שייגעצ תפסו תחת..

טולייצ

New member
אני מזהה דברי נכונים במה שהוא רשם..

אחרי הכל שייגעצ ממש השתנו מאז תקופת ההופעות שלהם בערך בסוף אוקטובר. יובל נפרד מחברה שלו..והוא נהיה פשוט שתיין בצורות מגעילות. אחרי הכל..הוא עוד גורר אחריו את שיקו,אבי כפרע עליו עדיין מקסים כמו תמיד,ואסף-הוא נשוי חח.. עדיין,אני לא אפסיק לאהוב את הלהקה,כי יש להם שירים מדהימים,אבל אני ממש אשמח אם הם יחזרו לתקופה של פעם(לא יודעת איך בדיוק להגדיר את זה)אבל מקווה שיהיה בסדר איתם,ושהפרסום שהם זכו לו בתקופה האחרונה לא יעלה להם לראש(בעיקר ליובל שכבר יצא חרא תחת בכמה ראיונות). -מתגעגעת לימי שייגעצ של פעם-

Listen You.. ../images/Emo26.gif

שייגעצ לא התקלקלו או משהו כזה, אבל כן, הם התמסחרו טיפה. ההתלהבות שלהם עולה עם ההצלחה שלהם, אין מה לעשות, זה טבעי לכולם. בטקס היה ממש מצחיק לדעתי, אבל אני חושבת שיובל מקלקל את עצמו עם השתייה קצת ואז יוצא שהוא יותר "שייגעצי", ממה שצריך להיות. לצערי אני חושבת שיש משהו במה שאמרת, ואכן יש דברים צבועים בהם, אבל זה לא משנה את המוזיקה שלהם
נמש שנמצאת בכפר סבא

סקוויד

New member
את מכפר סבא?

חחח - אני לא ממש מכירה ת'פורום! אבל איזה כיתה? בצפר? סתם מעניין לדעת... (אני עדי אגב
)

חחח אני לא מכפר סבא אני

מתארחת אצל חברים מאתמול פה.. חוזרת היום הביתה..
כיתה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הפלת אותי מהכסא... חחח ביצפר, שמישהו יזכיר לי מה זה רק? כי עד כמה שאני יודעת אני מתגייסת עוד חודש וחצי וביצפר זה מוסד שכבר שנה כמעט לא הייתי בו

כפר סבא ../images/Emo99.gif

מה שהיא אמרה
עם תיקון קטן: אני לא חושבת שיש משהו במה שאת אומרת.. אני חושבת כמו בן שהתחלנו לאהוב אותם בגלל זה אישית, התחלתי לאהוב אותם בקיץ כשהם היו במבוקשים והתחילו לעשות שטויות ושרו יפה.. סה טו *מושכת בכתפיים*

yardenbm

New member
יובל מנדלסון סנוב

אבל תמיד הוא היה סנוב זה לא משו חדש וזה שהוא צוחק מהכל זה סבבה כי ככה שייגעצ תמיד היו אם כבר כל החירפונים שלהם התמעטו כי פעם שהם היו הרבה פחות מוכרים הם היו קופצים בהופעות על שולחנות של אנשים בהופעה. בעניין ההתמסחרות ראסמי זה קורה לכל להקה ואין מה לעשות למרות שזה מבאס כי גם הקהל של שיגעצ ניהיה ילדות בנות 12 שלא מבינות מהחיים שלהן בגרוש

קצר ולעיניין.

דבר ראשון נמש צודקת. המוזיקה שלהם מעולה וזו אחת הסיבותץ העיקריות שזה שאנחנו מעריצים אותם. וחוץ מזה אתה לא חושב שמי שמעריץ אותם מכיר קצת תלהקה, ועם מישו כמוך יבוא זה לא יזיז לו כלום?

hitball

New member
אבל הקטע

שנכון היש להם שירים טובים ומוזיקה טובה והקטע כשמגיעים היום להופעות הם שמים זין ומתלהבים ואוקי מצחיקים אבל כמה אפשר? הם מזלזלים מתנשאים וממש מאכזבים לאחרונה אם כל הכבוד לאיך השיר נשמע בדיסק! ואני אמרתי את זה לפני חודש ועדיין אנשים אמרו שרק בגלל זה אנשים אוהבים אותם שזה ממש אכזב אותי והיה ממש עצוב שהם נהנים מזה...אבל כל אחד שיעשה מה בראש שלו... לדעתי הם ממש התדרדרו ואם יש כאלה שחושבים לטובה אז שיהיה להם בכיף אני לא אוהב שאני משלם 50 או 60 שקל להופעה ויוצא עם אול 4 שירים מלאים בלי זיופים או חרה אחר מצד יובל!

Jeff Jarrett

New member
תודדדדדהההה רבהההה לך...!

סוף סוף מישהו מבין על מה אני מדבר, ולא כמו שאר חברי הפורום שהם די אטומים.

hitball

New member
אתה צודק!

זה כאילו אני מבזבז את הכסף שלי על סתם! ופעם שעברה לפני חודש חזרתי מההופעה השלישית שלהם כי השתיים הראשונות היו ממש טובות ובאתי לשישית אחרי שהדיסק השני יצא והיתה להם התנהגות חרא! הוא היה שיכור תחת! זלזל בכולם! הרס את כל השירים! ופשוט הרגשתי שלא נהנתי בהופעה.... אז אני באמת לא מבין איך אפשר לאהוב את זה... לסבול אפשר אולי פעם אחת אבל לא ללכת לעוד הופעה כזאת...

שטיצה

New member
תראה,

דוגרי, לי לא ממש אכפת מהתנהגותו של יובל, או של שאר חברי הלהקה. מה שחשוב לי פה זו המוזיקה שהם עושים. לשייגעצ יש סגנון משלהם, וזה דבר שמייחד אותם לחלוטין. אז נכון, אמנם יובל עושה שטויות מידי פעם, אבל על כן שמה של הלהקה- שייגעצ
אני מאמינה שמי שבאמת אוהב את סגנונה של הלהקה, יוכל להתמודד עם צורת ההופעות שלה.

בצה17

New member
לא ידועת באיזו הופעה היית אבל..

אני בהופעה האחרונה שהייתי ברמת-גן שזה היה אולם עם כיסאות שזה ממש ביאס!!, פשוט נהנתי בטרוף!! נכון אז יש שירים שהוא משנה אותם ומחליף מילים ועושה כל מיני שטויות אבל דוגרי אני מבינה ת'בנאדם זה משעמם כל הזמן שכל הופעה תהיה-אותו-דבר! וכל שיר אותו-דבר!! והכל הולך לפי ההלכים והתקנים שהופעה צריכה להתנהל ושום דבר מיוחד, זה מ-ש-ע-מ-ם כל מה שהוא עושה סה"כ זה לשנות לחדש לעשות צחוקים לצאת כל פעם בשטות חדשה וזה דיי הדבר העיקרי הכי טוב בהם.. זה שהוא משתכר רק מוסיף לכל האקשן התמידי של ההופעות

eden4u

New member
יווו גם אני הייתי בהופעה ברמת גן

אבל האמת שדיי התאכזבתי כי אני ועוד כמה חברים שלי באני מרחוק וההופעה הייתה מאוד [מאוד מאוד מאוד] קצרה היינו צריכים לשבת באיזה מבעדה איטלקית עד שההורים שלנו באו לקחת אותנו כי קבענו איתם לשעה מאוחרת וזה היה מפחיד כי זה היה בבורסה והיה שם מלא זונות וערסים... קיצר היה כיף בהופעה אבל כשיצאנו מהתאטרון היה באסה... בעצם היה כיף... ראינו זונה!! יאייי פאן פאן... ו... מה עוד רציתי לכתוב... אהה את שהיית בהופעה ברמת גן זאת את שכל שניה שרנו לך "היום יום הולדת"? כי הייתה שם אחת שנראלי קוראים לה נועם שכל שניה שרנו לה... לא משנה... קיצר אני דווקא נהנת בהופעות שלהם יובל הזה עם כל הצפוניות שבו הוא מצחיק... ועוד משהו שהייתי חייבת לכתוב זה שיש מעריצים מושפעים שחושבים של מילה שהוא מוציא מהפה זה קדוש אז יש לי משהו אחד להגיד לכם... תרגעו זה רק יובל מנדלסון... אם הגעתם עד כאן כנראה שאתם משועממים כי אם תשימו לב קראתם מלא... חחחחחחח טוב יאללה זהו...

למעלה