שימו לב - פרויקט 101 בפורום

chanand

New member
איך זה?

זה מה שיצא מכמה דקות של שעמום... אני לא בטוח עדין לגבי המשפט... אגב זה האט"ן החדש שלנו - משורין

The_VIP

New member
אולי אם...

אולי אם תשלב את התמוונת רקע שטוומי צילם (זאת תאם האמבולנס באישורו כמובן) ואת הכיתצוב של התמונה השנייה שפה פירסמת יצא משהו מצוין... אם יצא לך תנסה...

chanand

New member
אני חשבתי...

שהאמבולנס פחות מעביר מסר.. מה אתם אומרים?

sbenzvi

New member
ומה דעתכם לסלוגן הבא....../images/Emo70.gif

אולי טומי יכול לדאוג לתמונה של ילד פצוע, לסלוגן חשבתי אולי "...כי יש לו עוד 101 סיבות לחיות...." כשאת 101 כמובן ניתן לעצב בלוגו כפי ש- CHANAND עשה (בעיני העיצוב של השני יותר יפה, אבל תמונה אפשר אחרת). או פרסומת... "כי יש לו עוד 101 סיבות לחיות (תמונה של ילד פצוע) כי יש לך עוד 101 ציפיות (תמונה של אמא עם בועה של איך היא מדמיינת אותו בעתיד....[עו"ד, בעל למשפחה, מהנדס, רופא...) כי יש עוד 101 חלומות לחלום כי יש מי שיעזור - 101 מגן דוד אדום" שרון.

sbenzvi

New member
משהו כזה...

לא רע, אבל אהבתי יותר את העיצוב "101" בפונט השני. התמונה גם לא ממש נראית כמו ילד... אבל זו בהחלט התחלה לא רעה בכלל... חברים, אנו בדרך הנכונה.... אם אתם רוצים אני לא חושבת שתהיה ממש בעיה לערב עיתונות - (כעיתונאית/רכזת עיתון נוער בדימוס....) אולם זה נושא שאולי רצוי שיהיה מאורגן גם עם גורמים רשמיים של מד"א. לפנות לעיתונאי ולספר על איך בפורום צוותי חירום ארגנו פרוייקט להעלאת מודעות האוכלוסיה זו לא בעיה - רק שלא נדרוך לאנשים בטעות על כמה בהונות....

The_VIP

New member
נשמע נחמד...

צריך לעששות את זה כמוו באנר שיזוז ויתחלף...וזה נשמע ממש מצצוין...

The_VIP

New member
אם הייתי מבין בתוכנות האלו...

כבר מזמן הייתי מכין...

amitp

New member
מצד אחד זה צריך קצת לזעזע

כדי להעביר את המסר (ובגלל זה כנראה רובכם רוצים ילד פצוע...) אבל מצד שני תמונות פצועים זה קצת יותר מדי - במקום זה (לפי דעתי) רצוי לשים תמונה של רכב מרוסק. בלי פצועים, בלי דם - ובלי הרבה אנשים כועסים אח"כ... וכשיהיה לי קצת זמן אני אנסה לאלתר משהו בפוטושופ.. מבטיח :)

paradan

New member
מדהים../images/Emo70.gif שרון שיחקת אותה../images/Emo45.gif

כיפק היי! אני מאוד אהבתי, פשוט מגניב. אני חושב שלעצב באנר כזה שירוץ יציג כמה תמונות ואת ה"סלוגן" המוצא זה יהיה פשוט מדהים. אז יאללה מי שמתעסק בתחום או מכיר מישהו (החבר של החברה של החבר של...) שיפעל בנושא. אני מאמין שניתן יהיה לפנות לדובר מד"א ולהשיג את תמיכתו ביוזמה ואני מאמין שאתרים ופורטלים יסכימו לשתף פעולה... אז מי שיכול, יאללה לעבודה! rescue friend אם אתה קורא שורות אלו אולי תאלתר משהו?

chanand

New member
הצעה

מנהל פורום תקשורת חזותית הציע שנפנה לירוחם בתקוה שיש לו נתונים על אפקטיביות של מסע פרסום, למי ואיך לפנות... כי כרגע אין לנו ממש כיון חוץ מזה שאני אתפלא אם ירוחם באמת יסייע. הכי פשוט מבחינת מד"א היה לעצב שלט ולהדביק על האמבולנסים בצד...האמבולנס מושך הרבה צומת לב כשהוא נוסע עם אורות וסירנה ואפשר ככה להעביר גם מסר... בכל אופן, מי פונה לירוחם?

The_VIP

New member
לדעתי...

ממש לא כדאי להדביק את זה על אמבולנסים...זה יעשה אותם פחות רישמיים...זה יראאה כמו המדבקות על האוטובוסים... וחוץ מזה שעל האמבולנסים יש את המספר 101 ולידו שפופרת טלפון כזו...לדעתי זה מצוין הפרסומות צריכות להיויות במקומומת אחרים אך זו רק דעתי אני בטוח שיש החולקים עליי...

sbenzvi

New member
אז אפשר BUMPER STICKERS

גם על אמבולנסים וגם על רכבים פרטיים (כלומר, מדבקות). ועל אוטובוסים זה גם רעיון לא רע....(רק מי יממן את זה? צריך למצוא לנו איזה תורם....). באמת אולי על אמבולנסים זה לא ממש מתאים....

sbenzvi

New member
חן חן!

ואפשר גם שהסלוגנים יתחלפו - כמו שכתבתי בהודעה הקודמת. ומי יודע - אם לא פראמדיקים אז אולי קופי-רייטרים?.... תגיד דני, לא עושים עכשיו טירונות? וחוצמזה מה שלומך?

למעלה