די דאגי כזה../images/Emo27.gif, די דאגי כזה../images/Emo27.gif
"no no no lets go lets go"XDDDD כשהוא היה רק עם ההיא ודני XDDD הוא כזה חמוד כשהוא פוחד יאוו איי איי דאגי כזה פחדןן "I just wanted to run!"
חמודיייייי בקטע של הסיאנס..שמראים מקרוב כזה ת'אישה היא מפחידה רצח!! מה זה העיניים האלההההה XDD או גאד הקטע שהם נכנסו לאיזה מקום והיא ביקשה לדפוק פעם אחת ואח"כ פעמיים והרוח עשתה את זה מאזה הפחידה אותי!..דני כזה "yeah that was two.." איזה חתיך הוא שם
ודני כזה שהיא אמרה לו לבד : "ohh whyy" XDDD ודני שהוא מדבר לעצמו XD איזה חומדדדדדדד
"פליס בי נייס"
ומראים כזה את הפה שלו לכמה זמן שהוא מדבר..אח איזה פה סקסיי XD אני לא יכולהההה
וגם הארי מסכנון באוהל לבד.... יו דני כזה סקסי ונראה ככה כשהוא אומר " it tarting to get a little bit wierd"
אחחחחח
עם המבטא המושלם שלוו זה זמן מושלם בשבילו לשיר את השיר "LONELY" נכון??
איזה חמוד דאגי כשהוא משחק עם השיער שלו חח דני והארי מתים מפחד ודאגי וטום רק צוחקים בינהם XDDDDDD דני החמודדדדדד "im so happyyyy yessss" חחחח קיצר אני אפסיק לחפור ואמשיך לצפות XDD זה ממש מפחיד והם כאלה פחדנים אבל מצד שני אני בעצמי הייתי משתינה מפחד!, "no no no lets go lets go"XDDDD כשהוא היה רק עם ההיא ודני XDDD הוא כזה חמוד כשהוא פוחד יאוו איי איי דאגי כזה פחדןן "I just wanted to run!"
חמודיייייי בקטע של הסיאנס..שמראים מקרוב כזה ת'אישה היא מפחידה רצח!! מה זה העיניים האלההההה XDD או גאד הקטע שהם נכנסו לאיזה מקום והיא ביקשה לדפוק פעם אחת ואח"כ פעמיים והרוח עשתה את זה מאזה הפחידה אותי!..דני כזה "yeah that was two.." איזה חתיך הוא שם
ודני כזה שהיא אמרה לו לבד : "ohh whyy" XDDD ודני שהוא מדבר לעצמו XD איזה חומדדדדדדד
"פליס בי נייס"
ומראים כזה את הפה שלו לכמה זמן שהוא מדבר..אח איזה פה סקסיי XD אני לא יכולהההה
וגם הארי מסכנון באוהל לבד.... יו דני כזה סקסי ונראה ככה כשהוא אומר " it tarting to get a little bit wierd"
אחחחחח
עם המבטא המושלם שלוו זה זמן מושלם בשבילו לשיר את השיר "LONELY" נכון??
איזה חמוד דאגי כשהוא משחק עם השיער שלו חח דני והארי מתים מפחד ודאגי וטום רק צוחקים בינהם XDDDDDD דני החמודדדדדד "im so happyyyy yessss" חחחח קיצר אני אפסיק לחפור ואמשיך לצפות XDD זה ממש מפחיד והם כאלה פחדנים אבל מצד שני אני בעצמי הייתי משתינה מפחד!