שייגעצ תפסו תחת..

Jeff Jarrett

New member
שייגעצ תפסו תחת..

אני לא יודע אם שמתם לב.., אבל שייגעצ (ובמיוחד יובל שלדעתי משפיע על שאר חברי הלהקה שהם עוד נראים נורמלים) התחילו להרגיש שהם רוק סטארס, זה התחיל בזה שהם היו באקזיט למי שזוכר, כשהם היו שם הם לא ממש התייחסו ברצינות לשאלות ששאלו אותם, ולפני שהם ``שרו`` את השיר שלהם יובל אמר אני רק רוצה להגיד שאנחנו נגד פלייבקים, והוא התחיל ``לשיר`` (זה היה פלייבק) ואז הם עשו כאילו הם מנגנים על הגיטרות ועשו שטויות, אחד מהלהקה שר במקום יובל (וכמובן שזה לא היה הקול שלו) בקיצור הם לא התייחסו ברצינות, הם חשבו שהם מצחיקים\מגניבים, אבל אותי אישית זה הגעיל! אחרי זה הגיע השיא בטקס פרסי עמ``י שהם הגישו את פרס פריצת השנה, והם עשו צחוק מזה יובל אמר אנחנו שמחים שיש טקס כזה וכו`, הוא אמר את כל זה בציניות אני בטוח שראיתם, עכשיו אתם מעריצים שלו בטח אתם תהגנו עליהם ובישבילכם לא יכול להיות שום דבר רע בהם, אבל לפני שאתם מגיבים תחשבו קצת על איך שהם באמת מתנהגים...

שזה כל העניין שלהם

כמו שהעניין של רוני סופרנעל המטרה זה לסחוב אחריה פקאצות קטנות בנות 10 ולהתפרסם... אז זה אותו דבר רק שהם לא אהבלים כמו מפורסמים אחרים שהמטרה שלהם זה להתפרסם ולהיות מרכז העניינים של כל הילדים הקטנים

RastaIntrusta

New member
אז מה כן הקטע שלהם , להראות שהם

אנטי מיינסטרים , או אלופי החארטה? לא הבנתי ת'השוואה שלך...(בהקשר של רוני)

Jeff Jarrett

New member
מה קרה..?

קשה לכם\ן להתמודד עם האמת? הייתי רוצה לראות את המנהלות מגיבות.. הייתי רוצה לדעת מה הדיעה שלכן.

Hezi The One

New member
טוב אז קודם כל...זה הקטע שלהם!

הם מיוחדים וזה מה שעושה אותם מיוחדים...בעיקר את יובל... שייגעצ להקה מצויינת ולהגיד את האמת בקנה מידה הישראלי...הם רוק סטארים! בכ אופן אתה רואה מה שאתה רואה ואני רואה את זה מנקודת מבט שונה...בכל אופן שייגעצ כן...זה הקטע שלהם!

בצה17

New member
אני לא אגן עליהם

אני רק אומר דבר אחד מאוד הגיוני למה אני מצדיקה את הערצה שלי ובטח של הרוב שמעריצי אותם... כי זאת בדיוק הסיבה שהתחלנו להעריץ אותם!! טוב בכל אופן סיבה שלי! הם משעשעים, שמים זין על הכל, יש להם שירים טובים והכי חשוב מצחיקים אותי תמיד עד דמעות.. טוב והגנה קטנה>>>כל מה שהם אומרים נכון! כל המ שאמרו בטקס כל כך נכון שזה עצוב ואיך שהם ירדו על מאיה בוסקילה שזה כל כך כל כך הגיע לה! והם יורדים אפילו על עצמם עם הקטע של הפליי בק, מה כבר אפשר לבקש? מ-ו-ש-ל-מ-י-ם

חחחח בר תשבעי לי

יאאאא הם ירדו על מאיה בוסקילה?! יוווווו אני חייבת לראות את זה... [אני אראה היום כי לא ראיתי ביום שני...] עכשיו לעיניין שלנו..... אממ ככה אני חושבת כמו בר... למה אני אוהבת אותם?! בגלל שהם שרוטים! מצחיקים! חמודים! שמים זין על העולם!!! קיצר כל מה שבר אמרה אני איתה!!!!

בצה17

New member
חח כה איזה קטעים זה היה

היא זכתה באיזה פרס, וזה לא באשמת הצופים הקולות של הצופים היה רק 30% אז בקיצור היא עולה ומתחילה לקרוא נאום מה זה מפגר ושחשבו שהיא זסיימה יובל מחא לה כאלה מחיאות כפיים של יאאלה עופי מפה והם התלחששו עליה מאחורה והיא קלטה אותם ואפילו הסתובבה וכזה צחקה אליהם כמו מטומטמת ושהיא המשיכה בנאום הדפוק שלה אז יובל התחיל לעשות סידרת מתיחות מאחוריה איזה קטעים זה היה חח

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif חמוד שלי..

