שייט, אבהות ואימוץ ב-
אנשים

JuSt My LuCk

New member
פחחחחחחחחחח עכשיו סיימתי לראות ../images/Emo3.gif

איזה חמודים!!!!!!!! וואי ודאגי וטום כל כך פחדנים XD עלק יתנו לה כרטיסים הופעה שלהם ושל אחרים XDDD חחחחחחח וואי והיא ממש הפחידה אותי! ודני איזה גיבור חחח
וואי והארי ממש נלחץ בסוף! ואיך הרוח הזאתי ניסתה לחרמן את דני XDDDDDDDDDDDDD איייי ... אני מתה עליהם בקיצור

JuSt My LuCk

New member
אהה ושכחתי להגיד שזה היה ממש מפחיד!!!!

אמאאאא!!!! למרות שזה נראה קצת מבויים כל הקטע הזה... אבל זה עדין ממש מפחיד!

JuSt My LuCk

New member
ומישהי יכולה לשים את זה להורדה בבקשה ../images/Emo13.gif

סליחה על החפירות אני כל פעם נזכרת במשהו לכתוב XD

Pugsly

New member
אני יעלה את זה להורדה מאוחר יותר היום

אני פשוט חייבת לזוז ואין לי עכשיו זמן..תתאפקו עוד קצת וזה יגיע XD

Pugsly

New member
הינה זה! :)

הזכויות שמורות לפורום dougie-ponter.com/forum כי משם לקחתי את זה...D: אז כדי לראות את הוידיואים צריך תוכנה מיוחדת...זאת התוכנה: http://www.mediafire.com/?3ei0wzxyzd9 והינה הוידיואים בשלושה קבוצות של קבצי ZIP : http://www.mediafire.com/?0k43jhyqby8 http://www.mediafire.com/?ehwxo1wnlzo http://www.mediafire.com/?f3xgtjmjj9n וזה הקטע שדאגי מקלל לא מצונזר: http://www.mediafire.com/?2bwbommbtt1 סורי שהקישורים לא לחיצים אני פשוט מאוד חדשה ולא הסתדרתי עם הפורום הזה עדיין ...:S

Dana Argamen

New member
אחרי שנים של צפייה- תגובה ממש ארוכה XD

אני כבר אכתוב כמה הכל שם בולשיט לדעתי אבל קודם כל - זה פחות או יותר הדבר ה-כ-י מצחיק שראיתי בחיים שלי!!
זאת חפירה אבל זאת תגובה מצחיקה, תקראו =]]
"!what was the highlight of your career?. . oh well, when i got taken to a fucking haunted house" חחחחחחחחחח הייתי על הרצפה פשוט....חח יציאה טובה של הארי XD
חח כשהיא לקחה את דני וישר שהיא חוזרת דאגי כזה "?!?what did you do with Danny" כאילו היא חטפה אותו או משהו XD ואז היא כזה "הוא בסדר" והוא "Yeahhhh" בקטע של "כןןן אני בטוח!" חחח XD וההקדמה שלה- "..this is the last time you gonna see each other, say goodbye to your friends danny" ואני כבר מדמיינת לעצמי אותה בראש מוציאה תאקדח ויורה בכולם שם.. פסיכופתית לגמרי זאתי...
שמתן לב לצורה שהיא מסיימת תסיאנסים שלה? פשוט קמה והולכת, כאילו הרגע היא סיימת את ארוחת הארבע שלה והיא עוזבת תשולחן. .איזה בולשיט אלוהים.. אם כל העניין הזה היה רציני ולא מבוים היא לפחות הייתה אומרת איזה סיומת לרוחות.. והצורה שהיא שואלת שאלות "אם יש פה איזה רוח שבא לה לקשקש את יכולה לדפוק על הקירות או לזרוק עלינו דברים?" (כמובן שלא ככה היא ניסחה תצמה, אבל זה היה ממש פתאטי חחח) והפסיכולוג שאומר דברים כל כך ברורים מאיליו כמו "שימו לב איך כולם מאוד רגועים וברגע שהיא מבקשת מהרוחות לעשות רעש אם הן נמצאות - הם מתחילים לפחד!" זאת אומרת באמא שלך אחי XD
דני אמיץ ואמיתי כזה אני כ"כ אוהבת אותו ותצרחות שלו שהוא מפחד ואיך שהוא מדבר לעצמו...חח ודאגי לעומת זאת האוצר מילים שלו מורכב רק מ "fuck" ו"shit" קרע אותי מצחוק XD (אני ממש כמוהו, כשאני מפחדת ממשהו – גם אם זה סתם סרטים מפחידים בקולנוע אני ישר מתחילה לקלל, זאת התגובה הראשונה שלי חח) הוא כל כך הצחיק אותי.. מצד שני שראיתי אותו מפחד ומחוויר והיו לו דמעות בעיניים הלב שלי ירד לרצפה =\
חחחחח כשהיא הפרידה בין כולם לקראת הסוף והארי כזה "mate she is not gonna take me somewhere and leave me there!" ודאגי "no! no fucking way" חחח כמה עצוב לי לראות אותם מפחדים..אני הייתי מתחרפנת שם על ה-5 דקות הראשונות הייתי בורחת משם ואז הפסיכולוג המעצבן הזה התחיל לדבר על הארי.. הוציא אותו בצורה ממש לא נכונה לדעתי, כשאתה מפחד ופורק את זה ליד כולם זה לא בהכרח אומר שאתה מנסה להפחיד אותם.. הלב נ-ש-ב-ר לי כשהיא השאירה את דני בחדר ההוא והוא כולו בקול שבור שואל אותה איפה היא תהייה.. כל כך פחדתי בשבילו חח =\
תגובה של איזה מישהי על הקטע שהמוזרה אמרה לרוח לבוא ולקחת תאבן : "you like stones come and get this one " eww what the fuck? lol yeah like they were no stones left in the whole universe. No wait that thing is not only a ghost. It's the ghost of the Stones master חחחח XD היא כל כך טיפשה האישה הזאת
הצחוק של דני כשהוא הרגיש שמישהו נגע לו בכתף עשה לי תיום XDD ושדאגי כזה "ניתן לך כרטיסים להופעה, לא רק שלנו, יש לנו קשרים.." חחחח הייתי על הרצפהההה!! גם כשהיא לקחה את דאגי לחדר והוא קילל אותה.. ואז הוא ביקש סליחה.. איזה חמוד חחח "I'm the biggest pussy here" חחח טעות, אתה הכי חמוד פה XD ובסוף שהוא אמר שהוא שנא כל שנייה שם XDDD ועכשיו בדוגרי - אני מאמינה ברוחות אבל כל הקטע בתוכנית הזאת היה כל כך מבוים.. מן הרגשה כזאת שהצלמים עומדים מאחורי הקירות ודופקים עליהם, שום דבר לא נראה לי פה הגיוני והתגובות של דני והארי שהם הרגישו שנוגעים בהם נבעו מלחץ מטורף. אני מאמינה במשהו עמוק יותר, אבל ממש לא בזה. החפירה של החיים, אבל גם לצפות בזה לקח לי אלף שעות (לא עשיתי את זה ברצף) אז זה מסתדר.

