תקשיב לי בבקשה...
מה שאתה אומר פה הוא טיפה בגדר הגזמה.
בקשר לפלייבק. אני בטוחה, במליון אחוזים, שהכריחו אותם להשתמש בפלייבק. וכאמנים שבאמת מנגנים ובאמת עומדים מאחורי המוזיקה שלהם- זה הפריע להם. אז ההתנהגות שלהם בתוכנית הייתה הדרך למרוד בפלייבק. דווקא המקרה הזה הוא כלום.
בקשר לעמ"י. טוב, עכשיו זה סתם שטויות. אני
אישית, ולא איזה "חברה שלי/דודה של הכלבה שלי/אחיין שלישי מצד אבא" הייתי מאחורי הקלעים ודיברתי איתם. עם יובל אולי מעט סנוב, אבל זה האופי שלו. הוא בנאדם. הוא שאל אם יש לנו סיגריה. זה לא פייר לשפוט אותו סתם ככה כ"סנוב", אתה לא יודע מה קורה בחיים הפרטיים שלו, ואיך הוא באמת מתנהג, ולדעתי זה גם לא צריך להיות כזה חשוב!
כי אנחנו מעריצים אותו כאומן, ולא כבנאדם. אנחנו מראש מעריכים את המוזיקה שלו, לא את איך שהוא מתנהג. [כמובן שההתנהגות והייחוד שלו מוסיפים, אבל זה רק בונוס.]. וחוץ מזה, ניקח לדוגמא את אבי. עם אבי דיברתי גם, והוא בנאדם מקסים. סיפרתי לו שמאוד נהנתי משני האלבומים- והוא אמר לי שהם כבר בחזרות לשלישי [שהולך להיות טוב יותר מהראשון והשני ביחד], סיפרתי לו שמאוד נהנתי בהופעות- והוא אמר לי שגם הוא, והוא לא היה חייב לומר לי את כל זה. ככה שמתנשא באמת שאי אפשר לומר עליו. וגם ראיתי שהוא יצא מהמאחורי הקלעים ונפגש עם מעריצות. אז אל תגיד שטויות על התנשאות מצד הלהקה! אז יודע מה?
נניח שיובל סנוב, מגעיל, רשע, מציק לילדים קטנים וכו'...אז מה?! חוץ מזה שיובל לא מייצג את שייגעצ לבדו- אנחנו מעריצים שאוהבים את המוזיקה בלי קשר לאדם עצמו! לתת לך דוגמא מוגזמת? יש מלחין אחד שקוראים לו וואגנר, ובגלל שהוא היה נאצי מחרימים את היצירות שלו בארץ ישראל. אבל יש לו את אחת היצירות הכי מוכרות בעולם, שכל אחד מכיר [אני לא זוכרת את השם שלה, אבל נו, זה לחן מאוד מאוד מוכר.]. זהו.