דבר ראשון-כשנכנסת לפורום שייגעצ, לא ציפית שיהיו בו אנשים שאוהבים את הלהקה? אז בוודאי שלא נצדיק אותך. שייגעצ להקה טובה וזו עובדה[!] יש להם שירים טובים עם אחלה מסרים והם מעבירים אותם בצורה מאוד משעשעת [אני מקווה שאני לא חוזרת על דברים שנאמרו כי לא קראתי את התגובות]. בקשר לאקזיט סיטי-איך אפשר להתייחס ברצינות לבחור שעומד מולך, עם שמלה ונראה מגוחך בטירוף? ובקשר לשיר באקזיט-הם בכוונה אמרו שהם נגד פלייבקים אבל אני בטוחה שהם לא שרו על פלייבק מרצונם. למה להם? הם שרים בהופעות רגיל! זה לא שהם לא יודעים לשיר/לנגן, כנראה שההפקה דרשה אתזה. אותי אישית זה ממש שיעשע ששיקו שר בקול של יובלי
. טקס פרסי העמ"י-לדעתי הם ממש לא דיברו בציניות! הרי הם אומנים בישראל, למה שהם לא יאהבו את הטקס הזה, גם הם היו מועמדים בו לאלבום השנה! בקיצור-בולשיט.

Jeff Jarrett

New member
את ממש לא צודקת

הם עשו פלייבק מתוך זילזול בסך הכל הם מכרו מקסימום 5 אלף עותקים אפילו פחות.. והם חושבים שהם מלכים, ולא דיברתי על אקזיט סיטי, ולכל מי שאמר שהם התחילו להעריץ אותם בגלל זה, רואים שאתם סתם אומרים כי הם לא היו ככה, עכשיו השתן עלה להם לראש, לידעתכם גם אני פעם הערצתי אותם. ואם היית קוראת עד סוף ההודעה היית רואה שכתבתי על זה שאני יודע שאתם מעריצים אותם אבל תחשבו על איך שהם מתנהגים באמת!

בצה17

New member
בם לא היו ככה??

מאמי אני מכירה אותם מכיתה ח'(עכשיו אני ביא') ואם תועילי להקשיב לדיסק ניו יורק-רפיח, רק מהשירים עצמם רואים שהם שמים זין על כל העולם זה שאת מצפה מבנאדם שקורא לעצמו שייגעצ להתנהג בצורה מתורבתת ומכובדת זאת באמת בעיה שלך.. וזה שטויות שהם לא היו ככה כי הם היו וחצי ככה תמיד- שיכורים ושרוטים ולא דופקים חשבון לאפחד. אני אומר לך מה הבעיה שלך, שכואב לך שהם נהיו פתאום יותר מוכרים והם מרוויחים יותר מזה והם מתלהבים מזה. אויל את מעדיפה שהם היו אנונימים אבל מעריצים אמיתיים רק שמחים בשביל הלהקה שלהם שהם עושים כזאת כיברת דרך. אני מצידי אומרת כל הכבוד ושימשיכו כמה שיותר עם השטויות כי דוגרי יש כאלה שמתפרסמים ואז מתחילים להאכיל את כל המעריצים שלהם חרא כמה הם אוהבים אותם והכל ואז תופסים פוזות ברמות מעצמם ליד כל מעריץ!!(מאיה בוסקילה) אבל שייגעצ עם כל השטויות שלהם, הם לא דופקים בגרוש פוזות למעריצים שלהם להפך הפרסום שלהם רק מחזק את הקשר שלהם עם המעריצים.. שיקו הוא אחד האנשים הנחמדים ביותר שיש דבר ראשון, ויובל סנוב והוא תמיד היה סנוב אבל הוא בכל זאת מתייחס למעריצים שלו שזה כבר משהו בשבילו חיח וגם מעדכן בפורום פעם בכמה שנים חח ובכללי בהופעות שלהם אפילו שהם משתכרים והכל יכולים לבוא איזה 10/15 אנשים לאמר שזה זילזול שהם מתנהגים ככה ולקום מעליהם איזה 50 מעריצים ולאמר שההופעות ככה מצחיקות וזה משעשע.. אז אולי את אומרת שהשתן עלה להם לראש אבל אני חושבת שאולי את לא הכרת ת'להקה הזאת כל כך טוב מעולם.. זה האופי של הלהקה.. זה היה ככה ותמיד יהיה!!

Jeff Jarrett

New member
רואים שאת לא..

מכירה את מאיה, במפגש של הפורום היא באה במיוחד בשבילם, והיא התייחסה לכל אחד!

למעלה