שייט, אבהות ואימוץ ב-
אנשים

m i c k e y 15

New member
זה כלוםםם..רק שתדעי זה טיול נורא כיפי

ובלי כל ההליכות וזה והחוויה אין בשביל מה לבוא לטיול...חח תכלס כל אהלה שיושבים באוטובוס כי "קשה להם ללכתתתת" סתם משחקים אותה והם מאזה מפסידים אז תהני.! שיהיה לך הכי כיףףףףף והרבה הרבה שתייה לשתות!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חח תודה רק ש...

יש לנו באחד מהימים מסלול בנחל עקרבים שכרגע אח שלי אמר לי שהוא אחד המסלולים הקשים בארץ...
הוא עלייה והכל... גאד אני אתמוטט באמצע
טוב נו בשביל מה קיים i'll be ok?!

butbut

New member
בקשר לאייל בי אוקי- מה יעשה טום

כשהוא יפגוש את שלי? XDDD אייל בי אוקי=]

butbut

New member
קבבית תהני פול!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

XDD ותאכלי הרבה כדי שתשמיני=]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אוו שיפודית!!

אני אתגעגע
ובכלל, לכולכן כאן, מאוד תחסרו לי שם בנגב המדברי והמשעמם הזה
ותסתכלי על המקוויקנד שלייי DD:

m o r 1 0 2

New member
תהני,רונו'ש../images/Emo25.gif../images/Emo168.gif

הייתי בטיול דומה לזה... טיילנו בנחל דוד,היה קשהXD טיפסנו על מלא סלעים וצוקים,והלכנו 5 שעות במדבר,היה לוהט,אבל בסה"כ היה נחמד
אז תהני

שוליטה

New member
מוציאה עצבים :(

חברה שלי הייתה ממש מגעילה אליי היום :( היא התעלמה ממני כל היום ואז אחרה"צ היא כתבה לי הודעה במסן: תפסיקי להיות במצב רוח רע זה לא יעזור לך בחיים. אז אני כזה חושבת לעצמי 'אשמתי שהתנהגת אליי מגעיל היום ואני כועסת עלייך?' אז להחלטתי להיות נחמדה אז רשמתי לה: מה? ואז היא הייתה ממש ממש מגעילה ורשמה לי: את כל הזמן מתלוננת שחברות שלך לא מדברות אלייך ולא מתייחסות אלייך אבל זאת את שמזניחה אותם וגם את ההתעמלות. בכלל מאז שהקרת את מקפליי את לא מפסיקה לחפור עליהם במוח ואת מזניחה כל מה שפעם אהבת. בסדר הבנו הם חמודים, אבל את יותר מידיי חושבת עליהם! את בחיים לא תפגשי אותם ולא תהיי איתם תקלטי! אז תחזרי להיות כמו זהיית ותשכחי אותם! זה ממש פגע בי ! לא רק שהיא סטתה בכלל מהנושא אלא שהיא דרכה על נקדה רגישה אצלי. אני יודעת שאני בחיים לא אהיה חברה של אחד מהם אבל אולי אני אפגוש אותם, יש סיכוי, קלוש אבל אני לא מאבדת תקווה! חוץ מזה אתם נגיד מכירות אותי רק מתקופת המקפליי, אתם לא יודעות איך הייתי לפני, אבל אני יכולה להגיד שהייתי שונה, ואכן השתנתי מעצם ההכרות איתם! אב ללדעתי השתנתי לטובה, אני רואה את החיים בדרך יותר חיובית ואני לא מזניחה חברות שלי ואת ההתעמלות בגללם! להפך! הם נותנים לי את הכח להמשיך באימונים הם נותנים לי אפילו את הכח לקום בבוקר!!!! היא אף פעם לא תבין אותי והיא אפעם לא הבינה וזאת כבר בעיה שלה... בקיצור אחר כך היא שאלה אותי: אז אנחנו בריב? אז כתבתי לה: לא. בשביל מה אני צריכה לריב עם מישהו היום? היום שלי היה מספיק קקה בלבן :( בקיצור יש לי חשק להתאבד ולרצוח אותה :( סליחה על החפירה הייתי צריכה לפרוק...... אם מישו קרא את הכל (למרות השיעמום) אפשר חיבוק??

