שימו לב - פרויקט 101 בפורום

inbale

New member
הודעה שכתבתי בפורום אחר שלי

שוב הורים שהביאו תינוקת לבית החולים לבד ולא חיכו לאמבולנס. בידיעה עצמה בעיתון כתבו " מבדיקה ראשונית עולה כי לו הזעיקו הוריה אמבולנס במקום להעביר בעצמם את התינוקת לבית החולים ניתן היה להצילה" מי ייקח על עצמו סוף סוף ללמד אנשים לחייג 101? כמה אנשים עוד ימותו עד שזה יחדור לתודעה של כולנו?

nsr

New member
דעתי בנושא

לדעתי יעבור עוד הרבה זמן עד שילמדו את זה. הרי הרבה יותר קל להאשים מישהו במה שקורה מאשר להתאמץ קצת וללמד מישהו שלוש ספרות. מה שעוד מטריד אותי זה שכל ילד יודע את המספר של המשטרה. למה לא את של מד"א?? שבת שלום

fireman

New member
למה את חושבת

שכל ילד יודע את המספר של המשטרה? אני בשונה מכם עונה לקווי 102 (כן, של כיבוי אש, לא חברת חשמל) אתם לא תאמינו איזה הנפצות יש לאנשים לפעמים זה מוקד עירוני ולפעמים זה חברת חשמל ולפעמים אנחנו גם מד"א וגם משטרה. בגדול... רוב האוכלוסיה לא יודעת שיט בדבר שצריך להיות ידע בסיסי ומינימליסטי ביותר זה בא מהחינוך לקוי, הן של ההורים (שלעיתים רבות גם כן לא יודעים מה זה 102 ומה זה 101) והן של משרד החינוך שלא מסוגל לתת כמה דקות לגבי נושא כל כך חשוב שהוא שרותי החירום הניתנים במדינת ישראל ומספרי הטלפון שלהם

איריסא

New member
ענבל אולי אנחנו פה נרים את הכפפה

ונראה כיצד ניתן לארגן זאת פרסום ברדיו טלויזיה עיתונים החזרת סידרה 101 שתרמה רבות להחדרת העניין

inbale

New member
אולי נתחיל בקטן

קודם כל פרסום בפורומים של תפוז. מישהו כאן יודע להכין כרזה או מצגת בנושא בפוטושופ או פאואר פוינט? רעיונות, הצעות והארות יתקבלו בברכה.

The_VIP

New member
לא דוקא קובץ שיפרסם...

אפשר לשלוח את זה כהודאה לכל הפורומים...אם מישהו יויכל לרשום הודאה רישמית....

inbale

New member
יש כמה רעיונות שאפשר לעשות

אבל ראבק מה אין כאן אף אחד יצירתי??????? חברה נו לשנס מותניים ולנסות לעשות משהו...

inbale

New member
תגידי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה זאת החתימה הזאת??

חחחח.... נוסטלגיה

של לא לפני הרבה זמן.... האמת זה משפטים מהקורס מדריכים EX יקירנו (הרבה זמן לא כתב פה-מושיק לתשומת לבך) היה איתי בקורס מדריכים והאתה חרבנת!מה?!?!?!.... זה משפט שלו.... הקרקר זה פשוט אחד מהקבוצה שלי החליט שהוא תוכי וכל הזמן צעק קרקר וניקר אותי ובאשר למושיק אתהלא קיפוד זה שילוב בין שידורי המהפכה לקורס מדריכים.... ששוב מושיק יקירנו נפל קורבן לו....

nsr

New member
אההה

ענבל, רצית מודעה. אז עשיתי. אבל היא לא משהו. אבל מצד שני תמיד אפשר לשפר. תגידי אם זה בכלל בסגנון שרצית. נ.ב לא לצחוק עליי אני חדש בתוכנה

Action force

New member
תרשה לי...

ברשותך לא אצחק, אבל אגיד, אנא ממך, תעבור עוד כמה דפים בספר שבו השתמשת... ותראה שיש עולם מלא בתוכנה הנ"ל!

nsr

New member
יונתן ../images/Emo13.gif

איזה ספר ואיזה נעללים. אני משתמש פעם בשנה בתוכנה הזו
אני יודע שזה לא משהו ובגלל זה ביקשתי מחבר שלי, שיש לו וותק של כמה שנים עם התוכנה, לעשות לנו משהו יפה. בייביי

inbale

New member
כל הכבוד!!

כל הכבוד על הנסיון . אנחנו רוצים להעביר בכרזה מסר מסויים שאנשים ילמדו על חשיבות הקריאה ל 101 ולא יעשו דברים בעצמם. יונתן - קדימה תראה לנו את נפלאות התוכנה ותכין גם אתה כרזה. לשנס מותניים רבותיי - יש שיעורי בית בפורום!!!

../images/Emo104.gif לא ממש כרזה

אבל נזכרתי שיש לי קובץ חביב ואם מישהו רוצה משהו נחמד לכרזה- יכול להוריד
.

../images/Emo104.gif מעודד לא לעשן ../images/Emo8.gif

חביב בקריקטוריזם שלו... הלוואי וככה אנשים יבינו עד כמה העישון מזיק.

טומי*

New member
nsr על זכויות יוצרים שמעת? ../images/Emo12.gif

תשמע לקחת תמונה שצילמתי ופירסמתי כאן ועשית ממנה מה שעשית.לעניות דעתי היתה צריך לבקש את רשותי אם אני מסכים!!! זה מה שנקרא זכויות יוצרים (C) אין לי בעיה בכלל...עם הפלאקט שלך אבל לפחות היתה כותב של מי הצילום. ככה זה נהוג בכל העולם וגם בארץ. טומי נב:התמונה המקורית מצורפת

למעלה