שימוש במאגיה להשגת ממון

playtrip

New member
בחייכם, כולכם יצאתם בסדר.

תהייו מאושרים סתם, זה פשוט בריא ונעים. ווילה עם 4 מפלסים יכולה לשמש מקום אירוח מצויין לכמה לילות עבור נוודים ואנשים נקקים. 4 מכוניות מודל 2007 יכולות לשמש לצורך הסעת אדם שבאמת צריך כרגע את עזרתך. כל הכסף שיש לעשיר יאפשר לו לתרום לפתח ולעזור עבור אחרים ובו זמנית גם לתועלת עצמו. אתה יכול להיות מאושר בכל מצב, והיינו רואים זאת אלמלא אנשים היו פוסלים ומבטלים כל דבר לחינם. יצא לי לעבוד קשה וטוב בעזרת רגשות גאווה, כעס והתנשאות עצומים, כמו שאותם רגשות גרמו לי לשפוך בזמנו כסף לנזקקים והרבה. וכן, עדיף להיות מאושר ועניו ובעל מידות נקיות וצנועות... אני אולי הייתי די שמח או אפילו מאד שמח, ובעיקר יחסית לאנשים אחרים, אבל גם הייתי גאוותן גדולתן, ומתנשא באופן ממש מוקצן... כך עשיתי את מיטב כספי ואת מיטב העבודה ואת מיטב העזרה לזולת.

neophile

New member
ממש פילנטרופ נסתר אתה

הבעיה העיקרית עם התנשאות היא חוסר יכולת לשתף פעולה , אז כן לתרום זה טוב אבל יותר טוב שתשתף פעולה עם אנשים בכל הרבדים ולא רק באלו שיש בהם את ההתנגדות הכי פחותה כמו לתרום לעניים שיש בזה מניע אישי של להרגיש טוב על כך שאתה "תורם" את חלקך.

השאלה מה יקרה לאחר שיתעשר.

אם הוא מתכוון להרוויח מספיק כדי להפסיק לעבוד ולהתעסק במה שרצה כל חייו, אין רע בזה לדעתי. כל עוד זה לא כולל זריקת השקלים שהרוויח על אנשים תמימים ממגדלים גבוהים.

untitled1

New member
למען האמת אני די מרוששת

אבל תמיד אפשר לפרוט ל-10 אגורות <:

תמכרי ציורים

בשבילי זה עבד.. באופן סביר, עד שהגעתי לקד"ץ שם אסרו עלי להרוויח כסף בכל צורה שהיא. מצד שני, את בפורום מאגיה. האים אני צריכה לרמוז ליותר מזה?

למעלה