח - זו הדרך הנכונה מבחינתי!

אה, כנראה לא הבנתי מה כתבת.

דיברתי על מה שכתבת בפוסט בבלוג, ששאלת את עורך הדין מה יקרה אם תשלמו עוד חודש וחצי, והוא אמר שהם יפעלו לפנות אתכם בכל מקרה.
אני חשבתי שהכוונה שהם יפעלו לפנות אתכם כך שתפונו עוד חודש וחצי.
אם הכוונה היא שהם פועלים לפנות אתכם עכשיו, אז אם החוזה מאפשר להם באמת לעשות את זה כדאי שבאמת תזדרזו בחיפוש הדירה ככל האפשר (דווקא התשלום פחות דחוף מהבחינה הזאת, כי מה שחשוב לך יותר הוא שיהיה לכם איפה לגור ופחות שהיא תקבל את הכסף בזמן).

זה לא בלתי אפשרי למצוא דירה בזריזות (כבר יצא לי לעבור תוך משהו כמו יום למצוא את הדירה ועוד יום להוביל). אתם רק צריכים להחליט ולפעול. עדיף שתעברו בתנאים שלכם ולא שלהם, ובלי שהם ינסו, לא יודעת, לעקל לכם את הרכוש או משהו.
שוב, אני יודעת שזה מלחיץ ולא נעים לעבור דירה אבל זה באמת לא סוף העולם.

שוב בהצלחה וסליחה על האי הבנה

גורג42

New member
אהמ... הם כבר כתבו שהם החליטו לעזוב לדירה זולה יותר

XFeralchild צודק. כדאי לקרוא את הבלוג ביתר עיון, לפני שמגיבים לא לעניין.

אם הבנתי נכון, הם טרם החלו

להסתכל בפועל על דירות. קראתי הכל. אני מדברת על פעולה - להחליט וגם לעשות. כל עוד לא עושים ההחלטה היא רק בתיאוריה.
(לא דיברתי על דירה זולה כרעיון שלי, אלא הסכמתי איתו שזה עדיף להם כרגע להבדיל מלהישאר בדירה הישנה ולשלם עוד, ושכדאי להם להתחיל לפעול ברצינות בכיוון).

XFeralChild

New member
מה שמראה שלא קראת ואת ממשיכה לא לקרוא אבל כן מרשה

לעצמך להשמיץ ולהאשים ולשפוט והכל בשביל מה? בשביל להראות שאת צודקת? להרגיש טוב עם עצמך? אני מקוה שאת שמחה עם מה שאת עושה...
&nbsp
זו התגובה האחרונה שלי בנושא, כי התגובות שלך לא ענייניות, אני לא צריך את זה עכשיו, יש לי מספיק חרא ואם אנשים בורים כמוך מעוניינים להמשיך בדיונים פרימיטיביים ואבסורדיים שכאלה, אני לא מוכן להשתתף, למען בריאותי, או מה שנשאר ממנה.
&nbsp
אם זה היה בידי, לא היה מקום בפורום שכזה לאנשים שמביאים כזו השמצה, שינאה, בורות, חוסר טעם, אשמה ורוע אלא אם היו פוקחים עיניים ומפסיקים לעשות כל שביכולתם להוציא עצמם צודקים תוך רמיסת האחר בלא טעם, אין לזה מטרה, איך את לא מבינה? אין פה צודק וטועה, יש פה בעיה שצריך לפתור עם כמה שפחות נזק לכל הצדדים - זה מה שחשוב!
כל השאר לא רלוונטי וכבר כתבתי את הכל, לגבי חיפוש דירה, כסף וכל מה שבינהם.
&nbsp
את הוכחה מובהקת לתיאוריה שלי, הייתי אומר לך תודה אבל את מחליאה אותי מדי, לא רוצה יותר.
&nbsp
הפוסט הזה היה לגבי תיאוריה שפיתחתי על התנהגות של אנשים, השתמשתי בדוגמא של מה שיש לי בחיים (מן הסתם), הדיון הזה פשוט אבסורדי, לא רלוונטי לנושא. זה הזמן להפסיק, אני אהיה הראשון.

אם אתם מחפשים בפועל דירה זולה ורואים דירות כרגע,

לא נותר לי אלא לאחל לכם בהצלחה, ושתמצאו כזאת במהרה.

מצטערת ששוב דבריך לא היו ברורים לי, אבל הרשה לי להבטיח לך ששום מילה שלי לא נכתבה מתוך רצון להרע לך או להיות צודקת, אלא אך ורק כדי לנסות לעזור לך, ובנוסף להגיב על התיאוריה שלך, כפי שביקשת.

כל טוב.

.נכון , הוא לקח את זה רחוק מידי

ומהיכרות איתך בפורמים כבר שנים אני לא חושב שנהגת כך יש אנשים שלא יכוליך לקבל דעה קצת שונה משלהם אוטיסט או נטמזה לא משנה , ואי הבנות יש תמיד בטח לי , זו דעתי.

arana1

New member
אובייקטיבית המצב בישראל הוא מזעזע

במקומות היפר קפיטליסטים כמו ניו יורק ואמסטרדם לשוכר יש זכויות ובטחונות שישראלים לא מעיזים אפילו לחלום עליהם, כנראה שהאנטישמים צודקים.

למעלה