אחרי שנים של צפייה- תגובה ממש ארוכה XD
אני כבר אכתוב כמה הכל שם בולשיט לדעתי אבל קודם כל - זה פחות או יותר הדבר ה-כ-י מצחיק שראיתי בחיים שלי!!
זאת חפירה אבל זאת תגובה מצחיקה, תקראו =]]
"!what was the highlight of your career?. . oh well, when i got taken to a fucking haunted house" חחחחחחחחחח הייתי על הרצפה פשוט....חח יציאה טובה של הארי XD
חח כשהיא לקחה את דני וישר שהיא חוזרת דאגי כזה "?!?what did you do with Danny" כאילו היא חטפה אותו או משהו XD ואז היא כזה "הוא בסדר" והוא "Yeahhhh" בקטע של "כןןן אני בטוח!" חחח XD וההקדמה שלה- "..this is the last time you gonna see each other, say goodbye to your friends danny" ואני כבר מדמיינת לעצמי אותה בראש מוציאה תאקדח ויורה בכולם שם.. פסיכופתית לגמרי זאתי...
שמתן לב לצורה שהיא מסיימת תסיאנסים שלה? פשוט קמה והולכת, כאילו הרגע היא סיימת את ארוחת הארבע שלה והיא עוזבת תשולחן. .איזה בולשיט אלוהים.. אם כל העניין הזה היה רציני ולא מבוים היא לפחות הייתה אומרת איזה סיומת לרוחות.. והצורה שהיא שואלת שאלות "אם יש פה איזה רוח שבא לה לקשקש את יכולה לדפוק על הקירות או לזרוק עלינו דברים?" (כמובן שלא ככה היא ניסחה תצמה, אבל זה היה ממש פתאטי חחח) והפסיכולוג שאומר דברים כל כך ברורים מאיליו כמו "שימו לב איך כולם מאוד רגועים וברגע שהיא מבקשת מהרוחות לעשות רעש אם הן נמצאות - הם מתחילים לפחד!" זאת אומרת באמא שלך אחי XD
דני אמיץ ואמיתי כזה אני כ"כ אוהבת אותו ותצרחות שלו שהוא מפחד ואיך שהוא מדבר לעצמו...חח ודאגי לעומת זאת האוצר מילים שלו מורכב רק מ "fuck" ו"shit" קרע אותי מצחוק XD (אני ממש כמוהו, כשאני מפחדת ממשהו – גם אם זה סתם סרטים מפחידים בקולנוע אני ישר מתחילה לקלל, זאת התגובה הראשונה שלי חח) הוא כל כך הצחיק אותי.. מצד שני שראיתי אותו מפחד ומחוויר והיו לו דמעות בעיניים הלב שלי ירד לרצפה =\
חחחחח כשהיא הפרידה בין כולם לקראת הסוף והארי כזה "mate she is not gonna take me somewhere and leave me there!" ודאגי "no! no fucking way" חחח כמה עצוב לי לראות אותם מפחדים..אני הייתי מתחרפנת שם על ה-5 דקות הראשונות הייתי בורחת משם ואז הפסיכולוג המעצבן הזה התחיל לדבר על הארי.. הוציא אותו בצורה ממש לא נכונה לדעתי, כשאתה מפחד ופורק את זה ליד כולם זה לא בהכרח אומר שאתה מנסה להפחיד אותם.. הלב נ-ש-ב-ר לי כשהיא השאירה את דני בחדר ההוא והוא כולו בקול שבור שואל אותה איפה היא תהייה.. כל כך פחדתי בשבילו חח =\
תגובה של איזה מישהי על הקטע שהמוזרה אמרה לרוח לבוא ולקחת תאבן : "you like stones come and get this one " eww what the fuck? lol yeah like they were no stones left in the whole universe. No wait that thing is not only a ghost. It's the ghost of the Stones master חחחח XD היא כל כך טיפשה האישה הזאת
הצחוק של דני כשהוא הרגיש שמישהו נגע לו בכתף עשה לי תיום XDD ושדאגי כזה "ניתן לך כרטיסים להופעה, לא רק שלנו, יש לנו קשרים.." חחחח הייתי על הרצפהההה!! גם כשהיא לקחה את דאגי לחדר והוא קילל אותה.. ואז הוא ביקש סליחה.. איזה חמוד חחח "I'm the biggest pussy here" חחח טעות, אתה הכי חמוד פה XD ובסוף שהוא אמר שהוא שנא כל שנייה שם XDDD ועכשיו בדוגרי - אני מאמינה ברוחות אבל כל הקטע בתוכנית הזאת היה כל כך מבוים.. מן הרגשה כזאת שהצלמים עומדים מאחורי הקירות ודופקים עליהם, שום דבר לא נראה לי פה הגיוני והתגובות של דני והארי שהם הרגישו שנוגעים בהם נבעו מלחץ מטורף. אני מאמינה במשהו עמוק יותר, אבל ממש לא בזה. החפירה של החיים, אבל גם לצפות בזה לקח לי אלף שעות (לא עשיתי את זה ברצף) אז זה מסתדר.