McFly rullz

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם עליי צוחקים בגלל מקפליי ואומרים לא תראי אותם וזה וגם לי יש חברות מגעילות כאלה לפעמים..><" זה באמת נמאס,כאילו אני הכלב שלהם או משו אבל זה לא אכפת לי כי יש ליי מלא חברות מקיסמות כמוכן למשל
עזבי אותן סתם מזבלות בשכל!!!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo24.gif don't worry, be happy ;]

אצלי המצב קצת יותר שונה... יש לי שתי חברות בערך בכיתה שאוהבות אותן.. הן לא בפורום (למרות שאחת מהן אמרה לי שהיא הולכת להירשם
) אבל אני מדברת איתן רוב הזמן עליהן XDD כל השאר יודעות בעיקרון שאני אוהבת אותן, אבל הן לא מציקות לי על זה... רק נגיד אם מישהי לקחה לי את הפלאפון וראתה תמונה של מישהו מהם, אז היא עושה "עוד פעם המקפליי (בעיוות כלשהו) האלה שלך?" וזה די מעצבן אותי, אבל... שיקפצו
וכמובן יש את סיון הנהדרת, שבזכותה הכרתי אותם, והיא החברה שאיתה ניתן לדבר עליהם באמת!
אבל באמת השתיים שמהכיתה שלי ואוהבות אותן, גם ממש כיף לדבר איתן עליהם, אבל סיון בפורום אז זה יותר קל D:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חח הן לא בערך חברות שלי.. סתם טעיתי..!

וגם מידי פעם כתבתי "עליהן" במקום "עליהם" וההפך...

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאוווווווווווווו אני מוחמאת../images/Emo9.gif הוחמאתי../images/Emo6.gif

loli kiss

New member
אני מכירה ת'קטע עם הפלא XDDDD

גם חברות שלי עושות לי את זה .. חוץ מבתמונות של דאגלס (
) לבד XD אותו הן אוהבות (טוב, איך אפשר שלא?)

יעליקק

New member
Omg

לא ידעתי שזה מה שהיא כתבה לך :\ אני שמתי לב למה שאת מספרת לי כל הזמן ולהתנהגות שלה אל כולם , [חוץ מהתגובה החמודה בבלוג שלי] והיא פשוט חושבת רק על התחת שלה. היא באמת ילדה מגעילה, אל תאמרי לי יש לה מצבים כי לפני מה שאת תמיד מספרת לי היא פשוט ילדה אנוכית ומגעילה, פשוט דוחה להיות לידה.אז אני רק רוצה לומר שאני פה תמיד תמיד תמיד איתך אם את צרכה משהו, מצדי לבוא אלייך הביתה רק בשביל להביא לך חיבוק גדול גדול גדול גדול
אני אוהבת אותך הכי בעולם ולא שווה לך להיות עצובה בגללה כי את החברה הכי מושלמת שיש
3333333333333333333333333> אני ^^

Swing life away

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo33.gif

את צריכה להגיד לה שזה עושה לך טוב לחשוב אליהם. ושהיא צריכה להיות מאושרת בשבילך שמצאת להקה שאת כ"כ מתחברת אליה. ואם היא אומרת לך שזה מוגזם, זה רק אומר שאף פעם היא לא אהבה משהו באמת. כי אם כן, אז היא כבר הייתה מבינה אותך.

loli kiss

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אצלי זה קצת אחרת .. אחת החברות הטובות שלי גם אוהבת אותם (יותר נכון בזכותה הכרתי אותם) והיא גם בפורום .. אז בדר"כ איתה אני מדברת עליהם .. כי איתה באמת אפשר לדבר עליהם :) עם החברות האחרות שלי אני פחות מדברת על מקפליי כמובן שהן יודעות שיש לי אובססיה אבל אני פחות טוחנת להם במוח עליהם.. ולא ממש אכפת להם שאני אוהבת אותם.. ומתחברת ללהקה.. אני חושבת שאת צריכה להסביר את זה לחברה הזאתי שלך .. שאת בסה"כ מתחברת ללהקה ושתאכלס זה לא עיניינה.. בלי כל קשר זה היה ממש לא יפה איך שהיא ניסחה את ההודעה :/ בכל מקרה -

McSon of Busted

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וואי בנות זה חרא! התעמלות?! את מתעמלת?!?! ואעע!! מתעמלת!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה