כל הכבוד על כך שהצלחתם להוציא את הכל מהקשרו
זו התכונה השנואה עלי באנשים, הינה עוד חלק בתיאוריה - אם אתה לא 100%, אנשים ישתמשו בזה בשביל להפיל אותך לריצפה, לא משנה כמה אחוזים יש לצד השני וכמה נזק כבר נגרם לך.
אם הייתי מספר שעשיתי הכל כמו שצריך ופתאום בעלת הדירה נכנס לה איזה ג׳וק בראש לפנות אותנו משום סיבה, הרי שכולם היו אוהדים לי ומשתתפים בצערי בולשיט בולשיט בלה בלה בלה.
אבל עכשיו שאני לא 100% וזה לא איזה ג׳וק בראש של בעלת הדירה, הסיפור עם בעלת הדירה הקודמת הופך פתאום לבדיוני, או שאני עשיתי איכשהו לא כמו שצריך בולשיט בולשיט בלה בלה בלה.
אתם רואים את הפואנטה? לא? אני אתקצר:
החזק מנצח - ממש כמו בג׳ונגל
אנשים הם צבועים, חסרי הגיון, מוציאים הכל מהקשרו ואם אפשר להרע למישהו בדרך אז למה לא?! נכון?
לגור:
אתה פראייר. אני מצטער אבל לתת 1,500 ש״ח ולברוח זה לא נצחון ואם אתה מרגיש טוב עם זה יופי לך, אני שמח בשבילך אבל זה הסיפור שלי והכסף שלי, שקשה לי להשיג ואני לא מוותר עליו בקלות ראש, ודרך אגב לא ביקשתי עצה בעיניין וזה סיפור שכבר היה, אז מה הקטע ׳לשפוך מלח על הפצעים׳?
בכל מקרה, אתה מציע שהייתי צריך פשוט להשאיר אצלה 17,000 ש״ח (שבע-עשרה אלף, למי שיש בעיה עם מספרים) וללכת, לשכוח מזה, כאילו כלום.
יש לי סיפור דומה עם חנות רהיטים שגנבה ממני 21,500 (עשרים-ואחת אלף חמש מאות, שוב למי שיש בעיה עם מספרים) ולא קיבלתי את הרהיטים, מה אתה ממליץ לי לעשות? (זו שאלה רטורית, אינני מצפה לתשובה אבל תיהנו).
לפני שאתם מגיבים, וודאו כי אתם קוראים ומבינים את הכתוב בכדי להמנע מתשובות פוגעניות, לא רלוונטיות ובת׳אכלס - מטומטמות.
זה רק מראה שלא קראתם באמת או את כך שאתם מעוניינים רק לשפוט ובכך מוכיחים את התיאוריה שלי שוב ושוב...
אני מצטער, אבל להחליט שמישהו צודק או טועה מבלי לדעת את הסיפור ובכלל השפיטה הזו וההאשמות הללו - זה צבוע (ולא בצבעי הספקטרום).
אני אחתום בזה שאני לא בא להוכיח שום דבר כי יש לי את הנסיון שלי ואני יודע מה אני מדבר ואינני מטומטם כפי שאתם בכוונה או לא מציגים זאת, זו אחת הסיבות שאינני משתתף בפורומים וכולי, המטרה שלי היא אחת, להעלות את המודעות לאוטיזם ולהביאה את נקודת המבט שלי, נקודה שבאה לפתור את הבעיה לכל הצדדים, מבלי לשפוט ולהאשים, נקודה של אמת, צדק והיגיון על פיהם אני חיי את חיי ועם תקוה שאוכל לפקוח את עיניי הסובבים לכך שאנו בני אדם ולא חיות טרף ולכן עלינו לנהוג כבני אדם, מתוך רצון טוב הדדי ולהגיע ביחד לחברה בה אין צביעות ולכל אדם יש שיוויון הזדמנויות ובעולם שכולם עוזרים אחד שלי לפתור בעיות ולא חוגגים על בעיות האחר ורומסים אחד את השני עוד יותר.
לכל המגיבים הבאים:
נא להגיב על התיאוריה שהעלתי ולא עוד מחרא הזה של מי צודק ומה עשיתי לא כמו שצריך.
תודה.