yael0000

New member
בקשר לסיאנס../images/Emo211.gif

אממ עפם מישהי אמרה לי גם שצריך להגיד משהו לפני שעושים וכל זה

MoVe AlOnG

New member
תודה תודה

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה וואי יצאת מלכה!!!!!!!! ראיתי הכל ואמרתי לכל האנשים בבית לא להפריע לי. זה היה מטורף!!!!! עכשיו אני רשמית מאמינה ברוחות. ראיתן את הקטע הזה שהרוח הזיזה את הכוס,נגעה בדני והעיפה את האבן? ססספוווקקקיייי דני יצא ממש תותח...אמיץ לגמרי ^_^ אהבתי את הקטעים שהוא נשאר לבד ודיבר לעצמו ולמצלמה. הארי מסכנצ'יק חשבתי שהוא לא יסכים להישאר לבד אבל הוא עשה את זה בסוף. טומי,לא חשבתי שהוא פחדן כזה אבל הוא היה כזה חמוד שם!!!! וראו כמה הוא מחובר לדאגי. ולסיום: דאגיש!!!!!!!!! גאד הוא כזה חמוד!!!!!!הוא ניסה להצחיק ברגעים שהוא הכי פחד כדי לגרש את הפחד איזה חמוד! אהבתי את הקטע בסוף שהוא ניסה לשחד אותה בכרטיסים,קטע ענק! ובסוף שהם דיברו איזה מצחיק "so thank you guys" או שהוא אמר כזה "לחקור רוחות אאאאעעעע" עשה כזה פרצוף. חחחחחח טוב חפרתי

The Psycho Girl

New member
fuck ! that was gooood

אני שונאת את התוכנית הזאת היא מפחידה רצח עכשיו אני לא יוכל להסתובב ברחוב בלילה grate ! הם כאלה חמודים אני חשבתי שדאגי הולך לחטוף התקף לב בכל רגע האמת שהארי ממש דומה לי ברגעי פחד XDD אני גם מנסה להרגיע את הלחוצים ואני גם מנסה לגרום לעצמי להרגיש שאני לא הכי מפחדת XDD הזוי בנימה רצינית יותר - אני לא מאמינה לזה יש הסבר בערך ליותר מחצי מהדברים שקרו להם כל אחד היה נכנס ללחץ ומאמין כששמים אותו בסיטואציה כזאת

m i c k e y 15

New member
אני דווקא כן מאמינה

מאמינה בכלל ברוחות..ראיתי כל כך הרבה תוכניות על כאלה דברים ויש לזה הוכחות... אני מאמינה בהכל....חוץ מפיות וכאלה XD גם חייזריםם אני מאמינה XDD [הם הולכים בינינוווווו
סתם] XDD

The Psycho Girl

New member
האמת שאני הפוך

אני מאמינה בפיות XDD וכל הדברים האלה אני מאמינה בחייזרים איך שהוא אבל לא יודעת בתוכנית הזאת זה נראה כל כך לא אמין באיזשהו מקום ראיתי תוכניות אחרות ששיכנעו אותי יותר

Pugsly

New member
אני ודני אותו דבר! חח

אני ודני ממש אותו דבר בתגובות שלנו לדברים...זה ממש מפחיד כי זה לא הזבר היחידי שיש לי במשותף איתו חחחח lol אם הייתי פוגשת אותו היה לנו הרבה על מה לדבר חחחח

למעלה