שייט, אבהות ואימוץ ב-
אנשים

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifחצוףף!!! ../images/Emo46.gif

שבוע שעבר הם רק פירסמו את המיני כתבה הזאת על אמברלה וכמה שהם מצליחים לא?? בסה"כ כמו שחלק כבר אמרו פה הוא עושה את העבודה שלו ועושה אותה טוב מאודד.. אז שהמפיק הבריטטי הזה ילך לחפש לו חבורה של דבילים אחרייםם..!!

m o r 1 0 2

New member
וואט דפאק??.. זה ממש שטויות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

הם עובדים קשה והם מגיעים להישגים מעולים
הם מרווחים המון כסף בגלל שיש המון הערצה אליהם,וסתם שטויות שהם סוחטים כסף... אז איך זה שיש מיליוני ילדים\נערים\ שאוהבים אותה והולכים להופעות?.. בולשיט אחד גדול!

McFly rullz

New member
נבלווווווווות אני זונאת את עמרי וייסמן!!!!../images/Emo46.gif

כל הבוקר צעקתי על חברות שלי שהוא נבלה
אמא שלו ממוסחרת.>< תחנקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
נרגעתי

Dirty wings2

New member
אדיוט.../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

מקפליי ממש התקדמו לאחרונה,מאז הוצאת הסינגל the herat never lies אני חושבת שעבר עליהם שינוי די משמעותי,גם בלוק,וגם בההתנהגות. כו******** שלו
(של זה שאמר את זה), מה הוא מבין בכלל האפס הזה,שמעתי אותו,הוא פשוט שר כמו בבון מת! במקום לפרסם דברים מפגרים,כמו תגובות מטומטמות על מקפליי,שיפרסמו על סיבוב ההופעות שלהם ועל ההתקדמות שלהם במוזיקה.

sweet shir

New member
אני שולחת להם מכתב :)

כותרת: תגובה "זועמת" לכתבה 'מקפליי ממוסחרים'. :) תוכן: לכבוד מערכת ראש 1. אני מאוד אוהבת את העיתון שלכם, וקונה אותו מגיל צעיר, אבל, אני לא מסכימה עם תוכן הכתבה שפורסמה על מקפליי 'מקפליי הממוסחרים' בגליון 1018. נכון, מקפליי להקה ממוסחרת, כמו להקות רבות אחרות. בכלל, מעטות הלהקות שלא ממוסחרות בימינו. הם התחילו כלהקה ממסוחרת, ותמיד יהיו. אבל להגיד שהם "מסחטת כסף"? שהם כבר לא להקה, אלא עסק? זוהי הגזמה לדעתי. אז הם מוכרים חולצות ושטויות בהופעות שלהם (מי לא?!), אומרים לאנשים לקנות את הסינגל (שמעתם על קידום מכירות? כל להקה עושה את זה היום, ועושים את זה לא רק בתחום המוזיקה. הם חייבים.)... זה לא אומר כלום. אני מעריצה את הלהקה הזאתי כבר יותר משנה, ואני יכולה להגיד ללא ספק שהם לא יותר ממסוחרים מכל להקה אחרת שאני מכירה. אני רוצה להבהיר שזוהי לא טענה או תלונה אליכם, אני מתייחסת בכלליות אל הכתבה עצמה ואל מה שנאמר בה. מקווה שתפרסמו זאת, שיר, בת 15, מרעננה.

loli kiss

New member
יאאא אמא שלו ממוסחרת ../images/Emo46.gif

עם כל הכבוד לאדון קלווין האריס , כל להקה היום היא להקה ממוסחרת .. מקפליי ממש לא שונים מכל להקה אחרת , ואולי הוא לא שם לב אבל קידום של סינגל כל להקה כיום עושה. ואם לאדון מפיק אין חיים וממש משעמם לו אז אולי שיתעסק בלרדת על עצמו. נכון אולי כל הקטע של הסינגל ברינגטון (שאגב טום גם שלח על זה מלא בוליטינים) קצת מוגזם , אבל זה ההוראות שהם מקבלים מהמנהלים שלהם, ונכון שהם נהנים לעשות מוזיקה ולשמח ת'קהל אבל בכל זאת הם צריכים לעשות ת'כסף שלהם ממשו. אהה ודרך אגב- אמא שלך דבילית
ו.. אל תדאגו ראש1 תקבלו תגובות זועמות ! מאווד זועמות !

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifנכון,אבל הרוב כן!../images/Emo168.gif

המשפט שאני תמיד אומרת:
"הלהקות של פעם הם הכי טובות שיש"
לדעתי מקפליי אחת הלהקות הכי טובות שיש היום
והם לא ממוסחרים...כי בואו נגיד ככה שכל הלהקה היום מוציאה כמה דברים משלה....

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo221.gifשאלה לפני שאני כותבת להם מכתב..

את המשפט: "לפי דעתי זו בושה וחרפה לסחוט כספים ממעריצות צעירות. מקפליי כבר לא להקה, אלה חבורה של דבילים!" יאללה, אנחנו מחכים לתגובות הזועמות שלכם הם כתבו??זה חשוב לי לדעת!

loli kiss

New member
נראלי שהם כתבו רק את ..

ה- יאללה אנחנו מחכים לתגובות הזועמות שלכם. את ה- "לפי דעתי זה בושה וחרפה לסחוט כספים ממעריצות צעירות. מקפליי כבר לא להקה, אלה חבורה של דבילים!" אמר המפיק האידיוט

HiLa0mcfly

New member
בננ*ונהה

יאללה שילך לחפש את עצמו סתם קנאי מכוער,אני מכירה אותו יש לו כמה שירים

../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif אני צריכה טובה...

יש מצב שמישהי מעלה לי את הסינגל החדש של Plain White T'S ? לשיר קוראים Hate... תודה מראש

Lex 1

New member
אני בדיוק מורידה אותו! ../images/Emo12.gif

אז כשהוא יירד אני אעלה אבל אם למישהי יש עכשיוט זה יהיה מעולה גם מבחינתי

Swing life away

New member
אנד איי רילי רילי רילי דונט ליייק יו../images/Emo33.gif

זה השיר הזה נכון? אם לא אז יצאתי דפוקה

למעלה