ברידג'ט סלון האמריקאית השיגה ציון מרשים 14.700 , היה לה dismount מעולה! (הצליחה לעשות sticking) לפניה עלתה על המקבילים מתי לרסון והשיגה ציון של 14.200 בהמשך, קאקוואטו השיגה ציון של 14.466 אחריה, רבקה ברוס עם הציון הגבוה ביותר לאמריקאיות על המקבילים: 14.933! (דרגת קושי 6.2) הציון הכולל של האמריקאיות על המקבילים הוא: 58.299 כרגע הן ממוקמות במקום ה3 בתחרות לאחר רוסיה (60.099) וסין (61.615)
קאקוואו השיגה ציון נחמד על הקורה 14.266! אגב, אני מסכים שברוס קצת נוקשה בסגנון שלה. אבל היא ההבטחה הגדולה ביותר לאמריקאיות בתחרות הזאת ולדעתי גם בהמשך. אני מאוד מסוקרן לראות אותה על הקורה..( מכשיר שהכשיל אותה כמה פעמים בעבר..) על הקרקע ברוס לדעתי תפגיז..
טכני מאוד, מזכיר את שון גונסון, אלא גם המבנה גוף שלה. תרגיל המקבילים שלה מרשים ביותר אבל יש לה את הבעייה ברגליים ומבחינה אסטטית זה לא זה...נראה את הקורה.....
באולימפיאדה האחרונה שון ג'ונסון הייתה סופר טכנית וזה מה שהביא לה את מדליית הזהב על הקורה. הרגליים של ברוס שריריות מאוד (מה שמקנה לה כוח ויציבות בקרקע ובסוס הקפיצות)
ואת שון ג'ונסון אהבתי מאוד. זה לא קשור רק לטכניות, זה מה שהיא משדרת במהלך התרגיל. זה נכון שהיא מבצעת אלמנטים מדהימים ובצורה טובה, אבל היא פשוט "לא עושה לי את זה"...
ברוס מפגינה כוח ואגרסיביות בתרגילים שלה...היא נוקשה מאוד. אין הרבה שאוהבים את הסגנון הזה אבל אני מעריך אותו מאוד. היא קורצה מחומר של אלופות. אירוני שהיא מתאמנת אצל האבא של ליוקין..ליוקין וברוס הן שני הפכים גמורים! חח ואגב תמי - אני בן