שייגעצ תפסו תחת..

בצה17

New member
חח

לא זו הייתה איזו ילדה בת 12 נירא לי.. אני הייתי עם כובע מוזר כזה
חולה על הכובע הזה..חיח

eden4u

New member
הכובע של בוטן???

כי הייתה שם ילדה עם כובע כזה של בוטן מזה מגניב... רציתי לשאול אותה מאיפה היא קנתה אבל התביישתי...

בצה17

New member
חח לא של בוטן...

זאת הייתה אחת ג'ינג'ית אני רואה אותה כל הזמן בהופעות.. אני הייתי עם כזה כובע שונה ואגב אפשר לקנות ת'כובעים האלה כמעט בכל חנות של הפנינג...

eden4u

New member
הכובע של בוטן???

כי הייתה שם ילדה עם כובע כזה של בוטן מזה מגניב... רציתי לשאול אותה מאיפה היא קנתה אבל התביישתי...

aya original

New member
שייגעטס

אני מסופק אם כל חברי הפורום יודעים מהו הפרוש של שייגעטס!

hitball

New member
מה זאת אומרת?

מה הפירוש שאתם חושבים שזה? שייגעצ? ובהופעות זה סבבה להגיד שטויות והכל אבל לא להרוס לגמרי! וזה מה שהוא עשה לדעתי בהופעה שאני הייתי

aya original

New member
מה זה שייגעצ

אם, ואולי יש מישהו יודע מה זה בכלל השם הזה שייגעצ!

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gif נכון. ולדעתי אין פה

מיש'ו אחד שלא יודע מה זה שייגעצ!
ובקיצור..מה אתה מנסה לעשות? לגרום לנו לא לאהוב אותם? חמוד, לא יעזור לך. באמת, אתה סתם מבזבז פה את זמנך היקר. אנחנו אוהבים את שייגעצ, חלקנו כבר מס' שנים וראינו הופעות שלהם ודיברנו איתפ הרבה פעמים [אני לפחות] ואנחנו יודעים בדיוק מי הם.. ואנחנו אוהבים אותם בכל זאת! אז די, טוב?

../images/Emo26.gifיש משו במה שאתם אומרים..

קראתי את כל התגובות פה בפורם וסבבה אני מעריצה שלהם והייתי בהופעות שלהם ואני מאוד אוהבת את כל השירים שלהם אבל יש משו במה שאמרתם.. בתכלס אולי הם היו כאלה תמיד אבל יובל כאילו מתנשא טיפה. באתי אליו בטקס פרסי עמי, עד שהיה לי תאומץ, עם חברה שלי וקראתי לו שעה עד שהוא ענה ועד שמישהי קראה לו .. ואז כולה אמרתי לו שאני חולה על השירים שלו אז הוא אמר לי בציניות וואלה? ואז אמרתי לו וואלה! וגם הייתי בהופעה שלך, אז הוא אמר לי זה מחמם לי תלב את יודעת.. סתם כאילו אני לא אומרת שילקקו תתחת לכל מעריץ כמו בוסקילה, אבל כאילו קצת יחס כאילו הלווו, אני מדקלמת תשירים שלכם באמצע השינה..! ושאר חברי הלהקה לדעתי סבבה, רק יובל מתנשא.. ורציתי להגיד שאין מצב שאני אפסיק לאהוב את השירים שלהם בכל זאת אפילו אם זה נשמע שטחי, כי השירים שהם מוצאים ממש מעולים ..!!!!!!!:]
שייגעצ שולטים!

טולייצ

New member
יופי ששמת לב..

אין כמו אבי! גם יובל אחלה בלי השפעת אלכוהול בכמויות יתרות מסביב..

טולייצ

New member
אבי רק חמוד?

הוא כל כך הרבה יותר מבחינתי..הוא עולה מעל כולם בלהקה הזו. ונעים מאוד
ברוכה הבאה..

תקשיב לי בבקשה...

מה שאתה אומר פה הוא טיפה בגדר הגזמה.
בקשר לפלייבק. אני בטוחה, במליון אחוזים, שהכריחו אותם להשתמש בפלייבק. וכאמנים שבאמת מנגנים ובאמת עומדים מאחורי המוזיקה שלהם- זה הפריע להם. אז ההתנהגות שלהם בתוכנית הייתה הדרך למרוד בפלייבק. דווקא המקרה הזה הוא כלום.
בקשר לעמ"י. טוב, עכשיו זה סתם שטויות. אני אישית, ולא איזה "חברה שלי/דודה של הכלבה שלי/אחיין שלישי מצד אבא" הייתי מאחורי הקלעים ודיברתי איתם. עם יובל אולי מעט סנוב, אבל זה האופי שלו. הוא בנאדם. הוא שאל אם יש לנו סיגריה. זה לא פייר לשפוט אותו סתם ככה כ"סנוב", אתה לא יודע מה קורה בחיים הפרטיים שלו, ואיך הוא באמת מתנהג, ולדעתי זה גם לא צריך להיות כזה חשוב! כי אנחנו מעריצים אותו כאומן, ולא כבנאדם. אנחנו מראש מעריכים את המוזיקה שלו, לא את איך שהוא מתנהג. [כמובן שההתנהגות והייחוד שלו מוסיפים, אבל זה רק בונוס.]. וחוץ מזה, ניקח לדוגמא את אבי. עם אבי דיברתי גם, והוא בנאדם מקסים. סיפרתי לו שמאוד נהנתי משני האלבומים- והוא אמר לי שהם כבר בחזרות לשלישי [שהולך להיות טוב יותר מהראשון והשני ביחד], סיפרתי לו שמאוד נהנתי בהופעות- והוא אמר לי שגם הוא, והוא לא היה חייב לומר לי את כל זה. ככה שמתנשא באמת שאי אפשר לומר עליו. וגם ראיתי שהוא יצא מהמאחורי הקלעים ונפגש עם מעריצות. אז אל תגיד שטויות על התנשאות מצד הלהקה! אז יודע מה? נניח שיובל סנוב, מגעיל, רשע, מציק לילדים קטנים וכו'...אז מה?! חוץ מזה שיובל לא מייצג את שייגעצ לבדו- אנחנו מעריצים שאוהבים את המוזיקה בלי קשר לאדם עצמו! לתת לך דוגמא מוגזמת? יש מלחין אחד שקוראים לו וואגנר, ובגלל שהוא היה נאצי מחרימים את היצירות שלו בארץ ישראל. אבל יש לו את אחת היצירות הכי מוכרות בעולם, שכל אחד מכיר [אני לא זוכרת את השם שלה, אבל נו, זה לחן מאוד מאוד מוכר.]. זהו.

למעלה