שימו לב!

אמא לה3

New member
שימו לב!

בעוד מס' דק' מתחיל הסבב בו יתחרו ארה"ב, הונגריה ודרום אפריקה!!! עידכונים בהמשך כמובן

KN8

New member
אפשר כבר לעדכן ש..

Raisman האמריקאית השיגה ציון של: 13.933 על המקבילים. לאמריקאיות היה חימום טוב על המקבילים ובהמשך נראה את לרסון, סלון, קאקוואטו וברוס.

KN8

New member
המשך עידכונים ישירים..

ברידג'ט סלון האמריקאית השיגה ציון מרשים 14.700 , היה לה dismount מעולה! (הצליחה לעשות sticking) לפניה עלתה על המקבילים מתי לרסון והשיגה ציון של 14.200 בהמשך, קאקוואטו השיגה ציון של 14.466 אחריה, רבקה ברוס עם הציון הגבוה ביותר לאמריקאיות על המקבילים: 14.933! (דרגת קושי 6.2) הציון הכולל של האמריקאיות על המקבילים הוא: 58.299 כרגע הן ממוקמות במקום ה3 בתחרות לאחר רוסיה (60.099) וסין (61.615)

אמא לה3

New member
לא אוהבת את ברוס

היא נראית נורא במקבילים. ויסלחו לי כולם....זה לא ממש באשמתה.

אמא לה3

New member
כרגע האמריקאיות במקבילים

ריזמן ראשונה, לרסון, סלואן, קוקאטו, ברוס. כרגע, ארה"ב ממוקמת שלישית במקבילים אחרי סין ורוסייה

KN8

New member
ואוו..

קאקוואו השיגה ציון נחמד על הקורה 14.266! אגב, אני מסכים שברוס קצת נוקשה בסגנון שלה. אבל היא ההבטחה הגדולה ביותר לאמריקאיות בתחרות הזאת ולדעתי גם בהמשך. אני מאוד מסוקרן לראות אותה על הקורה..( מכשיר שהכשיל אותה כמה פעמים בעבר..) על הקרקע ברוס לדעתי תפגיז..

אמא לה3

New member
זה לא רק הסיגנון שלה

טכני מאוד, מזכיר את שון גונסון, אלא גם המבנה גוף שלה. תרגיל המקבילים שלה מרשים ביותר אבל יש לה את הבעייה ברגליים ומבחינה אסטטית זה לא זה...נראה את הקורה.....

KN8

New member
למרות שטכניות זה לא תמיד דבר רע ..

באולימפיאדה האחרונה שון ג'ונסון הייתה סופר טכנית וזה מה שהביא לה את מדליית הזהב על הקורה. הרגליים של ברוס שריריות מאוד (מה שמקנה לה כוח ויציבות בקרקע ובסוס הקפיצות)

אמא לה3

New member
חסרה לי האלגנטיות

דבר שמלבד לנסטיה לויקין לא היה כבר מזמן לאמריקאיות.

Tammie

New member
גם אני לא אוהבת את ברוס

ואת שון ג'ונסון אהבתי מאוד. זה לא קשור רק לטכניות, זה מה שהיא משדרת במהלך התרגיל. זה נכון שהיא מבצעת אלמנטים מדהימים ובצורה טובה, אבל היא פשוט "לא עושה לי את זה"...

KN8

New member
בשון ג'ונסון הייתה חינניות..

ברוס מפגינה כוח ואגרסיביות בתרגילים שלה...היא נוקשה מאוד. אין הרבה שאוהבים את הסגנון הזה אבל אני מעריך אותו מאוד. היא קורצה מחומר של אלופות. אירוני שהיא מתאמנת אצל האבא של ליוקין..ליוקין וברוס הן שני הפכים גמורים! חח ואגב תמי - אני בן ;)

אמא לה3

New member
ממש ככה!!!

ואם כבר, יאללה, תציג את עצמך, ברוך הבא לביתנו הקט אך המתוח בפוינט. נשמח להכיר אותך, כל אחד שיכול להוסיף לשיחה על התעמלות (כמוך), מוזמן בהחלט!!!!

KN8

New member
אוקיי אז...

קוראים לי עמית בן 31 מת"א :) נעים מאוד! אני חובב התעמלות מגיל צעיר (יותר כצופה פחות כמבצע חח, למרות שבילדותי הייתי בכמה חוגי התעמלות והיה ממש נחמד!)

Tammie

New member
כן הבנתי את זה עכשיו :)

סליחה על הטעות... בפורומים האלו אי אפשר לדעת :) אחרי אליפות העולם אני בעד לעשות שרשור הכרויות, יש פה הרבה פרצופים חדשים :)

למעלה