שימו לב - פרויקט 101 בפורום

chanand

New member
הבעיה שבינתים רק אחד עזר לי...

וככה זה נראה כרגע, פשוט נראה טוב יותר (כנראה) לעומת איך שזה היה בהתחלה מקוה שיתנו לי עוד ביקורת...

chanand

New member
../images/Emo10.gif זה מה שאמרו לי

זה כמו לקוח מסרט אימה... (???) טוב...

KITARO

New member
מודעות האוכלוסיה למדא

כשהייתי מתנדב,היה זה בכיתה יא עשיתי עבודת גמר ברמת 5 יחידות על מודעות האוכלוסיה למדא ולהתקשרות ל 101. התוצאות היו די מפתיעות יותר מ 30 אחוז לא ידען מה עוברים נהגים/פארמדיקים בהכשרתם ויותר מ 20 אחוז לא ידעו את המספר 101 ולמה הוא משמש אם יהיו בקשות מיוחדות אני יפרסם את עבודתי כאן באתר שתוכלו לראות.6 שנים מהעבודה שעשיתי וכמעט דבר לא השתנה

KITARO

New member
ובכן

מחר אעביר את הסורק ואסרוק לכם את העבודה . נא לשים לב לכל הפרטים ,יתכן ובהתחלה יהיה לכם קצת משעמם משום שיש טבלאות סטטיסטיות אבל בסוף זה ישתלם

chanand

New member
אין לך את העבודה כקובץ?

אוכל להוסיף את זה כמאמר באתר שלי?

The_VIP

New member
גם אני אשמח אם תפרסם אותה...

מאוד מעניין אותי לדעת את הסטטיסטיקות האלו...ואולי יש עוד אנשים (מלמעלה) שצריכים לראות את הסטטיסטיקות האלו...

orend123

New member
חברים יקרים

שלום לכולם! א. חזרתי, המחשב היה במעבדה כמה ימים. ב. איתי אני מצטער להגיד לך אבל ממה שאני שמעתי הפסיקו את השביתה כי נגמרו העוגיות לקפה בבית ארגון המורים :). ג. חבריה´ אני לומד תקשורת כמקצוע מורחב (8-10 יח"ל), בשבוכע הקרוב אצטרך לעשות סירטון של כחצי דקה מורכב מתמונות וסאונדטרק (במרכז התקשורת בביה"ס= הכי משוכלל בכל חיפה). אז אני אנסה לעשות את הסירטון שיורכב מהתמונות ומהסלוגן בסוף. בסוף התוצר יוצא על קובץ מחשבdivx אם אני צודק, תקליטור DVD ואפשר גם להעביר לקלטות וידאו. את הסרטון אפשר לשלוח לערוצים מקומיים ולבקש מטלעד לשדר אותו בתור "מוגש כשירות לציבור מטעם.... (מכירים? :)) שנה טובה לכולם. אורן

hgkr17

New member
לדעתי

כדאי לעשות רצף של תמונות התמונה של הפצוע השוכב ואחר כך התמונה של הפצוע כשהוא מנסה לקום ואז התמונה של הכסא גלגלים כאופציה 1 ותמונה של הפצועה על הלו"ג כאופציה שניה או סתם תמונה של אמבולנס . להסביר את הקשר שבין 101 ל101 צפיות.

The_VIP

New member
כל אחד יפרסם את זה איפה שהוא יוכל

לפי הקירבה שלו למקומות...נשתדל שזה יגיע כמה שיותר רחוק

The_VIP

New member
והנה שרשור של כמה סמלים שקשורים ל

מד"א שיש לי על המחחשב...

The_VIP

New member
המשך...

דרך אגב אלו סמלים שנמצאו ברחבי הרשת... סמל 3